Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 درود بر همه دوستانی که تمایل برای تبادل پروژه های برق دارند به بنده پیام خصوصی بدن باسپاس 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 مرداد، 2017 درود بر همهدوستانی که تمایل برای تبادل پروژه های برق دارند به بنده پیام خصوصی بدن باسپاس سلام می تونی کامل تربگین 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2017 سلام می تونی کامل تربگین منظورم تبادل پروژه های دانشجویی هست فایل Word یا اسلاید یا شبیه سازی و اینجور چیزا.............یه آرشیو دارم خودم 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 مرداد، 2017 منظورم تبادل پروژه های دانشجویی هست فایل Word یا اسلاید یا شبیه سازی و اینجور چیزا.............یه آرشیو دارم خودم سلام صبح عالی بخیر فهمیدم سخت شد البته قسمت دانشجویش :icon_pf (34): 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2017 سلام صبح عالی بخیرفهمیدم سخت شد البته قسمت دانشجویش :icon_pf (34): درود لنگ ظهر شده صبح کجا بود چرا سخت؟ 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 مرداد، 2017 درودلنگ ظهر شده صبح کجا بود چرا سخت؟ هوا ابره ساعتم نگاه نکردم حال هی سوتی بگیر چون دانشگاه نرفتم ولی کمک اگربتونم هستم 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2017 هوا ابره ساعتم نگاه نکردم حال هی سوتی بگیرچون دانشگاه نرفتم ولی کمک اگربتونم هستم اهان مرسی اگه داشتی یا کسی داشت بفرست سراغ من
ارسال های توصیه شده