saeid887 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی یه مشکلی دارم خواستم ببینم چطور میشه چند مدل آماده رو تو یه محیط مکس در کنار هم قرار داد؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ؛ منظورتون اینه که چطور میتونید مدل مبلمانو چند تا چند تا بیارید دیگه؟ آموزشش رو *MINA * جان داده بودن؛ پست 24 و25 اینجا رو ببینید:http://www.noandishaan.com/forums/thread20704-2.html یعنی فایل ساختمانت رو باز کن و از منوی اصلی مکس که توی عکس هست بقیه مراحل رو انجام بده لینک به دیدگاه
s.architect00 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. شما اطلاعی از این که میشه فایل مکس رو به sketch up وارد کرد یا نه دارید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. 1 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام مکس من قبلا کارامو باز میکرد ولی الان خودش باز میشه اما هیچی رو نشون نمیده منظورم اینه که فایل تری دی مکسم باز میشه ولی کارام باز نمیشه... اگه میشه کمکم کنید... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام مکس من قبلا کارامو باز میکرد ولی الان خودش باز میشه اما هیچی رو نشون نمیده منظورم اینه که فایل تری دی مکسم باز میشه ولی کارام باز نمیشه... اگه میشه کمکم کنید... من اتوکدم اینطوریه؛ یه بار میزنم روش باز میشه؛خالیه؛دومین بار که روش میزنم باز میشه فایلا رو نشون میده لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ من اتوکدم اینطوریه؛ یه بار میزنم روش باز میشه؛خالیه؛دومین بار که روش میزنم باز میشه فایلا رو نشون میده آخه منم همین کار رو کردم لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ سلام کسی روش فعال کردن vray mtlو میدونه ؟ وقتی که متریالامو باز میکنم ازش خبری نیست. لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ سلام کسی روش فعال کردن vray mtlو میدونه ؟وقتی که متریالامو باز میکنم ازش خبری نیست. برو به مسیر زیر Rendering > Render Setup > Common > Assign Renderer و گزینه Material Editor رو هم روی Vray قرار بده . احتمالا فقلش باز بوده قسمت production هم که دیگه باید روی vray باشه . بعد متریال ادیتور رو باز کن و طبق تصویر میتونی پیداش کنی الان دیگه میتونی متریالت مورد نظرت رو درست کنی 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی مینا یه سوال دیگه من میخوام متریال آماده وی ری بیارم وقتی mtlفعال شد چجوری باید بیارمش؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی مینایه سوال دیگه من میخوام متریال آماده وی ری بیارم وقتی mtlفعال شد چجوری باید بیارمش؟ خواهش میکنم عزیزم اگر اشتباه نکنم باید از متریال لایبرری لودش کنی که طبق تصویر زیر میتونی متریال رو بیاری 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.... من دوساله که مکس کار نکردم خیلی از دستوراش و یادم رفته اون موقعم با 2008 کار میکردم الان بعد از این مدت اومدم کار کنم مکسمم 2012 هستش خیلی چیزاش تغییر کرده الان میخوام متریال بدم اصلا نمیفهمم چی به چیه! متریال روی گوی میاد ولی assign رو هرچی میزنم به دیوارم منتقل نمیکنه.... کلا مطمئن نیستم دارم درست میرم یا نه...(میخوام طرح کاغذ روی دیوار بزنم) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.... من دوساله که مکس کار نکردم خیلی از دستوراش و یادم رفته اون موقعم با 2008 کار میکردم الان بعد از این مدت اومدم کار کنم مکسمم 2012 هستش خیلی چیزاش تغییر کرده الان میخوام متریال بدم اصلا نمیفهمم چی به چیه! متریال روی گوی میاد ولی assign رو هرچی میزنم به دیوارم منتقل نمیکنه.... کلا مطمئن نیستم دارم درست میرم یا نه...(میخوام طرح کاغذ روی دیوار بزنم) خب وقتی دیوارتو انتخاب کردی ؛بعد که این قسمت متریالارو آوردی؛(فکر کنم m رو بزنی بخش متریالو بیاره ؛یادم رفت :دی) بعد باید متریالتو انتخاب کنی و بعد رو این فلش شماره 2 بزنی که بده به اون دیوار لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خب وقتی دیوارتو انتخاب کردی ؛بعد که این قسمت متریالارو آوردی؛(فکر کنم m رو بزنی بخش متریالو بیاره ؛یادم رفت :دی) بعد باید متریالتو انتخاب کنی و بعد رو این فلش شماره 2 بزنی که بده به اون دیوار تو 2008 این شکلی بود اگه با همون2008 کار میکردم چشمی یادم بود که قبلا چیکار میکردم ولی الان چون 2012 هستش،دستورارم یادم کلا گیج شدم.... الان مشکل حل شد تونستم به دو تا از دیوارا متریال بدم حالا تو سومی همون کارا رو میکنم ولی متریال نمیگیره!:lol: 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ تو 2008 این شکلی بود اگه با همون2008 کار میکردم چشمی یادم بود که قبلا چیکار میکردم ولی الان چون 2012 هستش،دستورارم یادم کلا گیج شدم.... الان مشکل حل شد تونستم به دو تا از دیوارا متریال بدم حالا تو سومی همون کارا رو میکنم ولی متریال نمیگیره!:lol: بعد از اینکه اون گزینه که دورشو خط کشیدی رو زدی باید show assign material رو هم بزنی،تو همون ردیف از راست چهارمیه ،بزنیش حله 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من یه آبجکت توی مکس import کردم،یه کاناپه استف خودش متریال داره اما میخوام متریالاش و تغییر بدم ادیت مش و ادیت پلی بهش میدم،المنت رو انتخاب میکنم که مثلا متریال کوسن رو عوض کنم ولی متریال کل کاناپه رو تغییر میده! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من یه آبجکت توی مکس import کردم،یه کاناپه استف خودش متریال داره اما میخوام متریالاش و تغییر بدم ادیت مش و ادیت پلی بهش میدم،المنت رو انتخاب میکنم که مثلا متریال کوسن رو عوض کنم ولی متریال کل کاناپه رو تغییر میده! ابجکت رو از کد سه بعدی اوردی یا تری دی مکس؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ ابجکت رو از کد سه بعدی اوردی یا تری دی مکس؟ آبجکت آماده تری دی مکسه از نت دان لود کردمش 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ آبجکت آماده تری دی مکسه از نت دان لود کردمش تو تب های بالا تو تب Group ببین گروپ شده است؟؟ اگه هست ungroup ش کن... 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ تو تب های بالا تو تب Group ببین گروپ شده است؟؟ اگه هست ungroup ش کن... در تکمیل صحبت های فروغ جان البته با اجازه اگر دیدی گروپ هم نیستن که آن گروپ کنی , میتونی از قسمت پلی گان ( ادیت پلی ) تمام پلی گان های کوسن رو انتخاب کنی و detach رو بزنی تا کوسن و مبل از هم جدا بشه و بتونی یه متریال جداگونه بهش بدی 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی از هردو تا دوستای عزیزم ...گروپ بود آن گروپش کردم حل شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک کنم همینجوری اینجا ادامه بدم دوباره دستورا یادم بیاد ریزه کاریا رو هم خوب یاد بگیرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده