DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:میدونم... میگم که شما الان نباید سر پستتون باشید ؟ امروز در عرش اللهی تعطیلیه ؟ کسی دیگه ساعت کاری مارو مشخص میکنه ..نه شما؟! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کسی دیگه ساعت کاری مارو مشخص میکنه ..نه شما؟! امشب نوبت کدوم شهیده!!!؟ لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ امشب نوبت کدوم شهیده!!!؟ خودش میدونه!....شما ها نمیخواد نگرون نباشین! :w00:برید به کارتون برسید..... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خودش میدونه!....شما ها نمیخواد نگرون نباشین! :w00:برید به کارتون برسید..... چشم! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مورد اول: خودت که میگی به خدا و دینداری اعتقاد نداری و رگ هم برات میشه نیستی و پوچی و با مرگ از بین خواهی رفت و هیچ ارزشی ازت باقی نمیمونه..... دروغ نگو مسلمون...میدونم عادته...ولی ترکش کن دروغگویی خوب نیست من همچین چیزی نگفتم:4chsmu1: خودت چی؟ هیچی از مرگ میترسی؟ نه اینکه بمیری و خدایی هم که وجود نداره و بر فنا بری و هیچ چیزی ازت باقی نمونه؟ از نیستی و نابودی میترسی؟ نه چرا باید بترسم؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ دروغ نگو مسلمون...میدونم عادته...ولی ترکش کندروغگویی خوب نیست من همچین چیزی نگفتم:4chsmu1: فکر کنم تو رو با من اشتباه گرفته... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم تو رو با من اشتباه گرفته... نه بابا اشتباه نگرفته منو میشناسه منتهی عادتشه دروغ بگه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابااشتباه نگرفته منو میشناسه منتهی عادتشه دروغ بگه اشکال نداره میلاد جیگر... در بین دوستان معتقد مسلمان این یکی از اصول دینه... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نه چرا باید بترسم؟ آفــرین پســر شجــاع...! لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مرگ ترس نداره یه جور خلاص شدنه به شرطی که بدونی چی داری با خودت میبری 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فكر ميكنم ماها وقت تولدم ميترسيديم از دنياي جديد با اينكه اين دنيا بهتر و بزرگتر بود وقت مرگ هم ميترسيم چون نميدونيم دنياي بزرگتري هم هست اونجا بهتره فقط اگه بلد باشيم بسازيمش لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فكر ميكنم ماها وقت تولدم ميترسيديم از دنياي جديد با اينكه اين دنيا بهتر و بزرگتر بودوقت مرگ هم ميترسيم چون نميدونيم دنياي بزرگتري هم هست اونجا بهتره فقط اگه بلد باشيم بسازيمش خوب اونا که میدونن چرا میترسند باز؟ بعد هم شما از کجا اینقدر مطمئی که دنیای بزرگتری هم هست؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ميترسيدن براش اماده نميشدن بعدم جاي جديد هميشه با استرس همراهه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ميترسيدن براش اماده نميشدنبعدم جاي جديد هميشه با استرس همراهه کی براش آماده میشه؟ همه کسایی که تو همین فروم اینجا گفتند میترسند مسلمونند اتفاقا و به اون دنیا هم اعتقاد دارند. میشه یک نفر رو بگین که برای مرگ آماده میشه ؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ شهدا يه نفرم نيستن چندين هزار نفر هستن لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ شهدايه نفرم نيستن چندين هزار نفر هستن شهدا برای مرگ آماده میشند؟ یعنی مثلا شهدای جنگ...میرفتند جنگ که بمیرند؟ مگه مریض بودند؟ چرا خودکشی نمیکردند؟ اگه جنگ نمیشد چی کار میکردند؟ اونا که بعد از جنگ زنده موندند چرا خودکشی نکردند؟مگه آماده نکرده بودند خودشونو؟ . . لطفا **** نگین..اونا به خاطر چیز دیگه ای میرفتند جنگ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اين كه شهدا از ما زنده ترند شكي توش نيست اما الان توي اون دنيايي هستند كه ما ازش ميترسيم مرگ نابودي نيست اما براي اين سفر هر لحظه اماده بودن كه اگر نبودن هيچوقت رنگ جبهه رو نميديدن رفتن خدا رو پيدا كنن و كردن حتي به قيمت مرگشون 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ شهدا برای مرگ آماده میشند؟یعنی مثلا شهدای جنگ...میرفتند جنگ که بمیرند؟ مگه مریض بودند؟ چرا خودکشی نمیکردند؟ اگه جنگ نمیشد چی کار میکردند؟ اونا که بعد از جنگ زنده موندند چرا خودکشی نکردند؟مگه آماده نکرده بودند خودشونو؟ . . لطفا **** نگین..اونا به خاطر چیز دیگه ای میرفتند جنگ اين كه شهدا از ما زنده ترند شكي توش نيستاما الان توي اون دنيايي هستند كه ما ازش ميترسيم مرگ نابودي نيست ربط این دوتا پست رو میشه بگید؟ شما گفتی شهدا برای کشته شدن میرفتند...چون آماده کرده بودند خودشونو وبه سراغش رفتند قبول کردی اشتب گفتی؟ هیچکس خودشو برای مرگ آماده نمیکنه این که شهدا زنده اند هم پر شک هست توش لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اما براي اين سفر هر لحظه اماده بودن كه اگر نبودن هيچوقت رنگ جبهه رو نميديدن رفتن خدا رو پيدا كنن و كردن حتي به قيمت مرگشون خوبی؟ بابای من برای مردن و خودکشی آماده نبود ول یرنگ جبهه رو دید میگم اونا برای چیز دیگه ای رفتند جنگ خودتم میدونی این که میگی برای خودکشی میرفتند جنگ فکر کنم حرف چرتی باشه...ارزش اونا رو هم کم میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده