Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 فروردین، 2018 شایعه ای بیش نبود می دونی چی شد یه بات نصب کردم تلگرامو پراکسی کرد دیگه ******** نمی خواد تواینترنت هم دیدم یه خبر امده برای رفع فیلتر گفتم دیگه فیل نیست بعدش رو دوستان که امتحان کردم دیدم نه فیله فهمیدم کاره اون باته 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 13 فروردین، 2018 می دونی چی شد یه بات نصب کردم تلگرامو پراکسی کرد دیگه ******** نمی خواد تواینترنت هم دیدم یه خبر امده برای رفع فیلتر گفتم دیگه فیل نیست بعدش رو دوستان که امتحان کردم دیدم نه فیله فهمیدم کاره اون باته پستت ویرایش شد. چون معرفی این چیزا خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 فروردین، 2018 پستت ویرایش شد. چون معرفی این چیزا خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش جرایم رایانه ای اصلا یه کلمه بی محتوا است . اما راستشو بگو استفاده کردی ؟ 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 فروردین، 2018 فوری برخی کاربران اعلام کردند که دسترسی آنها از طریق اینترنت خانگی به پیامرسان تلگرام بدون استفاده از ******** ممکن شده است. ایسنا الله واکبر 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 23 فروردین، 2018 من واتس آپ رو انتخاب میکنم چون پایدارترین نرم افزاره و چندین ساله روی کار هست اما نرم افزاری مثل تلگرام که یهویی همه گیر شد امکان داره همینطور هم یهویی صحنه رو ترک کنه نمونه اش هم وایبر بود که یهویی کله شد
ارسال های توصیه شده