میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ از مرگ میترسید؟ چرا؟ :JC_thinking: 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ نهولی فعلا دوست ندارم بمیرم چرا خو؟ چرا نمیترسی؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ چرا خو؟چرا نمیترسی؟:jc_thinking: چون دوبار تقریبا مرگو تجربه کردم وبرگشتم ترس نداره یعنی رها میشی نمیتونی احساس بکنی الانم که به یاد اون لحظه ها میفتم فقط یک نوع کرختی یکنواخت رو میتونم مجسم کنم ولی کارم زیاده نباید الان بمیرم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ چون دوبار تقریبا مرگو تجربه کردم وبرگشتمترس نداره یعنی رها میشی نمیتونی احساس بکنی الانم که به یاد اون لحظه ها میفتم فقط یک نوع کرختی یکنواخت رو میتونم مجسم کنم ولی کارم زیاده نباید الان بمیرم نه، راحت باش برو بمیر من هستم . شوخی کردم سلامت باشی تجربه هاتو بوگو خو چجوری مردی؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ نترس من به این زودیا مردنی نیستم تهران که اومدم برات تعریفشون میکنم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اره بعضی وقتا..چون خیلی غیبت کردمو شنیدم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ نترس من به این زودیا مردنی نیستمتهران که اومدم برات تعریفشون میکنم اگه تا اون موقع مردی و نیمدی چی؟ کی میای؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اره بعضی وقتا..چون خیلی غیبت کردمو شنیدم :JC_thinking: منظورت اینه از جهنم میترسی؟ جهنم که ترس نداره 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ بیشتر به فکر خانواده ام والا چندان هم ترسی نیست .... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ lبابا مگر مدیر ها هم میمیرند:icon_pf (34): مرگ فقط برا ما بدبخت بیچاره هاست.............. 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اگه تا اون موقع مردی و نیمدی چی؟کی میای؟ نترس من نمیمیرم میام وباهات خشکه حساب میکنم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ بیشتر به فکر خانواده اموالا چندان هم ترسی نیست .... :w72: منم همین طور دیقا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ :JC_thinking: منظورت اینه از جهنم میترسی؟ جهنم که ترس نداره خوب راست میگه از امتحان ماشین 3 من که بد تر نیست...................:jawdrop: لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ وقتی چیزهایی که توی این دنیا می بینی دلت می خواد بمیری و فکر می کنی که مرگ الان بهترین چیزه و یه نعمته در واقع اما وقتی می خوای بمیری فکر شب اول قبر و پاسخگویی به کارهایی که توی این دنیا کردی نمی خوای بمیری اما من در کل مرگ رو دوس دارم چون فکر می کنم نجات دهنده است نجات دهنده از گناهان بیشتر و یه جور آرامش جسمی چون توی این دنیا که فعلا آرامش جسمی و روحی ندارم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اینا منتظر ما اَن من که فعلا امتحان دارم میبخشمش به تو.................. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اینا منتظر ما اَن پسرم درسا تاثیر خیلی بدی رو ذهنت گذاشته هنوز دینامیک پاس نکردی بزار وقتی بهش رسیدی احوالتو میپرسم دینامیک منتظر توست بیا تا برویم.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ پسرم درسا تاثیر خیلی بدی رو ذهنت گذاشتههنوز دینامیک پاس نکردی بزار وقتی بهش رسیدی احوالتو میپرسم دینامیک منتظر توست بیا تا برویم.... ماشین 3...............................:ws44: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ :JC_thinking: منظورت اینه از جهنم میترسی؟ جهنم که ترس نداره نه از جهنم نه!!! از کارای بدم میترسم یعنی خجالت زده ام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده