roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ممنوون مبحث بعدی رو شروع نمی کنین ؟ من دارم مبحث پلکان برقی و .. می خونم و فردا چنتا تست حل می کنم .. الان مانده تست ها رو از این مسئله میذارم...تست 13تا 16:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حل تست 13: گزینه د صحیح است. طبق ضوابط وسازمان آتش نشانی و استاندارد NFPA حداکثر سطح پوشش دتکتور دودی(نمیدونم چیه دتکتور) 100متر مربع است.همچنین فاصله ی دورترین نقطه دیوارهای اطراف تا دتکتور نبایستی بیش از 7/5متر باشد بنابراین حداکثر فاصله دتکتورهای دودی از یکدیگر 15 متر می باشد.و چنانچه دتکتورها در راهروهای کمتر از 5 متر نصب شوند به حداکثر فاصله افقی دتکتورها (عرض راهرو-5)50% اضافه می شود.(50% یا 0.5). در این سوال عرض راهرو 3 متر است پس حداکثر فاصله دتکتورها برابر: Dmax =15 + 0.5(5-3) = 16m حل تست 14:گزینه ب صحیح است. طبق آیین نامه 15-2-7-6 صفحه 38 مبحث 15 نصب دتکتورهای سیستم اعلام حریق در راهرو جلوی درب طبقات آسانسور الزامی است.حداکثر فاصله نصب افقی این دتکتورها از مرکز هر بازشو (مرکز در طبقات) آسانسور برابر 1/5 متر خواهد بود.باتوجه به پاسخ سوال 7 (در پست قبل حل شده لطفا مراجعه کنید.) دو مجموعه آسانسور در نقاط Bو F قرار می گیرند و جلوی هر مجموعه آسانسور یک دتکتور می بایستی نصب گردد.و طبق پاسخ سوال 13 حداکثر فاصله دتکتورها از یکدیگر 16 متر می باشد بنابراین طبق شکل زیر 9 دتکتور می بایستی نصب گردد. خودم کمی تو این سوال مشکل دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حل تست 15: گزینه د صحیح است. در صورتی که حداکثر فاصله پیمایش جهت رسیدن فرد به دتکتور 20 متر باشد ماکزیمم فاصله دو شستی 40=20*2 می باشد.و همچنین مطابق مقررات آتش نشانی در مسیرهای خروجی و راه پله های فرار بایستی شستی اعلام حریق در نظر گرفته شود.بنابراین تعداد دتکتورها برابر است با: 5=2+ 40 /(15*8) حل تست 16: گزینه د صحیح است. فاصله اتاق خواب از راهرو (محل نصب آژیر اعلام حریق ) 10 متر می باشد. و در مسیر انتقال صوت آژیر افت عبور از دو دیوار یا دو درب بایستی در نظر گرفته شود: میزان شدت صوت (40dB) کمتر از حداقل صوت مورد نیاز (75dB) است و استفاده از آژیر امکان پذیر نیست. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من مبحث پلکان برقی خوندم که خیلی خوب قضیه رو گرفتم مبحث سیستم های صوتی رو خوندم ولی بگیر نگیر قضیه رو گرفتم .. مبحث روشنایی رو شروع کردم الانم چنتا تست از پله های برقی میذارم بابت حل تست ها هم ممنوون ، خیلی شکل ها رو تفهیمی علائم گذاری میکنین 2 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من مبحث پلکان برقی خوندم که خیلی خوب قضیه رو گرفتممبحث سیستم های صوتی رو خوندم ولی بگیر نگیر قضیه رو گرفتم .. مبحث روشنایی رو شروع کردم الانم چنتا تست از پله های برقی میذارم بابت حل تست ها هم ممنوون ، خیلی شکل ها رو تفهیمی علائم گذاری میکنین خیلی خوبه موفق باشین پیشاپیش بابت تست ها تشکر:icon_gol: خواهش میکنم ... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مبحث پلکان برقی و پیاده رو متحرک : این مبحث یه فرمول اساسی داره که تسلط رو این فرمول خیلی مهم هست و پارامتر v ازین طریق بدست میاد : بند 15-3-1-7 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این تصویر هم به درک بهتر موضوع کمک میکنه : اگر عرض پله و سرعت اسمی پلکان برقی را داشته باشیم به راحتی از طریق جدول زیر بدست می آید . ( کم پیش میاد این اطلاعات رو مساله به ما بده و اکثرا از طریق فرمول گفته بدست میاد ) 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تست 44 ، 45 و 46 از ازمون خرداد ماه 1393 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حل تست 44 ازمون خردادماه 93 : چون عرض پله برقی 1 متر می باشد ، طبق جدول k برابر با 2 هست و عمق پله هم 38 سانتی متر است که باید به متر تبدیل شود. T = 0.38 m سرعت پله برقی طبق داده مساله 0.75 متر بر ثانیه می باشد . C = ( V * 3600 * K ) / T نفر ساعت 14210 = c = ( 0.75 * 3600 * 2 ) / 0.38 گزینه 2 صحیح است 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حل تست 45 آزمون خردادماه 93 : مطابق بند 15-3-4-2 ( مبحث 15 صفحه 45 ) : در پلکان برقی باید حداقل 2 و حداکثر 4 پله تخت در ورودی و خروجی جهت تسهیل پیاده شدن افراد پیش بینی می گردد. در صورتی که ارتفاع پلکان برقی بیش از 6 متر باشد تعبیه 3 پله تخت در ورودی و خروجی پلکان برقی الزامی هست. در این سوال ارتفاع پله برقی 8 متر است و تعبیه 3 پله تخت الزامی است. چواب صحیح گزینه 1 است _________________________________________________________________________________________________________ حل تست 46 ازمون خردادماه 93 : مطابق بند 15-3-1-2 ( مبحث 15 صفحه 39) چواب صحیح گزینه 2 است 2 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حل تست 45 آزمون خردادماه 93 :مطابق بند 15-3-4-2 ( مبحث 15 صفحه 45 ) : در پلکان برقی باید حداقل 2 و حداکثر 4 پله تخت در ورودی و خروجی جهت تسهیل پیاده شدن افراد پیش بینی می گردد. در صورتی که ارتفاع پلکان برقی بیش از 6 متر باشد تعبیه 3 پله تخت در ورودی و خروجی پلکان برقی الزامی هست. در این سوال ارتفاع پله برقی 8 متر است و تعبیه 3 پله تخت الزامی است. چواب صحیح گزینه 1 است _________________________________________________________________________________________________________ حل تست 46 ازمون خردادماه 93 : مطابق بند 15-3-1-2 ( مبحث 15 صفحه 39) چواب صحیح گزینه 2 است 46 مشکل دارم ...چرا عمق شد 2 متر ...اینجا که 0.38 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو ی منبعی ی سری مطالب پیدا کردم که میتونه مفید باشه لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ 46 مشکل دارم ...چرا عمق شد 2 متر ...اینجا که 0.38 اینجا منظور از عمق یه چیز دیگه هست ، فضای غیر محصور بعد پلکان برقی ( با رنگ قرمز مشخص کردم ) اونی که شما میگی عمق پله هست این جدول خلاصه مطلب بالا هست : 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دو برابر فاصله بین مرکز دو دستگیره 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دو برابر فاصله بین مرکز دو دستگیره منم دارم بهش فکر میکنم راسش انرژیم رو بیشتر رو مساله میذارم .. ولی این الان واسم جالب شده 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ پیداش کردم .... این برای تکی: این هم برای دوتایی که برای همین سوال بود .... برای فهم بیشتر و تصویر سازی بهتر از دو برابر فاصله بین مرکز دو دستگیره 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم دارم بهش فکر میکنم راسش انرژیم رو بیشتر رو مساله میذارم .. ولی این الان واسم جالب شده پیدا کردم بالا رو بخونید لطفا :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ پیداش کردم .... این برای تکی: این هم برای دوتایی که برای همین سوال بود .... برای فهم بیشتر و تصویر سازی بهتر از دو برابر فاصله بین مرکز دو دستگیره ممنوون بابت تلاشتون چرا من نمیگیرم منظور از دیوار مقابل انها 2000 میلی متر هست چی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ببین برو به این لینک اینجا هم خوب گفته شکلشم واضحه (چون دیوار ها رو هم کشیده ....دیوار مهم بوده خاوو) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ممنوون بابت تلاشتون چرا من نمیگیرم منظور از دیوار مقابل انها 2000 میلی متر هست چی هست ؟ ببین بالا رو لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ممنوون بابت تلاشتون چرا من نمیگیرم منظور از دیوار مقابل انها 2000 میلی متر هست چی هست ؟ از پاگرد جلوی پله برقی بخون حل نشد بگو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده