Amiralipaydar7 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ سلام .کسی میتونه تو ساخت چسب چوب کمکم کنه؟خیلی عجله دارم 1 لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه به ایمیلم پاسخ بده شیرینی هم محفوظ هرچقد بخاد لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ کمک کنید برای ساخت کمک بزرگی میکنید ممنون میشم از زحمتتون حسابی در میام لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ کاره بزرگی میکنید برا من سنی ندارم تا زه میخوام تکونی بدم به خودم و هیچی در رابطه با مواد اولیه چسب چوب و طریقه ساخت نمیدونم و چون چندتا از کارگاههای بزرگ نجاری و مبلمان مطمینم ازم خرید میکنن و امیدم همینه شاید در ماه ۱تن بتونم بفروشم رفته رفته بیشتر هم میشه میخوام شروع کنم اما هیچی نمیدونم از چسب چوب لازم به ذکر هست بفکر تولید ابر و اسفنج هم هستم برای تولیدی های مبلمان و تولید تشک که برای ساخت دستگاه سفارش دادم درست کنن تا ببینیم خدا چی میخاد کوچیک شما اسم کوچیکم امیرعلی ایمیل سختمون میشه اگه لایق بدونید بیشتر آشنا بشیم از اونجایی که مشخصه انسان بزرگواری هستید مطمینم بخوبی کمکم میتونید بکنید خیلی خیلی تشکر از تهران اسلامشهر لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ روزتون بخیر خیلی تشکر میکنم از اینکه وقتتونو در اختیار بنده گذاشتین، کاسبی نکردم تا سن ۲۳ سالگی از این ببعدشو نمیدونم بی صبرانه منتظرتونم. راستی من شماره ای ندارم از شما از یسریا شنیدم برای ساخت چسب چوب نیاز به راکتور هست؟ایا درسته لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ ببخشید من از پیام خصوصی انجمن سر در نمیارم :( لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ میشه غیر از اینجا گفت و گو کنیم؟ لینک به دیدگاه
Amiralipaydar7 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ میشه خارج از انجمن گفت و گو کنیم؟من اصلا نمیدونم چی به چیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده