!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تست 15 آزمون مرداد 94 : گزینه 3 صحیح است تو این تست خودم یکم گیر دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان اگر کسی سوال داره بپرسه من چون زیاد وقت ندارم عکس گرفتم ، ببخشید البته حل بعضی مسائل به صورت کسری و رادیکال هست که اینجا سیمبلش نیست و چاره ای جزء عکس نیست .. مبحث پلکان برقی رو تموم میکنیم و مبحث بعدی رو در ادامه شروع می کنیم البته من خودم رو تست 15 آزمون مرداد 94 ی کوچولو مشکل دارم ! دقیقا نگرفتم چیشد اگه کسی قضیه رو گرفت به ما هم بگه 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مبحث بعدی که میخوایم شروع کنیم " محاسبات روشنایی " هست یه درس دو واحدی تو دانشگاه تقریبا به همین اسم داشتم " روشنایی فنی و پروژه " فقط این مبحث پارامتر و محاسبات زیاد داره که اگه یکم اشتباه کنین جوابتون به کل اشتباه در میاد!! ( از اسمشم مشخصه که چقد محاسباتی هست ) صرفا جهت اطلاعات میگم که نرم افزار دیالوکس همه این محاسبات رو با دقت بالا انجام میده که اگه عمری باشه آموزش اون رو هم قرار بدم . یه نیم نگاهی هم به این مبحث بندازین تا شروع تست ها 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راهنمای مبحث 13 نوسینده : آلدیک موسسیان 433 صفحه پی دی اف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ رشته ها و مدارک تحصیلی مجاز برای شرکت در آزمون نظام مهندسی 34- به فارغالتحصيلان رشته مهندسي «برق و الكترونيك» از دانشگاههاي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري پروانه اشتغال بكار مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 500) و به فارغالتحصيلان رشته مهندسي (برق- الكترونيك) پروانه اشتغال بكار مرتبط با مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 530) تعلق ميگيرد. 35- فارغالتحصيلان كارشناسي مهندسي شبكههاي انتقال و توزيع و يا مهندسي علمي- كاربردي شبكههاي انتقال و توزيع در صورت ارائه مدرك تحصيلي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ميتوانند پروانه اشتغال بكار مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 500) دريافت نمايند. 36- به فارغالتحصيلان كارشناسي ناپيوسته مهندسي كنترل و ابزار دقيق و مهندسي تكنولوژي كنترل و ابزار دقيق پروانه اشتغال بكار مرتبط با مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 510) تعلق ميگيرد. 37- فارغالتحصيلان مهندسي كاربردي برق- قدرت از دانشگاه صنعت نفت آبادان در صورت تأييد مدارك تحصيلي از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ميتوانند پروانه اشتغال بكار مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 500) دريافت نمايند. سلام دوست عزیز آیا مهندسی فناوری کنترل ابزار دقیق پروانه اشتغال بكار مرتبط با مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 510) تعلق ميگيرد. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز آیا مهندسی فناوری کنترل ابزار دقیق پروانه اشتغال بكار مرتبط با مهندسي تأسيسات برقي ساختمان (با كد 510) تعلق ميگيرد. درود از کدوم دانشگاه ؟ ( دولتی ، آزاد ، غیر انتفاعی و. .. ) مهم اینه که زیر نظر وزرات علوم باشین 34- به فارغالتحصيلان رشته مهندسي «برق و الكترونيك» از دانشگاههاي مورد تأييد وزارت علوم 1 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود از کدوم دانشگاه ؟ ( دولتی ، آزاد ، غیر انتفاعی و. .. ) مهم اینه که زیر نظر وزرات علوم باشین علمی کاربردی باشد چیه 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ علمی کاربردی باشد چیه باید یه سرچ تو گوگل بزنم رشته شما در واقع همون مهندسی کنترل هست دیگه ؟ هر دانشگاه ی اسم میذاره رو رشته ! مثلا من مهندسی تکنولوژی الکترونیک هستم ( غیر انتفاعی خوندم ) شما عضو نظام هستین ؟ اقدام کردین؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دانشگاه جامع علمی-کاربردی: دانشگاهی دولتی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. تأسیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی در مهرماه سال ۱۳۷۰ به تصویب رسیده است و امروزه بیش از ۱۰۰۰ مرکز آموزشی در رشتههای مختلف مهارتی در سراسر کشور دارد. بیش از ۲۰۰ مرکز آموزشی این دانشگاه در کلانشهر تهران قرار گرفته است. این دانشگاه با هدف افزایش سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارتهای حرفهای دانشآموختگان مراکز آموزشی که فاقد تجربه اجرایی میباشند، نسبت به برگزاری دورههای علمی-کاربردی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خبرگی اقدام میکند. نکته مهمش برطرف شد تو عکس زیر سه تا مهندسی کنترل هست موضوع دوم اینکه شما پیوسته بودین ؟ تکنولوژی به معنای اینه که ناپیوسته باشین ( یا مثلا کاردانی شما از ی گرایش دیگه باشه ) من کاردانی تاسیسات الکتریکی بودم کارشناسی ناپیوسته الکترونیک و شدم تکنولوژی الکترونیک البته فکر کنم همین که تاسیسات الکتریکی بودم خودش نکته + بود لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سیستم های مختلف اتصال زمین : 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ باید یه سرچ تو گوگل بزنم رشته شما در واقع همون مهندسی کنترل هست دیگه ؟ هر دانشگاه ی اسم میذاره رو رشته ! مثلا من مهندسی تکنولوژی الکترونیک هستم ( غیر انتفاعی خوندم ) شما عضو نظام هستین ؟ اقدام کردین؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم ...الان دیگه نیاز نیست اول عضو نظام بشی بعد تو آزمون شرکت کنی .... میتونی بدون عضویت هم در آزمون شرکت کرد 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تا اونجایی که من اطلاع دارم ...الان دیگه نیاز نیست اول عضو نظام بشی بعد تو آزمون شرکت کنی .... میتونی بدون عضویت هم در آزمون شرکت کرد خانوم واسه ثبت نام آزمون نیاز به کد نظام مهندسی هست ، صرفا جهت اطلاع 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خانوم واسه ثبت نام آزمون نیاز به کد نظام مهندسی هست ، صرفا جهت اطلاع آقا قبلا اینجوری بود ...الان نیاز نیست دیگه حتما عضو باشی ... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا قبلا اینجوری بود ...الان نیاز نیست دیگه حتما عضو باشی ... چی بگم والا .. 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب شما بگو ما جای کد نظام مهندسی چه چیزی رو وارد کنیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مبحث روشنایی خیلی محاسباتی هست و از حوصله من خارج ولی اگه سوال بیاد مساله هاش میانگین بالای 4 تا تست هست 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۶ برای مدتی نیستم ، اگر از دوستان کسی حوصلشو داره تاپیک رو جلو ببره پیشاپیش ممنونم آرزوی موفقیت برای قبولی در آزمون برای تمامی دوستان . 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ برای دانلود به این ادرس برین : [h=1]دانلود ویرایش جدید مبحث 13 تاسیسات الکتریکی ( 1395 ) - طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمانها[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۶ ثبت نام آزمون نظام مهندسی شهریور 96 از فردا شروع میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده