dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ تهیه انواع قهوه در خانه میتواند از هر لحاظ بهصرفه باشد. به همین دلیل در اینجا دستور تهیه قهوه اسپرسو را به شما آموزش میدهیم. اما باید بدانیم کاپوچینو چیست و با نوشیدنیهای دیگر چه تفاوتی دارد؟ در کاپوچینو نسبت کف شیر به شیر جوشیده بیشتر است. و اگرچه به نظر میرسد بیشتر لیوان پر از کف شیر است اما اسپرسو در مقایسه با لاته غلیظتر بوده و شیر کمتری دارد. در لاته میزان اسپرسو و شیر جوشیده برابر است و در بالای آن کمی کف شیر قرار گرفته میشود. قهوه ماکیاتو. نوعی اسپرسو است که کمی کف شیر به آن اضافه میشود. بنابراین هیچ شیر جوشیدهای در آن استفاده نمیشود. قهوه لایت بهجای اسپرسو از قهوه تهیه میشود. سپس شیر جوشیده به آن اضافه میشود و کف شیر در آن استفاده نمیشود. حالا باید ببینیم که چگونه میتوان این نوشیدنی تقریباً گران را بدون دستگاه تهیه کرد. نکته ۱: نحوه آماده کردن یک فنجان اسپرسو باکیفیت اسپرسو نوعی دانه قهوه مخصوص نیست بلکه یک روش دم کردن قهوه است. اولین و مهمترین امر در دم کردن اسپرسو این است که دانههای قهوه تازه را خریداری نموده و آسیاب کنید. برای این کار میتوانید از دستگاههای مخصوص استفاده کنید که با لبههای تیز دانهها را آسیاب میکند و این کار را در زمان کوتاه و بهسرعت انجام میدهند. در اینجا به دو روش اسپرسو را دم میکنیم. اولین روش استفاده از اسپرسوساز ایروپرس است. این روش بسیار سریع و آسان است و به کمک آن میتوانید اسپرسو خوشطعمی داشته باشید (یا اینکه قهوه خوشطعمی داشته باشید، اگر کافه لایت میخواهید). باید فیلتر را وصل کنید، دانههای تازه قهوه را اضافه کنید، آب داغ بریزید، آن را ۱۰ ثانیه هم بزنید، سپس دستگاه را روی فنجان قرار دهید. با کمک این دستگاه اسپرسو خوشطعمی خواهید داشت. دومین روش استفاده از قهوه ساز یا قوری موکا است. اگر آنقدر وقت دارید که چند دقیقه روبه روی گاز بنشینید و منتظر دم کشیدن آن باشید، بنابراین از این روش استفاده کنید. در این روش آب باید کاملاً بجوشد، بنابراین اسپرسو شما کاملاً دم میکشد. در این روش اگر از قوری فاصله بگیرید، ممکن است اسپرسو شما خشک شود. نکته ۲: اسپرسو شما باید کف زیادی داشته باشد این قسمت جالب ماجرا است و آماده کردن آن بسیار آسان است. تنها کافی است که آن را در ماکروویو یا روی حرارت بگذارید تا داغ شود اما نباید بجوشد. سپس کف آن را روی اسپرسو خود بریزید. ترفند داشتن خامه و کف بهتر این است که از کل شیر استفاده کنید. همچنین میتوانید از شیر بادام، شیر نارگیل یا شیر کمچرب استفاده کنید؛ اما فراموش نکنید که آماده کردن آن به زمان نیاز دارد. نکته ۳: از آب تصفیهشده استفاده کنید همه ما میدانیم که آب شهری چندان تمیز نیست و میتواند بر طعم اسپرسوی ما تأثیر بگذارد. بسته به محل زندگیتان ممکن است آلایندههایی مانند فلوراید، کلر، مواد معدنی و رسوبات در آب وجود داشته باشد، بنابراین بهتر است از آب تصفیهشده استفاده کنید. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده