Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ بنام خدا بنا به گفته یک عضو عزیز مشاهده شده اعضای این انجمن در کمال صداقت و درستی و با رعایت اصول و موازین تشکیل خانواده داده اند....(خدا شاهده ازتون نمیگذرم به من شیرینی ندید:vahidrk:) لطفا دوستانی که مزدوج شده اند از طریق انجمن اعلام کرده و تجربیات خود را به سمع و نظر دوستان برسانید با تشکر 14 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من از طریق انجمن ازدواج کردم اول با انجمن آشنا شدم، کلی فعالیت کردم و یه سری از دوستان رو شناختم خانوم ها همگی با ادب و محترم و آقایون هم همینطور با دختر خانوم های عزیزی آشنا شدم که شاید هر کدوم یه دنیا هنر و علمند بعد رفتم دختر خالمو گرفتم 15 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اونایی هم که با خود انجمن ازدواج کردن بگن. 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من از طریق انجمن ازدواج کردم اول با انجمن آشنا شدم، کلی فعالیت کردم و یه سری از دوستان رو شناختم خانوم ها همگی با ادب و محترم و آقایون هم همینطور با دختر خانوم های عزیزی آشنا شدم که شاید هر کدوم یه دنیا هنر و علمند بعد رفتم دختر خالمو گرفتم یعنی من به شخصه طرفدارتون هستم دربست ...ان شاالله خوشبخت بشید 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اونایی هم که با خود انجمن ازدواج کردن بگن. برای شما تاپیک جدا میزنم 7 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من از طریق انجمن ازدواج کردم اول با انجمن آشنا شدم، کلی فعالیت کردم و یه سری از دوستان رو شناختم خانوم ها همگی با ادب و محترم و آقایون هم همینطور با دختر خانوم های عزیزی آشنا شدم که شاید هر کدوم یه دنیا هنر و علمند بعد رفتم دختر خالمو گرفتم مگه داری ضربه کاشته می زنی چپو نگاه می کنی به راست می زنی؟ مگم یمنا نظرت چیه منم برم خواستگاری برای خواهر کوچیکه. بعد خواهر بزرگه رو بگیرم؟ جواب میده؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ مگه داری ضربه کاشته می زنی چپو نگاه می کنی به راست می زنی؟مگم یمنا نظرت چیه منم برم خواستگاری برای خواهر کوچیکه. بعد خواهر بزرگه رو بگیرم؟ جواب میده؟ شما تو خوابم خواستگاری میری نه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ ای بابا ول کنید این حرف خاستگاری رو هرجا میری میگن :icon_pf (10)::icon_pf (10): 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ انجمن علمیه یا انجمن همسریابی 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ انجمن علمیه یا انجمن همسریابی عایا نوشته شده بیایید همسر بیابید 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ عایا نوشته شده بیایید همسر بیابید انجمن علمیه یا انجمن همسریابی آخ جون دعواد دعوا :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ آخ جون دعواد دعوا :gnugghender: دعوا چیه داریم حرف میزنیم :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ دعوا چیه داریم حرف میزنیم :vahidrk::vahidrk::vahidrk: همون حرف با صدای بلند وحرکات ملایم اشکالی نداره دعوا تو هر خانوادی هست . 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ این تاپیکو زدین، یاد تعداد بچه هایی افتادم که اینجا مزدوج شدن بعد دیدم ماشالا کم نبوده فقط 8 تا زوج (16 نفر) رو من یادم اومد، حالا اونایی که یادم نیومد یا اطلاعی نداشتم به کنار 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ این تاپیکو زدین، یاد تعداد بچه هایی افتادم که اینجا مزدوج شدن بعد دیدم ماشالا کم نبوده فقط 8 تا زوج (16 نفر) رو من یادم اومد، حالا اونایی که یادم نیومد یا اطلاعی نداشتم به کنار داداش مدیر خب معرفی کنید بقیه هم بدونن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ داداش مدیر خب معرفی کنید بقیه هم بدونن نه دیگه اجازشو که ندارم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ این تاپیکو زدین، یاد تعداد بچه هایی افتادم که اینجا مزدوج شدن بعد دیدم ماشالا کم نبوده فقط 8 تا زوج (16 نفر) رو من یادم اومد، حالا اونایی که یادم نیومد یا اطلاعی نداشتم به کنار حالا خوشبخت شدن ؟ ازشون خبري نداريد كجان چيكار ميكنن 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ حالا خوشبخت شدن ؟ازشون خبري نداريد كجان چيكار ميكنن تا حدی که میدونم اکثرا اره شاد و سلامت به زندگیشون ادامه میدن و بعضیاشون مامان بابا هم شدن 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ تا حدی که میدونم اکثرا اره شاد و سلامت به زندگیشون ادامه میدن و بعضیاشون مامان بابا هم شدن عزززيزم ... ايشالا خوشبخت و شاد در كنار هم باشن هميشه پ.ن : اخه از خوب جايي همديگه رو پيدا كردن تقريبا بچه هاي خاصي توي فرومهاي تخصصي و علمي عضو ميشدن و فعاليت ميكردن بخصوص تو اون اوج جريانات سال ٨٨ به بعد قشنگ قشر فرهيخته و متفاوت جامعه تو همچين فرومهايي همديگه رو خوب پيدا كردن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ تا حدی که میدونم اکثرا اره شاد و سلامت به زندگیشون ادامه میدن و بعضیاشون مامان بابا هم شدن این موضوع که همسرشونو از اینجا پیدا کردن واقعا باید ریشه یابی بشه درسته یا نه ...من تاپیک زوم ولی هنوز موندم اینکار درسته یا نه...میشه روش بحث کرد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده