Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ بپر از اصغر آقا بقال سر کوچه یه ماژول بلوتوث HC-05 بخر و بیا پس مقاومت هم نیاز داری چی تو بساطت هس اگر اردوینو نداشتی باید مبدل USB to TTL هم میخریدی واسه ارتباط با پورت سریال PC و کانفیگ ماژول.......... اگر اردوینو ندارم پس اینارو با چی میزنم؟:| مقاومت ده اهم و 300 اهم دارم:| ماژول بلوتوث قیمتش چنده؟:| این یارو میرم خرید میکنم هر روز یه قیمت میگه اخرشم میگه نمیدونم چنده هرچی قیمتشه بده مقاومت های دیگه هم نیازه تا بخرم رله دارم سگمنت هم دارم مقاومت هم همونا بود دیگه نمیدونم چیا لازم داره وسایل لازم رو بگو که تهیه کنم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ اگر اردوینو ندارم پس اینارو با چی میزنم؟:|مقاومت ده اهم و 300 اهم دارم:| ماژول بلوتوث قیمتش چنده؟:| این یارو میرم خرید میکنم هر روز یه قیمت میگه اخرشم میگه نمیدونم چنده هرچی قیمتشه بده مقاومت های دیگه هم نیازه تا بخرم رله دارم سگمنت هم دارم مقاومت هم همونا بود دیگه نمیدونم چیا لازم داره وسایل لازم رو بگو که تهیه کنم میگم چون اردیونو خودش به درگاه usb کامپیوترت وصله نیازی به مبدل usb to ttl نداری مقاومت 1 و 2 کیلو اهم ..............کلا اگ علاقه داری رنج های پرمصرف مقاومت رو بخر لازم میشه ............ چیز خاصی لازم نداری فعلا خود ماژول قیمتش متغییره ولایت شمارو نمیدونم ولی ولایت ما از 15تومن هس تا 20 تومن فقط حواست باشه بدون برد کمکی نگیری که رو مخه باید قطعات جانبی مثل مقاومت واینا بزنی بازم اینو بگیر: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ میگم چون اردیونو خودش به درگاه usb کامپیوترت وصله نیازی به مبدل usb to ttl نداری مقاومت 1 و 2 کیلو اهم ..............کلا اگ علاقه داری رنج های پرمصرف مقاومت رو بخر لازم میشه ............ چیز خاصی لازم نداری فعلا خود ماژول قیمتش متغییره ولایت شمارو نمیدونم ولی ولایت ما از 15تومن هس تا 20 تومن فقط حواست باشه بدون برد کمکی نگیری که رو مخه باید قطعات جانبی مثل مقاومت واینا بزنی بازم اینو بگیر: دمت گرم پس میگی بجز اون برد بورد خودم یکی دیگه هم بگیرم به نظر خودمم نیازه چون یکی گاه یجوابگو نیست 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ دمت گرمپس میگی بجز اون برد بورد خودم یکی دیگه هم بگیرم به نظر خودمم نیازه چون یکی گاه یجوابگو نیست من 5تا دارم بازم کمه :| 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۶ کوروش هرچی گشتم این چند روز نداشتن ماژول بلوتوث رو ماژول فرستنده دارن گیرنده دارن وای فای هست التراسونیک هست و... ولی بلوتوث ندارن اینترنتی نمیشه خرید؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۶ کوروش هرچی گشتم این چند روز نداشتن ماژول بلوتوث رو ماژول فرستنده دارن گیرنده دارن وای فای هست التراسونیک هست و... ولی بلوتوث ندارن اینترنتی نمیشه خرید؟ اره از نت بخر افتاب رایانه و eca هم هست البته هرچی لازم داری بگیر چون یه ده تومنی هزینه پستت میشه البته جنس بره بالاتر یکم بیشتر میشه یبار صدتومن اینا خریدم 13پول پستش شد 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۶ هذچب لارمه بگو بگبرم:| نمیدونم اخه چقد میخوای هزینه کنی من خودم یه عادتی دارم اینه هرچی حس کنم در اینده به کار میاد میخرم تو لیست که میچرخم مثل فروشگاره رفتنی که میریزی داخل سبد همینجور انتخاب میکنم تهش می بینی شد یه میلیون بعد میان فیلتر میکنم باز ارزون تر بشه اگه زیاد کار میکنی یا به چیزی علاقه داری که میخوای بعد کارکنی تو لیستت بیار 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۶ سلام ب همه دوستان علمُ ادب اینجا ی تایمی خیلی خوب داشت جلو میرفت ، حیف ک ترمز خورد 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ سلام ب همه دوستان علمُ ادب اینجا ی تایمی خیلی خوب داشت جلو میرفت ، حیف ک ترمز خورد درود هستیم شماها نیستین لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ لنگ یه لپ تاپم دستم به کار نمیره با این سیستم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ یکی به کوروش لپ تاپ بده کی بده؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ تاپیک به این خوبی خوابید من آخرین کارم یه رطوبت سنج و دماسنج بود که توش سه تا سنسور گذاشتم نمایشگر ال سی دی هم 4 تا لاین داشت که تو سه تا لاینش دمای هر سنسور رو قرار دادم و دو تا ال ای دی هم در نظر گرفتم برا فیدبک سیستم تو شرایط دمایی مختلف که با نوع چشمک زدنشون به کاربر اعلان کنه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ برنامه شو بذار اینجا خیلی بی نظم نوشتم فهم منطقش با خودتون اینُ بگم که سه تا سنسور بود به اسم های cable board dht11 و اینکه رطوبت سنج تو این برنامه نیست و فقط ازین سنسورها یکی رطوبت سنج داشت ( در واقع دو کاره بود dht11 ) که با دو سه خط برنامه میشه اورد رو ال سی دی 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام تایپیک با موضوع به روزی هست . من خودم کارم تاسیسات صنعتی هستش و سر رشته ای با برق ندارم ولی الان مدتی هست با اردینو آشنایی پیدا کردم و الان کم کم دارم یاد میگیرم . موضوع کاری که می خام بکنم یه تحقیقی در مود تعیین فشار روغن و دمای مبرد مسیر رانش در چیلر و تغییر اون هست. اردینو خیلی راحتتر و جالبتر از پی ال سی هست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده