Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان نواندیشانی و همراهان لطفا به کانال نواندیشان بپیوندید Noandishaan_com@ 12 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین کانال کیه چجور میشه بهش پیام داد ایدی ادمین هم باید اضافه بشه قسمت اطلاعات کانال چرا دوتا کانال؟؟؟مگه قبلی نبود؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین کانال کیه چجور میشه بهش پیام داد ایدی ادمین هم باید اضافه بشه قسمت اطلاعات کانال چرا دوتا کانال؟؟؟مگه قبلی نبود؟؟؟ قبلی رو محمد داد به فنا:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ قبلی رو محمد داد به فنا:icon_pf (34): چه جوووووووووووورییییییییییییی ترورش کنیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین کانال کیه چجور میشه بهش پیام داد ایدی ادمین هم باید اضافه بشه قسمت اطلاعات کانال چرا دوتا کانال؟؟؟مگه قبلی نبود؟؟؟ ادمین اصلی این کانال جدید مهدی هستش کانال جدید دیگه از این به بعد به عنوان کانال اصلی نواندیشان هستش. قبلی رو محمد داد به فنا:icon_pf (34): من به فنا ندادم که. خودش به فنا رفت من فقط اکانتمو حذف کردم. خودش جنبه نداشت بدون ادمین موند و بعد اینکه برگشتمم دسترسی بهم نداد 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین اصلی این کانال جدید مهدی هستشکانال جدید دیگه از این به بعد به عنوان کانال اصلی نواندیشان هستش. من به فنا ندادم که. خودش به فنا رفت من فقط اکانتمو حذف کردم. خودش جنبه نداشت بدون ادمین موند و بعد اینکه برگشتمم دسترسی بهم نداد شونصدتا مهدی داریم کدوم؟؟؟؟ نه دیگه مقصر خودت بودی قبل حدف اکانت یکی رو باید ادمین میکردی :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ شونصدتا مهدی داریم کدوم؟؟؟؟ نه دیگه مقصر خودت بودی قبل حدف اکانت یکی رو باید ادمین میکردی :vahidrk: خب نباید اینجوری میشد خبر نداده بود بهم mehdi.aref دیگه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین کانال کیه چجور میشه بهش پیام داد ایدی ادمین هم باید اضافه بشه قسمت اطلاعات کانال چرا دوتا کانال؟؟؟مگه قبلی نبود؟؟؟ من ادمینم قبلی داره منتقل میشه به جدید شماره تو بفرست اد کنم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ خب نباید اینجوری میشد خبر نداده بود بهم mehdi.aref دیگه ایشون مدیر هستن من ادمینم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ خب نباید اینجوری میشد خبر نداده بود بهم mehdi.aref دیگه :vahidrk: کانال که میزنی همه چیشو بخون خبریه مگهههه اهان مهدی بزرگ:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ایشون مدیر هستن من ادمینم عه، من چون از طریق مهدی متوجه شدم، فکر کردم مهدی ادمینه 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ایشون مدیر هستن من ادمینم ادمین جان ایدی هاتونو بزنید توو اطلاعات شاید یکی خواست تبادل لینک کنه برای تبلیغ پیام بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ من ادمینم قبلی داره منتقل میشه به جدید شماره تو بفرست اد کنم همین لینکی که نوشتی وارد شدم اینم نیسسسسسسست ؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ ادمین جان ایدی هاتونو بزنید توو اطلاعات شاید یکی خواست تبادل لینک کنه برای تبلیغ پیام بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشم میزنم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ همین لینکی که نوشتی وارد شدم اینم نیسسسسسسست ؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): چرا دیگه تازه شده 58 نفر:w58: 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ عه، من چون از طریق مهدی متوجه شدم، فکر کردم مهدی ادمینه :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان نواندیشانی و همراهان لطفا به کانال نواندیشان بپیوندید Noandishaan_com@ چرا لینک نداره ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ چرا لینک نداره ؟؟؟ همونو سرچ کنید تو تلگرام میاره. اینم لینکشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ چرا لینک نداره ؟؟؟ بلد نبودم با لینک بزارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده