تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام به تمامی عزیزان نواندیشانی یه سوال داشتم خواستم ببینم بچه های نواندیشان چند درصد پایه هستن گروه تلگرامی بزنیم لطفا نظرات و دلایلتونو بگید ممنون 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همين تلگرام اومد اينجا از رونق افتاد 11 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ موافقم گرچه تلگرام انجمنها رابی کارکرد ولی جای انجمنو نمی گیره ویکم هم بخاطرمحدودیتهای که هست انجمنها بی کارشدن ...... بهرحال خوبه گروها همیشه هستند کسانی که پاسخ گوباشند ولی ابتداباید برنامه ریزی شود وهر روز ایدهه جدید باشه مثلا پیشنهادی که هست اینکه چقدرقسمت تخصصی داریم همون مقدار گروه بزنیم ویک گروه عمومی که افرادی که بلد نیستند وتازه کارند سوال بپرسند ومدیران گروه با خوش رووووووووووی اونا را به گروه خاص ودرانتها برای توجیح مسایل و........ به انجمن هدایت فرمایند. 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ nv,n 'v,i jg'vhld ;i cdhni lil hdki fi ]i ad,i hd fhdn ulg fai , \da fvi درود گروه تلگرامی زیاده اما پیش بردنش به چه روشی از همه مهمتره 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ nv,n'v,i jg'vhld ;i cdhni lil hdki fi ]i ad,i hd fhdn ulg fai , \da fvi درود گروه تلگرامی زیاده اما پیش بردنش به چه روشی از همه مهمتره روش پیشنهادی شما چیست؟ 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هرچیزی کاربرد و استفاده خودشو داره. مسئله ای که معمولا تو ایران توجه و رعایتی نمیشه. ناصر درست میگه مهم اون روش پیش بردنه مهمه. انتقال هر سایتی به تلگرام هم اشتباه محض هستش. چیزایی که موندگار نیستن، ارزش وقت گذاشتن و انرژی گذاشتن ندارن. مسنجرها و شبکه های اجتماعی مدام در حال تغییرن. یاهو مسنجر، فیسبوک، وایبر، تلگرام و داستانی که ادامه داره. پر رنگ بودن این شبکه ها تو ایران نسبت به کل جهان (با اختلاف چشمگیر و زیاد) دلایل زیادی داره. وجود محدودیت هایی که تو جاهای دیگه به خصوص فضاهای حقیقی هستش نبود فضاهای جمعی مناسب کمبود وقت آزاد به دلیل برنامه ریزی های نامناسب آموزش و پرورش و آموزش عالی و همینطور کار زیاد برای تأمین مایحتاج زندگی دلایل فرهنگی مثل جوگیر بودن تو هر مسئله ای. و خیلی مسائل دیگه ای که واقعاً میتونه مطالعات علمی و جامعه شناسانه قوی دربارش انجام بشه. 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ روش پیشنهادی شما چیست؟ اصلا هدف چیست؟ 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اصلا هدف چیست؟ هدف اینه که نواندیشان را منفجرسازیم هدف گسترشه دیگه ولی اطلاعات بیشتررا از استاتر بپرسید 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ گسترش چی؟ واسه هرکاری باید یه هدفی باشه دیگه. 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مخالفم تلگرام محدودیت داره جو خوب اینجا نداره ۲روز تلگرام از مد می افته یکی دیگه میخواهید کوچ کنید اونجا ?? انجمن گسترده هستش بخش های مختلف هر کس میتونه انتخاب کنه کجا بره و چی دوست داره بخونه و چی دوست نداره بخونه 8 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بازم میگم بدنیستا حداقل توتلگرام هم هستیم ببینید ما چندتا دسته داریم 20 یا.... 20 یا.... هم گروه باشه خوب میشه حداقل اونجاهم هستیم ، کاربرراحت تره بعضی ها می خوان باهم گپ بزنند خب چه اشکالی داره ، از طیق گروهای نواندیش هست . مثلا خودم با خیلیها تلگرامی ارتباط میگیریم 7 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ به نظر من فکر خوبیه به شرطی که گروه هدفدار جلو بره 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هدف کنار هم بدنه......بنظرم هر روز یه موضوع مطرح میشه و با توجه به رعایت شئونات و احترام بچه ها نظر میدن ...من خودم بشخصه زیاد انجمن وقت نمیکنم بیام ولی بنظرم این گروه باعث میشه بیشتر کنار دوستان قدیمی و چالش ها باشیم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ همين تلگرام اومد اينجا از رونق افتاد جمله سال فری برنده 1000 گیگ حجم اضافه افرین اینه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مخالفم تلگرام محدودیت داره جو خوب اینجا نداره ۲روز تلگرام از مد می افته یکی دیگه میخواهید کوچ کنید اونجا ??انجمن گسترده هستش بخش های مختلف هر کس میتونه انتخاب کنه کجا بره و چی دوست داره بخونه و چی دوست نداره بخونه از بچه های متعصب خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام و تبریک سال نو دوستان عزیزم ازاد یه چت روم داره میتونید بجای تلگرام ازش استفاده نمایید گروهی اس بدین بیایید و جویای حال هم باشید محمد یکم اون چت روم رو دستی به سرو روش بکش بچه ها جذب بشن و گرنه این تلگرام ارتباطات رو سریع کرده و بچه ها وسوسه میکنه نه نیاری ها بگو چشم افرین پسر خوب 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هدف کنار هم بدنه......بنظرم هر روز یه موضوع مطرح میشه و با توجه به رعایت شئونات و احترام بچه ها نظر میدن ...من خودم بشخصه زیاد انجمن وقت نمیکنم بیام ولی بنظرم این گروه باعث میشه بیشتر کنار دوستان قدیمی و چالش ها باشیم اینجوری خیلی عالیه ینی میشه مثه قدیما اون بحثای داغ دوباره راه بیوفته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هدف کنار هم بدنه......بنظرم هر روز یه موضوع مطرح میشه و با توجه به رعایت شئونات و احترام بچه ها نظر میدن ...من خودم بشخصه زیاد انجمن وقت نمیکنم بیام ولی بنظرم این گروه باعث میشه بیشتر کنار دوستان قدیمی و چالش ها باشیم اگه بحث و گفتگو هست، اپلیکیشن تاپ تالک (tapatalk) بهترین اپلیکیشن موبایلی برای انجمن ها از جمله همین انجمن نواندیشان هست. با همین اپلیکیشن میشه تو انجمن تاپیک ایجاد کرد، پست زد و با بقیه به بحث و گفتگو پرداخت مزیتش هم اینه که گفتگوها تو انجمن میمونه و با زدن 40 تا پست، موضوعش شوت نمیشه بره :icon_pf (34): ولی خب بچه ها اغلب حوصله بحث و گفتگو ندارن بیشتر فکر کنم منظور گپ و گفتگو سبک چت کردن و اینا هست بحثش جداس واسه همین قضیه هم سعی داشتیم بخش چت روم تاپ تالک رو هم فعال کنیم، ولی فعلا نشده. فعلاً یه چت روم به صورت کمرنگ تو بخش ویژه گفتگوی آزاد هست. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام و تبریک سال نو دوستان عزیزم ازاد یه چت روم داره میتونید بجای تلگرام ازش استفاده نمایید گروهی اس بدین بیایید و جویای حال هم باشید محمد یکم اون چت روم رو دستی به سرو روش بکش بچه ها جذب بشن و گرنه این تلگرام ارتباطات رو سریع کرده و بچه ها وسوسه میکنه نه نیاری ها بگو چشم افرین پسر خوب دستی رو سرش بکشم یعنی چیکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده