Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام می خواستم بپرسم موادی هست که با آب مخلوط بشه و یخ بشه ؟ (خنک درحد یخ) لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلاممی خواستم بپرسم موادی هست که با آب مخلوط بشه و یخ بشه ؟ (خنک درحد یخ) یک چیزی همون وسط سوالت اومد تو ذهنم پرای خودم ریخت صد تا مورد دارم ولی یابویی هستن با آب که ...........به شدت واکنش میده غیب میشه یک قسمتش و بقیه هم ...... هر چی دورو برش باشه رو مثل کریستال نمک خرد میکنه حالا فکر کن اصلا دست خودت باشه :icon_pf (34): بگیر طرف فولاد بعد با لگد بزن فولاد مثل چیپس میترکه خنک نمیکنه صدو خرده ای درجه میره صفر :ws28: هر چی تو فکرم میاد بهت بگم خطرناکه شر میشه بذار یک فیلم پا داد میگیرم از یک لوله تو پر فولادی 300 کیلویی با کله انبردست یک ضربه در حد شکستن فندق میزنم ببین لوله چی میشه من بلد نیستم هر چی سراغ دارم یابو میزنه ==========> هستا ولی من نمیدونم ..... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ یک چیزی همون وسط سوالت اومد تو ذهنم پرای خودم ریخت صد تا مورد دارم ولی یابویی هستن با آب که ...........به شدت واکنش میده غیب میشه یک قسمتش و بقیه هم ...... هر چی دورو برش باشه رو مثل کریستال نمک خرد میکنه حالا فکر کن اصلا دست خودت باشه :icon_pf (34): بگیر طرف فولاد بعد با لگد بزن فولاد مثل چیپس میترکه خنک نمیکنه صدو خرده ای درجه میره صفر :ws28: هر چی تو فکرم میاد بهت بگم خطرناکه شر میشه بذار یک فیلم پا داد میگیرم از یک لوله تو پر فولادی 300 کیلویی با کله انبردست یک ضربه در حد شکستن فندق میزنم ببین لوله چی میشه من بلد نیستم هر چی سراغ دارم یابو میزنه ==========> هستا ولی من نمیدونم ..... سلام مرسی ازاینکه راهنمایی می کنی نه دیگه اینا دیگه خیلی زیاده نمی خوام بترکونم کنم که می خوام بهتربشه ! کلا انگاری حد وسط توکارشما نیست! ولی اونم بگو چه موادیه کنجکاو شدم بدونم ! لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ سلاممی خواستم بپرسم موادی هست که با آب مخلوط بشه و یخ بشه ؟ (خنک درحد یخ) هنوز این اکسیر تتو رو پیدا نکردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ هنوز این اکسیر تتو رو پیدا نکردی ؟ سلام نه هنوزنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده