Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنام خدا در این تاپیک لطفا مواردی که فک میکنید دوست دارید یاد بگیرید علمی، فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، اقتصادی بنویسید شاید کسی رد شد دید یه تاپیک آموزشی زد یا حق 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نفر اول خودمم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کسی نوشتن مقاله isi بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نفر اول خودمم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کسی نوشتن مقاله isi بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: اگه بلد بودیم که تا الان دو سه تا داده بودیم بیرون با مقاله ی عادی فکر نکنم ترتیبش زیاد فرقی بکنه فقط کیفیتشه که فرق میکنه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اگه بلد بودیم که تا الان دو سه تا داده بودیم بیرونبا مقاله ی عادی فکر نکنم ترتیبش زیاد فرقی بکنه فقط کیفیتشه که فرق میکنه :ws44: من لنگ 2 تا isi هستم زندگیم گیر کرده رسما 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :ws44: من لنگ 2 تا isi هستم زندگیم گیر کرده رسما خوش به حالت که گرفتاری زندگیت دوتا مقاله isi هه 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خوش به حالت که گرفتاری زندگیت دوتا مقاله isi هه خیلی زیاده مشکلات ولی خب الان اینو باید حل کنم بدجور رو اعصابمه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اگه بلد بودیم که تا الان دو سه تا داده بودیم بیرونبا مقاله ی عادی فکر نکنم ترتیبش زیاد فرقی بکنه فقط کیفیتشه که فرق میکنه ساختار تقریبا متفاوتی هم دارن. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ساختار تقریبا متفاوتی هم دارن. داداش مدیر بلدی رو نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ساختار تقریبا متفاوتی هم دارن. خب بگو ما هم بدونیم داداش مدیر بلدی رو نمیکنی؟ میبینی تو رو خدا بعد اون وقت میگن اصفونیا خسیسن:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نه شانس منه انقد گشتم کسی بهم یاد بده دیگه دارم میرسم به فضا شاید آدم فضایی یاد بده 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من خیلی چیزا دوست دارم یاد بگیرم ولی چیزی که از دست دوستان برمیاد زبان برنامه نویسی #C 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ داداش مدیر بلدی رو نمیکنی؟ خب بگو ما هم بدونیم میبینی تو رو خدا بعد اون وقت میگن اصفونیا خسیسن:icon_razz: بلد نیستم بابا. در همین حدا میدونم. 2 لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ساختار تقریبا متفاوتی هم دارن. ولی هر دو شرو وری بیش نیستن :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ولی هر دو شرو وری بیش نیستن :ws28: آره 100 البته همین شرو ور را هیچکس بلد نیست :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من خیلی چیزا دوست دارم یاد بگیرم ولی چیزی که از دست دوستان برمیاد زبان برنامه نویسی #C تو این مورد بیا پیش خودم با هم یاد میگیریم منم دارم یکی مینویسم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو این مورد بیا پیش خودمبا هم یاد میگیریم منم دارم یکی مینویسم چه خوب ، در واقع بسیار عالی شما الان در چه سطحی هستین ؟ بعد اینکه الان چه برنامه ای مینوسین ؟ من خیلی آماتورم! چنتا فایل ویدئویی دانلود کردم که برای شروع با اونا استارت زدم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چه خوب ، در واقع بسیار عالی شما الان در چه سطحی هستین ؟ بعد اینکه الان چه برنامه ای مینوسین ؟ من خیلی آماتورم! چنتا فایل ویدئویی دانلود کردم که برای شروع با اونا استارت زدم البته اینجا جاش نیست اما قبل از هر چیزی... شما با الگوریتم آشنایی دارین؟ مهم ترین چیز قبل از برنامه نویسی آشنایی با الگوریتم حل مسئله س الگوریتم یه روش پله به پله و قدم به قدم منظم برای حل یه مسئله هست لازمه که قبل از شروع برنامه نویسی بلد باشیم که روش حل یه مسئله رو چطور مدل کنیم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ البته اینجا جاش نیستاما قبل از هر چیزی... شما با الگوریتم آشنایی دارین؟ مهم ترین چیز قبل از برنامه نویسی آشنایی با الگوریتم حل مسئله س الگوریتم یه روش پله به پله و قدم به قدم منظم برای حل یه مسئله هست لازمه که قبل از شروع برنامه نویسی بلد باشیم که روش حل یه مسئله رو چطور مدل کنیم تو دانشگاه سی پلاس پلاس داشتیم و فصل اولش الگوریتم بود ، ی چیزایی مبهم یادمه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو دانشگاه سی پلاس پلاس داشتیم و فصل اولش الگوریتم بود ، ی چیزایی مبهم یادمه بیا پیام خصوصی تاپیک بیشتر منحرف نشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده