saeid887 12 ارسال شده در 27 مهر، 2012 سلام به همگی یه مشکلی دارم خواستم ببینم چطور میشه چند مدل آماده رو تو یه محیط مکس در کنار هم قرار داد؟ مرسی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2012 سلام ؛ منظورتون اینه که چطور میتونید مدل مبلمانو چند تا چند تا بیارید دیگه؟ آموزشش رو *MINA * جان داده بودن؛ پست 24 و25 اینجا رو ببینید:http://www.noandishaan.com/forums/thread20704-2.html یعنی فایل ساختمانت رو باز کن و از منوی اصلی مکس که توی عکس هست بقیه مراحل رو انجام بده
s.architect00 13 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام. شما اطلاعی از این که میشه فایل مکس رو به sketch up وارد کرد یا نه دارید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. 1
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام مکس من قبلا کارامو باز میکرد ولی الان خودش باز میشه اما هیچی رو نشون نمیده منظورم اینه که فایل تری دی مکسم باز میشه ولی کارام باز نمیشه... اگه میشه کمکم کنید...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام مکس من قبلا کارامو باز میکرد ولی الان خودش باز میشه اما هیچی رو نشون نمیده منظورم اینه که فایل تری دی مکسم باز میشه ولی کارام باز نمیشه... اگه میشه کمکم کنید... من اتوکدم اینطوریه؛ یه بار میزنم روش باز میشه؛خالیه؛دومین بار که روش میزنم باز میشه فایلا رو نشون میده
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 من اتوکدم اینطوریه؛ یه بار میزنم روش باز میشه؛خالیه؛دومین بار که روش میزنم باز میشه فایلا رو نشون میده آخه منم همین کار رو کردم
tina-arch مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 سلام کسی روش فعال کردن vray mtlو میدونه ؟ وقتی که متریالامو باز میکنم ازش خبری نیست.
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 آذر، 2012 سلام کسی روش فعال کردن vray mtlو میدونه ؟وقتی که متریالامو باز میکنم ازش خبری نیست. برو به مسیر زیر Rendering > Render Setup > Common > Assign Renderer و گزینه Material Editor رو هم روی Vray قرار بده . احتمالا فقلش باز بوده قسمت production هم که دیگه باید روی vray باشه . بعد متریال ادیتور رو باز کن و طبق تصویر میتونی پیداش کنی الان دیگه میتونی متریالت مورد نظرت رو درست کنی 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 مرسی مینا یه سوال دیگه من میخوام متریال آماده وی ری بیارم وقتی mtlفعال شد چجوری باید بیارمش؟
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 آذر، 2012 مرسی مینایه سوال دیگه من میخوام متریال آماده وی ری بیارم وقتی mtlفعال شد چجوری باید بیارمش؟ خواهش میکنم عزیزم اگر اشتباه نکنم باید از متریال لایبرری لودش کنی که طبق تصویر زیر میتونی متریال رو بیاری 1
ooraman 22216 ارسال شده در 14 آذر، 2012 سلام.... من دوساله که مکس کار نکردم خیلی از دستوراش و یادم رفته اون موقعم با 2008 کار میکردم الان بعد از این مدت اومدم کار کنم مکسمم 2012 هستش خیلی چیزاش تغییر کرده الان میخوام متریال بدم اصلا نمیفهمم چی به چیه! متریال روی گوی میاد ولی assign رو هرچی میزنم به دیوارم منتقل نمیکنه.... کلا مطمئن نیستم دارم درست میرم یا نه...(میخوام طرح کاغذ روی دیوار بزنم) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 آذر، 2012 سلام.... من دوساله که مکس کار نکردم خیلی از دستوراش و یادم رفته اون موقعم با 2008 کار میکردم الان بعد از این مدت اومدم کار کنم مکسمم 2012 هستش خیلی چیزاش تغییر کرده الان میخوام متریال بدم اصلا نمیفهمم چی به چیه! متریال روی گوی میاد ولی assign رو هرچی میزنم به دیوارم منتقل نمیکنه.... کلا مطمئن نیستم دارم درست میرم یا نه...(میخوام طرح کاغذ روی دیوار بزنم) خب وقتی دیوارتو انتخاب کردی ؛بعد که این قسمت متریالارو آوردی؛(فکر کنم m رو بزنی بخش متریالو بیاره ؛یادم رفت :دی) بعد باید متریالتو انتخاب کنی و بعد رو این فلش شماره 2 بزنی که بده به اون دیوار
ooraman 22216 ارسال شده در 14 آذر، 2012 خب وقتی دیوارتو انتخاب کردی ؛بعد که این قسمت متریالارو آوردی؛(فکر کنم m رو بزنی بخش متریالو بیاره ؛یادم رفت :دی) بعد باید متریالتو انتخاب کنی و بعد رو این فلش شماره 2 بزنی که بده به اون دیوار تو 2008 این شکلی بود اگه با همون2008 کار میکردم چشمی یادم بود که قبلا چیکار میکردم ولی الان چون 2012 هستش،دستورارم یادم کلا گیج شدم.... الان مشکل حل شد تونستم به دو تا از دیوارا متریال بدم حالا تو سومی همون کارا رو میکنم ولی متریال نمیگیره!:lol: 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 14 آذر، 2012 تو 2008 این شکلی بود اگه با همون2008 کار میکردم چشمی یادم بود که قبلا چیکار میکردم ولی الان چون 2012 هستش،دستورارم یادم کلا گیج شدم.... الان مشکل حل شد تونستم به دو تا از دیوارا متریال بدم حالا تو سومی همون کارا رو میکنم ولی متریال نمیگیره!:lol: بعد از اینکه اون گزینه که دورشو خط کشیدی رو زدی باید show assign material رو هم بزنی،تو همون ردیف از راست چهارمیه ،بزنیش حله 5
ooraman 22216 ارسال شده در 15 آذر، 2012 من یه آبجکت توی مکس import کردم،یه کاناپه استف خودش متریال داره اما میخوام متریالاش و تغییر بدم ادیت مش و ادیت پلی بهش میدم،المنت رو انتخاب میکنم که مثلا متریال کوسن رو عوض کنم ولی متریال کل کاناپه رو تغییر میده! 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آذر، 2012 من یه آبجکت توی مکس import کردم،یه کاناپه استف خودش متریال داره اما میخوام متریالاش و تغییر بدم ادیت مش و ادیت پلی بهش میدم،المنت رو انتخاب میکنم که مثلا متریال کوسن رو عوض کنم ولی متریال کل کاناپه رو تغییر میده! ابجکت رو از کد سه بعدی اوردی یا تری دی مکس؟ 3
ooraman 22216 ارسال شده در 15 آذر، 2012 ابجکت رو از کد سه بعدی اوردی یا تری دی مکس؟ آبجکت آماده تری دی مکسه از نت دان لود کردمش 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 آذر، 2012 آبجکت آماده تری دی مکسه از نت دان لود کردمش تو تب های بالا تو تب Group ببین گروپ شده است؟؟ اگه هست ungroup ش کن... 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 16 آذر، 2012 تو تب های بالا تو تب Group ببین گروپ شده است؟؟ اگه هست ungroup ش کن... در تکمیل صحبت های فروغ جان البته با اجازه اگر دیدی گروپ هم نیستن که آن گروپ کنی , میتونی از قسمت پلی گان ( ادیت پلی ) تمام پلی گان های کوسن رو انتخاب کنی و detach رو بزنی تا کوسن و مبل از هم جدا بشه و بتونی یه متریال جداگونه بهش بدی 4
ooraman 22216 ارسال شده در 16 آذر، 2012 مرسی از هردو تا دوستای عزیزم ...گروپ بود آن گروپش کردم حل شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک کنم همینجوری اینجا ادامه بدم دوباره دستورا یادم بیاد ریزه کاریا رو هم خوب یاد بگیرم 4
ارسال های توصیه شده