*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ متریالای من مال 2008 هستن می تونی اونارو نصب کنی.فرقی نمی کنه مال دوستام 2010ه متریالاشون 2008 واقعا ممنونم اگه زحمتی نیست میتونید متریال ها رو برا دانلود بزارید؟؟؟ چون من فقط 2009 رو دارم! بازم ممنونم:w72: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا ممنونم اگه زحمتی نیست میتونید متریال ها رو برا دانلود بزارید؟؟؟ چون من فقط 2009 رو دارم! بازم ممنونم:w72: من دارم ولی حجماشون نزدیک 500 مگابایته!!! اینجا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی فک کنم بخرین بهتره 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام؛ یه سوال؛ میخوام ببینم شماهم بلدین یا نه برای آوردن آبجکت های تری دی مکس مثل میز و مبلو... به محیط مکس باید چیکار کرد ؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام؛ یه سوال؛ میخوام ببینم شماهم بلدین یا نه برای آوردن آبجکت های تری دی مکس مثل میز و مبلو... به محیط مکس باید چیکار کرد ؟ این مراحل رو از فایل اصلی ( ساختمان) انجام بده گلم یعنی فایل ساختمانت رو باز کن و از منوی اصلی مکس که توی عکس هست بقیه مراحل رو انجام بده 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اگر سوالی داشتی بپرس عزیزم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اگر سوالی داشتی بپرس عزیزم ایول، دستت درد نکنه گلم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ؛خیلیی خیلییی لطف کردی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایول، دستت درد نکنه گلم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ؛خیلیی خیلییی لطف کردی خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که موفق باشی نازنینم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این مراحل رو از فایل اصلی ( ساختمان) انجام بده گلم یعنی فایل ساختمانت رو باز کن و از منوی اصلی مکس که توی عکس هست بقیه مراحل رو انجام بده اتوکد تا چ اندازه بلدی 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اتوکد تا چ اندازه بلدی تقریبا پیشرفته ولی از وقتی رویت یاد گرفتم کمتر با اتوکد کارمیکنم چون همزمان با هم میتونی نما و برش و پرسپکتیو رو هم داشته باشی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ تقریبا پیشرفته ولی از وقتی رویت یاد گرفتم کمتر با اتوکد کارمیکنم چون همزمان با هم میتونی نما و برش و پرسپکتیو رو هم داشته باشی :hapydancsmil: ب درد برقیا میخوره چقد باهم فرق دارن ؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ب درد برقیا میخوره چقد باهم فرق دارن ؟ نه خصوصیات و ویژگیهای نرم افزار : قابلیت ورود و خروج ( import and export )فایلهای سایر نرم افزارهای شرکت اتودسک مثل اتوکد و تری دی مکس . سه بعدی سازی اتوماتیک ( مدلسازی دو بعدی و سه بعدی همزمان ) توانایی رندر ( تهیه تصویر سه بعدی ) ، ساخت و اختصاص متریال ( جنس ) ، توانایی ساخت انیمیشن معماری مدلسازی احجام پیچیده معماری ساخت برش و نمای ساختمان به صورت اتوماتیک توانایی شیت بندی فضاهای طراحی شده و تهیه خروجی های معماری وجود کتابخانه بسیار بزرگ و از کلیه اجزای داخلی فضا ( مبلمان ، تاسیسات ، آشپزخانه ، ... ) مراحل ساده مدلسازی یک ساختمان معمولی در نرم افزار : مراحل مدلسازی کاملا اصولی و متناسب با اطلاعات یک معماری می باشد . یکی از تفاوتهای رویت با سایر نرم افزارهای معماری اینست که شما قادرید قبل از مدلسازی هر المانی نظیر دیوار ، در ، پنجره ، سقف و ... مشخصات ابعادی ، جنس و متریال و ... را مشخص نمود . تعریف فایل صحنه مطابق با استانداردهای اندازه گیری تعریف و طراحی سایت پلان ( پلان محوطه ) تعریف مشخصات و ارتفاع طبقات ساختمان و یا تعریف تراز های ارتفاعی مورد نیاز ( Elevation ) تعریف مشخصات دیوارهای ساختمان ( دیوار خارجی ، دیوار داخلی ، دیوار آسانسور ، دیوار سرویسها و ... ) رسم دیوارهای داخلی تعریف مشخصات درب و پنجره ( تک لنگه ، دو لنگه ، شکل و فرم خاص ، نوع متریال ، ضخامت ، ارتفاع ، عرض و ... ) ترسیم و طراحی سقف و کف ( در این نرم افزار شما امکان مدل سازی هرگونه حجمی را دارید ) ترسیم عناصر نظیر پله ، بالکن ، خرپشته ( کلیه عناصر یک ساختمان قبلا به این نرم افزار معرفی شده است ) طراحی اجزای پیچیده ( المان های معماری ، سقف و ... ) طراحی فضاهای داخلی ( سقف کاذب ، المان های داخلی ، دیوارهای دکوراتیو ، ... ) اجزای فضای داخلی ( مبلمان ، کابینت ، هالوژن و نورپردازی ، ... ) اندازه گذاری و جدول بندی اطلاعات پروژه متره