saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۶ مهم نیست باچی اپلیکشن میسازید!!!!فقط بیایم یک ایده بدیم وappبسازیم 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۶ مهم نیست باچی اپلیکشن میسازید!!!!فقط بیایم یک ایده بدیم وappبسازیم خب پیشنهاد خودتون چیه 4 لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ نمیدونم مشکل همینهه.. میخام وقت بزارم روچیزایی ک فقط برایک شرکت خاص یابراقشرکمی ازافرادنباشه. 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ نمیدونم مشکل همینهه.. میخام وقت بزارم روچیزایی ک فقط برایک شرکت خاص یابراقشرکمی ازافرادنباشه. چقدر با برنامه نویسی اندروید آشنایی دارید؟ 3 لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ سلام ببخشین توسفرم وضع اینترنت اصلن خوب نیست،نمیدونم منظورتون کجاشه ولی فعلاروبازی های اندرویدکارنمیکنم،تاحدودی بلدم ودرحین تمرین میکنم ولی میخام فعلاروپروژه اندرویدی کارکنم وکم کم مطالب بیشتری براطراحی جالبتراپلیکشن بزارم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۶ سلام ببخشین توسفرم وضع اینترنت اصلن خوب نیست،نمیدونم منظورتون کجاشه ولی فعلاروبازی های اندرویدکارنمیکنم،تاحدودی بلدم ودرحین تمرین میکنم ولی میخام فعلاروپروژه اندرویدی کارکنم وکم کم مطالب بیشتری براطراحی جالبتراپلیکشن بزارم براي ساخت برنامه هاي حرفه اي حتما نياز داريد با جاوا اشنا باشيد خودمن تازه يادگيري اندرويد رو شروع كردم البته جاوا رو به صورت حرفه اي دارم دنبالش ميكنم من بيشتر تو طراحي ui مشكل دارم براي همين شروع كردم ui ابليكيشن هاي معروف مثل همين اسنپ و تپسي رو براي خودم طراحي كردن مسئله بعدي بررسي عملكردي اپليكيشن هاي مختلف هس به نظرم سرگرمي جالبي ميتونه باشه كه ببيني اين اپليكيشن چطوري ساخته شده از چه سرويس هايي استفاده مي كنه چطوري داده ها رو بين گوشي و سرور ردو بدل مي كنه ايا تبديل داده اي اين وسط صورت ميگيره يا نه مثلا اپليكيشن روزنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر أپليكيشن ساده اي مياد ولي برام جالبه به هنگام ارسال اطلاعات ايا واقعا pdf (يه فايل به معناي واقعي ) به گوشي ما ارسال ميشه ؟ تكنولوژي هاي بكار رفته براي خوندن فايل چيا هستن (كلا بخش شبكه و مديريت فايل هاي اين اپليكيشن برام جالبه ايا روشهايي كه من اونارو ميدونم درش بكار رفته يا API هاي مخصوص اندرويد براي انجام اينكارها هس 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ براي ساخت برنامه هاي حرفه اي حتما نياز داريد با جاوا اشنا باشيد خودمن تازه يادگيري اندرويد رو شروع كردم البته جاوا رو به صورت حرفه اي دارم دنبالش ميكنم من بيشتر تو طراحي ui مشكل دارم براي همين شروع كردم ui ابليكيشن هاي معروف مثل همين اسنپ و تپسي رو براي خودم طراحي كردن مسئله بعدي بررسي عملكردي اپليكيشن هاي مختلف هس به نظرم سرگرمي جالبي ميتونه باشه كه ببيني اين اپليكيشن چطوري ساخته شده از چه سرويس هايي استفاده مي كنه چطوري داده ها رو بين گوشي و سرور ردو بدل مي كنه ايا تبديل داده اي اين وسط صورت ميگيره يا نه مثلا اپليكيشن روزنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر أپليكيشن ساده اي مياد ولي برام جالبه به هنگام ارسال اطلاعات ايا واقعا pdf (يه فايل به معناي واقعي ) به گوشي ما ارسال ميشه ؟ تكنولوژي هاي بكار رفته براي خوندن فايل چيا هستن (كلا بخش شبكه و مديريت فايل هاي اين اپليكيشن برام جالبه ايا روشهايي كه من اونارو ميدونم درش بكار رفته يا API هاي مخصوص اندرويد براي انجام اينكارها هس به نظرم از یک فضای هاست و مشاهده آنلاین یا دریافت روزنامه جهت مطالعه افلاین استفاده میکنه با توجه به عکسهایی که دیدم ساختارش شبیه اپلیکیشن مجله کهربا هست که تو لینک زیر هست https://www.noandishaan.com/forums/thread157934.html 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ به نظرم از یک فضای هاست و مشاهده آنلاین یا دریافت روزنامه جهت مطالعه افلاین استفاده میکنه با توجه به عکسهایی که دیدم ساختارش شبیه اپلیکیشن مجله کهربا هست که تو لینک زیر هست https://www.noandishaan.com/forums/thread157934.html نه دانلود ميكنه اطلاعات رو اونم نه در حد كيلو بلكه مگا اگه كسي بخواد هر روز اين همه روزنامه رو در حد مگ دانلود كنه بعد يه ماه فضاي زيادي ميگيره البته توي تنظيماتش گزينه هم حذف دستي هم خودكار رو داره 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ نه دانلود ميكنه اطلاعات رو اونم نه در حد كيلو بلكه مگا اگه كسي بخواد هر روز اين همه روزنامه رو در حد مگ دانلود كنه بعد يه ماه فضاي زيادي ميگيره البته توي تنظيماتش گزينه هم حذف دستي هم خودكار رو داره خب دیگه از هاست داره دانلود میکنه فقط . اپلیکیشن کهربا رو نصب کردید؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ خب دیگه از هاست داره دانلود میکنه فقط . اپلیکیشن کهربا رو نصب کردید؟ اينكه مدل سرور كلاينتي داره مشخصه منظورم api هاي مورداستفاده درش هس 3 لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۶ چراسختش میکنین ازهمون استراکتی که استفاده میکنه تااطلاعات نشون بده عمل ذخیره سازی روهم انجام میده،یابانک اطلاعاتیباب ت تاخیرشرمنده. 2 لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ استفاده ازpdfنیازبه libهای داره که تعدادش خیلی زیادکه متناسب به نیازت یکی رواستفاده میکنی ولی بنظرم از طراحی اولیه اپلیکشن معلومه که کارخودشوراحت کرده وازhtmlبرای ارسال روزنامه استفاده کرده 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۶ باتوجه به اینکه حجم فایلها زیاد میشه و واقعا نمیشه این همه pdf رو در یک اپلیکیشن جا داد از html استفاده شده دوستان نظرتون چیه اول از همه بیایم ویژگیهای یک اپلیکیشن خوب و کاربردی بشمریم تا ببینیم واقعا چی میخوایم به چی میخوایم برسیم به قول سارا نرم افزار اسنپ بعنوان یکی از کاربریترین نرم افزارهای روز چی شد که به بازار اومد و اینقدر زود بین مردم جا افتاد . اینکه یک اپلیکیشن مشابه خارجی رو بررسی کرده و با استفاده از تقویت ویژگیهای مثبتش و اصلاح ویژگیهای منفی امروز واقعا یکی از کاربردی ترین نرم افزارها شده. میتونیم با تحقیق روی نمونه های خارجی هم بتونیم ایده خوبی بگیریم ولی اینکه چطور اجراش کنیم هم شرطه 1 لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۶ میخوام یک آپ بسازم ک تصویرتوش زیادبکاررفته ترسم ازکرش شدنه،تصویرهاازوب سروردانلودمیشه وتوی فایل ذخیره میشه،اگربخوام براهرنوع گوشی باسایزمختلف ذخیره کنم بایک اندازه مشکل ایجادمیشه،واگرازیک عکس استفاده کنم براهمه گوشی هازمانی که تصویربخوادبزرگ شه شطرنجی میشه لینک به دیدگاه
saye7474 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۶ تنهاچیزی ک به نظرم رسیداینکه درسایزکوچک درحدلوگواستفاده کنم لینک به دیدگاه
papasi 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۷ سلام دوستان منم به برنامه نویسی اپ خیلی علاقه مندم.امیدوارم این انجمن ایده های عالی بده به ههمون. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده