*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ زِر نزن :w00: حرف بد...! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مردن آسونتر از زنده بودنه! بی خبری از اونوره که آدمو می ترسونه! 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من نمی ترسم و شایدم بعضی اوقات دوست داشته باشم دیگه زنده نباشم اما الان دوست ندارم بمیرم آخه دوست دارم یه مقدار بیشتر زنده باشم 2 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بیشتر به فکر خانواده اموالا چندان هم ترسی نیست .... باز از خود راضی شدی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نمی شه گفت ترس.اما باید قبلش به آرزوهایی که دارم برسم.ناکام از این دنیا نرم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا نترسید............راحت باشین.............یا هیچی اونور نیست............یا اگه هم باشه...........همین خودمون اونجاییم...........دوباره باهم یه انجمن میزنیم 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا نترسید............راحت باشین.............یا هیچی اونور نیست............یا اگه هم باشه...........همین خودمون اونجاییم...........دوباره باهم یه انجمن میزنیم چه پیشنهادایی داریا!!!!!!!:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا نترسید............راحت باشین.............یا هیچی اونور نیست............یا اگه هم باشه...........همین خودمون اونجاییم...........دوباره باهم یه انجمن میزنیم kamelan moafeqam 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ جواب میدی : چرا یه کار نکردی که بفهمم اینجام هست؟1400 سال قبل من یکی رو فرستادی مثلا ...خوب زمان من چرا کسی رو نفرستادی تا بگه؟کلا تقصیر خودته...حالا دوس داری عذاب کنی عذاب کن:JC_thinking: دلش میسوزه ولت میکنه نمیری تو بچه! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا نترسید............راحت باشین.............یا هیچی اونور نیست............یا اگه هم باشه...........همین خودمون اونجاییم...........دوباره باهم یه انجمن میزنیم ایول تایید میشه 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مگه مردنم ترس داره من که اصلا نمیترسم ولی خداییش ناقص شدن ترس داره اونم زیاد 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ از مرگ میترسید؟ چرا؟ :JC_thinking: نه!اصلا و ابدا! براش روز شماری هم میکنم.... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نسل جوون مملکت اینطوری شدن ؟ :imoksmiley: همه منتظرند... 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نسل جوون مملکت اینطوری شدن ؟ :imoksmiley:همه منتظرند... خوبه در انتظار چیز دیگه نیستن.... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه!اصلا و ابدا!براش روز شماری هم میکنم.... بیشین بینیم بابا........:w00: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه در انتظار چیز دیگه نیستن.... چیز دیگه چیه ؟ حوری ؟ امام زمان ؟ ازدواج ؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چیز دیگه چیه ؟ حوری ؟ امام زمان ؟ ازدواج ؟ من خودم حوری ام.....حوری میخوام چی کار؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم حوری ام.....حوری میخوام چی کار؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم حوری ام.....حوری میخوام چی کار؟ :ws28: میدونم... میگم که شما الان نباید سر پستتون باشید ؟ امروز در عرش اللهی تعطیلیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده