Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود بر همه دوستانی که تمایل برای تبادل پروژه های برق دارند به بنده پیام خصوصی بدن باسپاس 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود بر همهدوستانی که تمایل برای تبادل پروژه های برق دارند به بنده پیام خصوصی بدن باسپاس سلام می تونی کامل تربگین 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام می تونی کامل تربگین منظورم تبادل پروژه های دانشجویی هست فایل Word یا اسلاید یا شبیه سازی و اینجور چیزا.............یه آرشیو دارم خودم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منظورم تبادل پروژه های دانشجویی هست فایل Word یا اسلاید یا شبیه سازی و اینجور چیزا.............یه آرشیو دارم خودم سلام صبح عالی بخیر فهمیدم سخت شد البته قسمت دانشجویش :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام صبح عالی بخیرفهمیدم سخت شد البته قسمت دانشجویش :icon_pf (34): درود لنگ ظهر شده صبح کجا بود چرا سخت؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درودلنگ ظهر شده صبح کجا بود چرا سخت؟ هوا ابره ساعتم نگاه نکردم حال هی سوتی بگیر چون دانشگاه نرفتم ولی کمک اگربتونم هستم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ هوا ابره ساعتم نگاه نکردم حال هی سوتی بگیرچون دانشگاه نرفتم ولی کمک اگربتونم هستم اهان مرسی اگه داشتی یا کسی داشت بفرست سراغ من لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده