mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ خب برنامه چیه؟ از کجا باید شروع کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ خب برنامه چیه؟ از کجا باید شروع کنیم؟ چیزی که مشخصه فقط 2 نفر هستیم به سلامتی...اول خدا بخواد یه ربات مسیریاب ساده میسازیم تا ببینیم خدا جی میخواد...من اول چند تا کتاب جزوه بهتون معرفی میکنم مطالعه کنید البته تاپیک جا میزنم که اول قطعات لازم معرفی میکنم تهیه کنید بعد آموزش میدم بسازیدش بعد تست کنید چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ چیزی که مشخصه فقط 2 نفر هستیم به سلامتی...اول خدا بخواد یه ربات مسیریاب ساده میسازیم تا ببینیم خدا جی میخواد...من اول چند تا کتاب جزوه بهتون معرفی میکنم مطالعه کنید البته تاپیک جا میزنم که اول قطعات لازم معرفی میکنم تهیه کنید بعد آموزش میدم بسازیدش بعد تست کنید چطوره؟ فعلا آره ولی من مطمئنم شروع کنیم بیشتر میشیم... عالیه فقط شما زحمتتون میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چطوره آموزش یکی از بخشای کاربردی تر رباتم با هم شروع کنیم؟ مثلا میکرو یا طراحی مدار یا...؟(البته احتمالا اول من باید خودمو به سطح شما برسونم) 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ فعلا آره ولی من مطمئنم شروع کنیم بیشتر میشیم... عالیه فقط شما زحمتتون میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چطوره آموزش یکی از بخشای کاربردی تر رباتم با هم شروع کنیم؟ مثلا میکرو یا طراحی مدار یا...؟(البته احتمالا اول من باید خودمو به سطح شما برسونم) منم سطح زیاد بالایی ندارم هنوزم در حال آموزش هستم کم کم ادامه میدیم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ برای مرحله اول 2تا کار باید بی زحمت انجام بدید چون من پروتئوس یاد گرفته ام اول لطف کنید نرم افزار دانلود کنید بعد این جزوه که گذاشتم دانلود کنید و شروع کنید بخش های مختلف انجام بدید اگر جایی مشکل داشتید بهم بگید جزوه آموزش پرتئوس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ برای مرحله اول 2تا کار باید بی زحمت انجام بدید چون من پروتئوس یاد گرفته ام اول لطف کنید نرم افزار دانلود کنید بعد این جزوه که گذاشتم دانلود کنید و شروع کنید بخش های مختلف انجام بدید اگر جایی مشکل داشتید بهم بگید جزوه آموزش پرتئوس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشم مرسی 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ چشم مرسی لطفا حوصله تون سر نره پروتئوس مهمه روش مسلط باشید به نظر من 45% قضیه حل میشه 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ لطفا حوصله تون سر نره پروتئوس مهمه روش مسلط باشید به نظر من 45% قضیه حل میشه اتفاقا پروتئوسو چند نفر دیگه ام بهم پیشنهاد کرده بودن واسه شروع، اما همیشه میخواستم از پله اول بپرم پله آخر و در نتیجه شروعش نکردم اما این دفعه تمومش میکنم حتما 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ اتفاقا پروتئوسو چند نفر دیگه ام بهم پیشنهاد کرده بودن واسه شروع، اما همیشه میخواستم از پله اول بپرم پله آخر و در نتیجه شروعش نکردم اما این دفعه تمومش میکنم حتما من در خدمتم سوالی بود بپرسید 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ من در خدمتم سوالی بود بپرسید لطف دارین، مزاحم میشم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ لطف دارین، مزاحم میشم چی شد نصب کردید؟؟؟؟مشکلی در نصب پیدا نکردید؟ 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ چی شد نصب کردید؟؟؟؟مشکلی در نصب پیدا نکردید؟ آره نصب کردم کتابخونه ام براش گرفتم ولی گاهی قاطی میکنه که مشکل خاصی نیس طبق همون جزوه دارم باهاش کار میکنم اینجام الان: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ آره نصب کردم کتابخونه ام براش گرفتم ولی گاهی قاطی میکنه که مشکل خاصی نیسطبق همون جزوه دارم باهاش کار میکنم اینجام الان: عالیه فقط یه سوال پروگرمر و قطعات دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ عالیه فقط یه سوال پروگرمر و قطعات دارید؟ یه سوال من بسکام نه دارم و نه بلدم، سی بلدم آره stk500 قطعات atmega32 دارم و خازن و مقاومت و ترانزیستو و دیود و رگولاتور و اینجور چیزا گفتم پرکاربرداشو بده به مغازه داره اونارو دارم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ یه سوال من بسکام نه دارم و نه بلدم، سی بلدمآره stk500 خوب من سی بلدم....خب حله 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ خوب من سی بلدم....خب حله چه خوب، سی رو در چه حد بلدین؟ من دارم کار میکنم رو برنامه نویسی اگه دوس دارین با هم یاد بگیریم فقط من نمیدونم این پروگرامره به چه دردی میخوره راستی قطعاتم نوشتم یه نگاهی به پست بالا بندازین بی زحمت 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ چه خوب، سی رو در چه حد بلدین؟ من دارم کار میکنم رو برنامه نویسی اگه دوس دارین با هم یاد بگیریمفقط من نمیدونم این پروگرامره به چه دردی میخوره راستی قطعاتم نوشتم یه نگاهی به پست بالا بندازین بی زحمت من پایه هر گونه یادگیری هستم من تخصصی برا ربات برنامه نویسی بیشتر بلدم...قطعات خوبه..پروگرمر واسه اینکه برنامه نوشتید رو میکرو وارد کنیم 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ من پایه هر گونه یادگیری هستم من تخصصی برا ربات برنامه نویسی بیشتر بلدم...قطعات خوبه..پروگرمر واسه اینکه برنامه نوشتید رو میکرو وارد کنیم برا سی من الان دارم اشاره گرارو میخونم میتونیم یه تاپیک بزنیم و یه سری برنامه هارو خودمون بنویسیم و کداشو بذاریم تو انجمن و با هم مقایسه کنیم و اینا، البته اگه دانلود این ویژوال استدیو تموم شه:icon_pf (34): 22 گیگه ورژن 2017ش در اون حدو میدونم چیه نمیدونم چجوری میشه باهاش میکرو رو راه انداخت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ برا سی من الان دارم اشاره گرارو میخونم میتونیم یه تاپیک بزنیم و یه سری برنامه هارو خودمون بنویسیم و کداشو بذاریم تو انجمن و با هم مقایسه کنیم و اینا، البته اگه دانلود این ویژوال استدیو تموم شه:icon_pf (34): 22 گیگه ورژن 2017ش در اون حدو میدونم چیه نمیدونم چجوری میشه باهاش میکرو رو راه انداخت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب چرا کدویژن نصب نمی کنید ویژال چرا 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ خب چرا کدویژن نصب نمی کنید ویژال چرا کدویژنم دارم اما کدویژن واسه میکروئه بیشتر، ویژوال امکاناتش خیلی بیشتره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده