VINA 31339 ارسال شده در 23 مهر، 2017 سلام من یه ده و پونزده تا گل كاكتوس داشتم یه روز دیدم یكیش گندید منم خاكشونو شخم زدم هوا بهشون برسه روز بعد گفتم بزار جون بگیره یكم اب برنج پخته بهشون دادم هفته بعد دیدم همش پشه زده منم خاك همشونو درست كردم الان بعد دو ماه هر روز یكیشون خراب مبشه و میپلاسه همش از تو نرم و لزج میشه من چی كنم 2
Coral_Mary 470 ارسال شده در 25 مهر، 2017 ببین اینارو بذارشون تو یه سینی داخل سینی آب بریز... یعنی مستقیما تو خاکشون آب نریز... بذار آبو از پائین جذب کنن... یکی هم برای اینکه رطوبطشون حفظ شه، یه نایلون فریزر بکش روشون، مرطوب میمونن... بعد از یه مدت که سرحال شدن میتونی نایلونو برداری... ولی آبدهی از ریشه رو همیشه ادامه بده... 2
VINA 31339 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2017 ببین اینارو بذارشون تو یه سینی داخل سینی آب بریز... یعنی مستقیما تو خاکشون آب نریز... بذار آبو از پائین جذب کنن...یکی هم برای اینکه رطوبطشون حفظ شه، یه نایلون فریزر بکش روشون، مرطوب میمونن... بعد از یه مدت که سرحال شدن میتونی نایلونو برداری... ولی آبدهی از ریشه رو همیشه ادامه بده... ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
ارسال های توصیه شده