و برآورد اجزای داخلی ساختمان شما بعد از مدلسازی یک پروژه کامل با رویت اطلاعات زیر را دارید : نقشه های دو بعدی ( سایت پلان ، پلان مبلمان ، پلان شیب بندی ، برش ، نما ، پلان اندازه گذاری ، جزئیات اجرایی ، ... ) تصاویر سه بعدی سازی شده از نماهای اختصاصی شما حرکت دوربین در فضا ( انیمیشن ) جدول متره و برآورد مصالح مصرفی 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه خصوصیات و ویژگیهای نرم افزار : قابلیت ورود و خروج ( import and export )فایلهای سایر نرم افزارهای شرکت اتودسک مثل اتوکد و تری دی مکس . سه بعدی سازی اتوماتیک ( مدلسازی دو بعدی و سه بعدی همزمان ) توانایی رندر ( تهیه تصویر سه بعدی ) ، ساخت و اختصاص متریال ( جنس ) ، توانایی ساخت انیمیشن معماری مدلسازی احجام پیچیده معماری ساخت برش و نمای ساختمان به صورت اتوماتیک توانایی شیت بندی فضاهای طراحی شده و تهیه خروجی های معماری وجود کتابخانه بسیار بزرگ و از کلیه اجزای داخلی فضا ( مبلمان ، تاسیسات ، آشپزخانه ، ... ) مراحل ساده مدلسازی یک ساختمان معمولی در نرم افزار : مراحل مدلسازی کاملا اصولی و متناسب با اطلاعات یک معماری می باشد . یکی از تفاوتهای رویت با سایر نرم افزارهای معماری اینست که شما قادرید قبل از مدلسازی هر المانی نظیر دیوار ، در ، پنجره ، سقف و ... مشخصات ابعادی ، جنس و متریال و ... را مشخص نمود . تعریف فایل صحنه مطابق با استانداردهای اندازه گیری تعریف و طراحی سایت پلان ( پلان محوطه ) تعریف مشخصات و ارتفاع طبقات ساختمان و یا تعریف تراز های ارتفاعی مورد نیاز ( Elevation ) تعریف مشخصات دیوارهای ساختمان ( دیوار خارجی ، دیوار داخلی ، دیوار آسانسور ، دیوار سرویسها و ... ) رسم دیوارهای داخلی تعریف مشخصات درب و پنجره ( تک لنگه ، دو لنگه ، شکل و فرم خاص ، نوع متریال ، ضخامت ، ارتفاع ، عرض و ... ) ترسیم و طراحی سقف و کف ( در این نرم افزار شما امکان مدل سازی هرگونه حجمی را دارید ) ترسیم عناصر نظیر پله ، بالکن ، خرپشته ( کلیه عناصر یک ساختمان قبلا به این نرم افزار معرفی شده است ) طراحی اجزای پیچیده ( المان های معماری ، سقف و ... ) طراحی فضاهای داخلی ( سقف کاذب ، المان های داخلی ، دیوارهای دکوراتیو ، ... ) اجزای فضای داخلی ( مبلمان ، کابینت ، هالوژن و نورپردازی ، ... ) اندازه گذاری و جدول بندی اطلاعات پروژه متره و برآورد اجزای داخلی ساختمان شما بعد از مدلسازی یک پروژه کامل با رویت اطلاعات زیر را دارید : نقشه های دو بعدی ( سایت پلان ، پلان مبلمان ، پلان شیب بندی ، برش ، نما ، پلان اندازه گذاری ، جزئیات اجرایی ، ... ) تصاویر سه بعدی سازی شده از نماهای اختصاصی شما حرکت دوربین در فضا ( انیمیشن ) جدول متره و برآورد مصالح مصرفی سلام مینا جان پس واجب شد استارتش رو بزنی من یکی که قول میدم همه مشقامو بنویسم حالا از کی شروع میکنی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلام مینا جان پس واجب شد استارتش رو بزنی من یکی که قول میدم همه مشقامو بنویسم حالا از کی شروع میکنی سلام انشالله اگر شد بعد از امتحانا و تحویل پروژه ها 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااام مینااا جون ؛ من من؛ منم هستماااا :mrsbeasley: ؛ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااام مینااا جون ؛ من من؛ منم هستماااا :mrsbeasley:؛ سلام عزیزم باشه شما هم به لیست اضافه شدید البته قول نمیدم که یه موقع بدقول نشم ولی تمام تلاشم رو میکنم اگر شد به روی چشم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلام عزیزم باشه شما هم به لیست اضافه شدید البته قول نمیدم که یه موقع بدقول نشم ولی تمام تلاشم رو میکنم اگر شد به روی چشم منم ب لیست اضافه کن :4chsmu1: ب طراحی علاقه زیادی دارم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ منم ب لیست اضافه کن :4chsmu1:ب طراحی علاقه زیادی دارم چقدر طرفدار پیدا کرده این رویت باشه رحمان جان فقط اگر مشقاتو به موقع انجام ندادی من میدونم و تو 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر طرفدار پیدا کرده این رویت باشه رحمان جان فقط اگر مشقاتو به موقع انجام ندادی من میدونم و تو بچه ک بودم مشقامو جلوجلو مینوشتم بعد معلممون رو همشون خط میزد میگفت بچه زرنگی .. شما ک اینطوری نیسی ؟ :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ک بودم مشقامو جلوجلو مینوشتم بعد معلممون رو همشون خط میزد میگفت بچه زرنگی .. شما ک اینطوری نیسی ؟ :4chsmu1: نه اتفاقا حوشحال هم میشم مشقاتو زودتر هم بنویسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده