Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ممنون بابت توضیحاتت من تازه نرم افزار اردوینو رو از سایتش گرفتم البته از یک سایت ایرانی هم گرفتم یک ورژن پایین ترش که اگه به مشکل خوردم اونو نصب کنم ولی اون ورژن که از سایت گرفتم اخرین نسخه هست یعنی arduino-1.8.2 لینکشو میذارم دان کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عه از برد من داری که ایول خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عه از برد من داری که ایول خوش اومدی فک کنم uno هستش من ماژول l298 و یکی دیگه عکس دارم میزارم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فک کنم uno هستش من ماژول l298 و یکی دیگه عکس دارم میزارم اره روش نوشته دیگه هسته اش مگا 328 هس حالا فعلا برنامه رو شروع کنیم یه برنامه واسه استارت بزنیم بعد میریم سراغ ماژول ها 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اره روش نوشته دیگههسته اش مگا 328 هس حالا فعلا برنامه رو شروع کنیم یه برنامه واسه استارت بزنیم بعد میریم سراغ ماژول ها اوکی شروع کنید 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من اومدم به به یمنا خانوم با برد آردوینو تشریف آوردن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ به به یمنا خانوم با برد آردوینو تشریف آوردن بله گفتم مسلح بیام 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم با بردم اومدم :icon_pf (34): آخه من دخترم این چه عکس بود من گرفتم خجالت کشیدم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب نرم افزار رو همه گرفتن باید درایورشم داخل نرم افزار باشه واسه اینکه سیستم اولش نمیشناسه بردتون رو ...... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همه UNO باز شدن خز شد خخخخخخخخخ من برم اردوینو نانو بخرم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همه UNO باز شدن خز شد خخخخخخخخخ من برم اردوینو نانو بخرم :icon_razz: حالا یه بار من وسیله ای خریدم مثل بقیه س تو نمیذاریا من وقتی دیدم همه UNO دارن روانم شاد شد 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :icon_razz:حالا یه بار من وسیله ای خریدم مثل بقیه س تو نمیذاریا من وقتی دیدم همه UNO دارن روانم شاد شد حالا زیاد مهم هم نیست دستورات و زبان برنامه یکیه فقط امکانات برد ها فرق داره بخاطر هسته اشون واسه Clement امکاناتش بیشتره میکروش 2560 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حالا زیاد مهم هم نیست دستورات و زبان برنامه یکیه فقط امکانات برد ها فرق داره بخاطر هسته اشون واسه Clement امکاناتش بیشتره میکروش 2560 من هیچ ماژولی ندارم:| الان باید برم بگردم تو بازار در به در دنبال ماژول 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حالا زیاد مهم هم نیست دستورات و زبان برنامه یکیه فقط امکانات برد ها فرق داره بخاطر هسته اشون واسه Clement امکاناتش بیشتره میکروش 2560 من اتفاقا میخواستم Uno بخرم ، طرف نداشت این ُ خریدم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من هیچ ماژولی ندارم:|الان باید برم بگردم تو بازار در به در دنبال ماژول نیازی نیست هنوز بری دنبال ماژول الان چیا داری led داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب نرم افزار رو همه گرفتن باید درایورشم داخل نرم افزار باشه واسه اینکه سیستم اولش نمیشناسه بردتون رو ...... من نگرفتم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نیازی نیست هنوز بری دنبال ماژولالان چیا داری led داری؟ نع:| یعنی داشتم نمیدونم کجا گذاشتم:icon_pf (34): بگو چیا لازمه برم بگیرم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نرم افزار با درایورهاشو نصب کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده