Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من دارم مدار آپ امپ میبیندم یکم آروم پیش برید دستم بنده کدوم نصب کنم ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ی لیست خرید درست کنین اول تاپیک بزنین 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من دارم مدار آپ امپ میبیندم یکم آروم پیش برید دستم بنده کدوم نصب کنم ؟ پایینی ستاپ نرم افزار هست ولی ورژن بالاترش تو پست قبلی بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من نگرفتم لینک گذاشتم دان کن 89 مگ درایورشم باید جدابگیریم فک کنم چون با نرم افزار نبود 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من دارم مدار آپ امپ میبیندم یکم آروم پیش برید دستم بنده کدوم نصب کنم ؟ ورژن 1.8.2 بگیری بهتر نیس؟اپ تره از نظر کتابخونه اینا بنظرم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نع:|یعنی داشتم نمیدونم کجا گذاشتم:icon_pf (34): بگو چیا لازمه برم بگیرم فعلا در حد led و سون سگمنت و lcd کاراکتری و اینا راه بیافتیم میریم سراغ ماژول های وایرلس و بلوتوث و...... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینم مال من همراه کابلش 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درایورشم با نرم افزار بود لینک گذاشتم دان کن 89 مگدرایورشم باید جدابگیریم فک کنم چون با نرم افزار نبود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینم مال من همراه کابلش منم کابل دارم خخخخ میشه بگی led چی بگیرم تصویر و مشخصات کلی بهم بده 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درایورشم با نرم افزار بود اره فکرکنم ورژن اخریش درایورشم رو خودشه الان زدم نصب کرد تیک گزینه usb driver خورده بود............ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حجمش زیاد نمیتونم دان کنم حالا اینو نصب کنم بعد نت گیر آوردم دان میکنم انقد عکس قشنگ نزارید حرص میخورم :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم کابل دارم خخخخ میشه بگی led چی بگیرم تصویر و مشخصات کلی بهم بده بردبورد داری راستی led از این 5میل معمولی ها قرمز و سبز و..... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حجمش زیاد نمیتونم دان کنم حالا اینو نصب کنم بعد نت گیر آوردم دان میکنمانقد عکس قشنگ نزارید حرص میخورم :vahidrk: کلا 89 مگه کجا زیاده اتفاقا هدفمون همینه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فک کنم تا 10 صفحه اول تاپیک معارفه و لوازم مورد نیاز باشه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من وضع درایو pc هم رسید به 11مگ داشت میترکید مجبور شدم کلی نرم افزار پاک کنم نصبم لغو کردم تو یه درایو دیگه بنصبم pc من از زمان هنرستان هست هنوز فقط یبار ارتقا دادم هاردش 80 گیگ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من وضع درایو pc هم رسید به 11مگ داشت میترکید مجبور شدم کلی نرم افزار پاک کنم نصبم لغو کردم تو یه درایو دیگه بنصبم pc من از زمان هنرستان هست هنوز فقط یبار ارتقا دادم هاردش 80 گیگ واقعا 80 گیگ ؟ دوربین مخفیه ویندوز چی نصبه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ واقعا 80 گیگ ؟دوربین مخفیه ویندوز چی نصبه ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عکس نمیزاشتی هم قبولت داشتیم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اطلاعات کلی راجب پایه های Uno این عکس قشنگ کاربرد پایه ها رو مشخص میکنه [h=3]خلاصه[/h][TABLE] [TR] [TD=align: right]میکروکنترلر[/TD] [TD=align: right]ATmega328[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ولتاژ عملیاتی[/TD] [TD=align: right]5 ولت[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ولتاژ ورودی (پیشنهادی)[/TD] [TD=align: right]7-12 ولت[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ولتاژ ورودی (محدوده)[/TD] [TD=align: right]6-20 ولت[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]پین های دیجیتال ورودی/خروجی[/TD] [TD=align: right]14 (6 تای آن به عنوان خروجی PWM استفاده می شود.)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]پین های ورودی آنالوگ[/TD] [TD=align: right]6[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]جریان DC هر پین ورودی و خروجی[/TD] [TD=align: right]40 میلی آمپر[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]جریان DC جهت پین 3.3V[/TD] [TD=align: right]50 میلی آمپر[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]حافظه فلش[/TD] [TD=align: right]32 کیلوبایت (ATmega328) که 0.5 کیلوبایت از آن مورد استفاده BootLoader قرار می گیرد.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]SRAM[/TD] [TD=align: right]2 کیلوبایت (ATmega328)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]EEPROM[/TD] [TD=align: right]1 کیلوبایت (ATmega328)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]سرعت ساعت[/TD] [TD=align: right]16 مگاهرتز[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عکس نمیزاشتی هم قبولت داشتیم ادم تو محدودیت ها ستاره میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده