Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58: 4روز 4روز به من وقت بدید پروژه جدید شروع نکنید نامردا خب گناه دارم بخدا فرصت نمیکنم بخوابم چه برسه مدار ببندم ازصبرکردن بیزارم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ستون دوم از سمت چپ هشتمین کشو هرچند تا خواستی بردار چه پک کاملی خوشمان آمد 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینم نتیجه کار که خودم بستم و جواب داد : hdkl kjd[i d ;hv lk ,gd اینم نتیجه ی کار من ولی کلا روشنه خخخ چشمک زن نیست 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ hdkl kjd[i d ;hv lk,gd اینم نتیجه ی کار من ولی کلا روشنه خخخ چشمک زن نیست برنامشو تغییر ندادی ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا پروژه جدید رو استارت بزن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ برنامشو تغییر ندادی ؟ تغییر دادم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مشکل از یه جایی بود خیلی سخت بود:| یه بار کابل یو اس بی رو کشیدم بیرون درست شد خخخخ بجای high و low از 1 و 0 استفاده کردم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چه پک کاملی خوشمان آمد قابلی نداره این پک رو شما میتونید همین الان با ارسال عدد 1 به 20001370 دریافت کنید فقط و فقط 500هزارتومن 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا پروژه جدید رو استارت بزن ال سی دی بزنیم یا شمارنده یا بریم ماژول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مشکل از یه جایی بود خیلی سخت بود:|یه بار کابل یو اس بی رو کشیدم بیرون درست شد خخخخ بجای high و low از 1 و 0 استفاده کردم تو اپلود باید دقت کنی ارور میده گاهی اوقات ........یا همون حرفی که زدم یبار یو اس بی رو بکشی بزنی حله ........ بعد اپلود باید اون ال ای دی ها که گفتم چشمک بزنن....... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ hdkl kjd[i d ;hv lk,gd اینم نتیجه ی کار من ولی کلا روشنه خخخ چشمک زن نیست بردبوردت چه فابریکه صفر کیلومتره چیدمان منم تقلید زدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا من تازه از ستاد اومدم شش ساعت داشتم تبلیغ میکردم با ماشین :icon_pf (34): مریض هم بودم بدتر شدم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا من تازه از ستاد اومدم شش ساعت داشتم تبلیغ میکردم با ماشین :icon_pf (34): مریض هم بودم بدتر شدم خسته نباشی برادر بذاریم واسه جلسه بعد ؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان ال سی دی تهیه کردین ؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خسته نباشی برادر بذاریم واسه جلسه بعد ؟ خدایی اهلش نیستم خوشمم نمیاد اصرار کردن برو ناراحت میشن و فلان و.... گفتم برم ی سر بزنم که گیر افتادم من مشکلی ندارم ببین بچه ها چیکاره اند 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من ی چیزی بگم فقط بد برداشت نشه الان ما میخوایم با آردوینو تا چه مباحثی پیش بریم ؟ ارتباط انواع ماژول ها با اردوینو و نحوه برنامه نویسی شون ؟ با اینکه خودم خیلی بهش علاقه دارم ولی سوالی بود که از استارت تاپیک تو ذهنم شکل گرفت 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بردبوردت چه فابریکه صفر کیلومتره چیدمان منم تقلید زدی هر کاری استاد انجام بده منم همون کارو میکنم خو گفتم برد رو تازه گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ به نظرم اینجا باشه برای بحث های خودمون در مورد هماهنگی ها و نظرات و ... و مطالب به صورت منسجم تو یه تاپیک باشه و اینکه هدفمون رو تا 1400 مشخص کنیم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من ی چیزی بگم فقط بد برداشت نشه الان ما میخوایم با آردوینو تا چه مباحثی پیش بریم ؟ ارتباط انواع ماژول ها با اردوینو و نحوه برنامه نویسی شون ؟ با اینکه خودم خیلی بهش علاقه دارم ولی سوالی بود که از استارت تاپیک تو ذهنم شکل گرفت هر چیزی که فکرشو کنی ارتباط ماژول با اردوینو .......اردوینو با اردوینو ............. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده