Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ شایعه ای بیش نبود می دونی چی شد یه بات نصب کردم تلگرامو پراکسی کرد دیگه ******** نمی خواد تواینترنت هم دیدم یه خبر امده برای رفع فیلتر گفتم دیگه فیل نیست بعدش رو دوستان که امتحان کردم دیدم نه فیله فهمیدم کاره اون باته 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ می دونی چی شد یه بات نصب کردم تلگرامو پراکسی کرد دیگه ******** نمی خواد تواینترنت هم دیدم یه خبر امده برای رفع فیلتر گفتم دیگه فیل نیست بعدش رو دوستان که امتحان کردم دیدم نه فیله فهمیدم کاره اون باته پستت ویرایش شد. چون معرفی این چیزا خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ پستت ویرایش شد. چون معرفی این چیزا خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش جرایم رایانه ای اصلا یه کلمه بی محتوا است . اما راستشو بگو استفاده کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ فوری برخی کاربران اعلام کردند که دسترسی آنها از طریق اینترنت خانگی به پیامرسان تلگرام بدون استفاده از ******** ممکن شده است. ایسنا الله واکبر 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ [hsj jg'vhl , nd'v id] جاست تلگرام و دیگر هیچ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ من واتس آپ رو انتخاب میکنم چون پایدارترین نرم افزاره و چندین ساله روی کار هست اما نرم افزاری مثل تلگرام که یهویی همه گیر شد امکان داره همینطور هم یهویی صحنه رو ترک کنه نمونه اش هم وایبر بود که یهویی کله شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده