Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ بنام خدا با سلام بالاخره انتظارها به پایان رسید با توکل بر خدا و کمک نکردن بچه ها تیم رباتیک نواندیشان افتتاح شد میدونم الان تو دلتون میخندید نمیشه...ولی :w00: تو دنیای مجازی همه چی میشه فقط نیاز به همدلی داره اگر نشد فدای سر همه مهم اینکه چند سال بعد به خودم میگم تلاشمو کردم و از خودم راضی هستم اسامی ذکر شده اعلام آمادگی کرده اند لطفا اگر کسی هم مایل هست تلاش کنه بهم اطلاع بده mehdi19 با تشکر 12 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ سلام بسیار عالی از همین تریبون اعلام میکنم هر کاری دستم بر بیاد در خدمتم منجمله تشویق دوستان روباتیک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ سلام بسیار عالی از همین تریبون اعلام میکنم هر کاری دستم بر بیاد در خدمتم منجمله تشویق دوستان روباتیک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تشویق کن داریم بیا کمک کن برای کارهای دیگه 8 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ خیلی از مردم در حالی که زمینو طی میکشن یا ظرف میشورن میمیرن، میدونی آخرین فکر اونا چیه؟ هیچوقت نمیتونم تو نواندیشان یه ربات بسازماما من اگه امروز بمیرم به خودم میگم: فکر میکنم کار درستو انجام دادم اینم یه دیالوگ انگیزشی خب در مورد علاقمندیام کامپیوتر و الکترونیک و اینجورچیزاس یه کمی سی بلدم، یه کمی ام الکترونیک ولی امیدوارم بتونم تو این تیم خیلی بیشتر در مورد این دو تا یاد بگیرم بعلاوه چیزای جدید 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ خیلی از مردم در حالی که زمینو طی میکشن یا ظرف میشورن میمیرن، میدونی آخرین فکر اونا چیه؟ هیچوقت نمیتونم تو نواندیشان یه ربات بسازماما من اگه امروز بمیرم به خودم میگم: فکر میکنم کار درستو انجام دادماینم یه دیالوگ انگیزشی خب در مورد علاقمندیام کامپیوتر و الکترونیک و اینجورچیزاس یه کمی سی بلدم، یه کمی ام الکترونیک ولی امیدوارم بتونم تو این تیم خیلی بیشتر در مورد این دو تا یاد بگیرم بعلاوه چیزای جدید اوکی ممنون از متن انگیزشی..در مورد قطعات چقد اطلاعات داریدرشته شما چی هستش 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ راستش من الان خیلی درگیرم تا تقریبا نزدیک تیر ماه و الا منم آرزو به دل موندم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ راستش من الان خیلی درگیرمتا تقریبا نزدیک تیر ماه و الا منم آرزو به دل موندم خب تا تیر با بچه ها کار کنیم یاد بگیریم از همدیگه میشه اونوقت شما هم بپیوندید؟راستی آلتیوم طراحی ربات بلد هستید؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ خب تا تیر با بچه ها کار کنیم یاد بگیریم از همدیگه میشه اونوقت شما هم بپیوندید؟راستی آلتیوم طراحی ربات بلد هستید؟ بعد از تیر بله چی طراحی ربات؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ بعد از تیر بله چی طراحی ربات؟؟؟؟ آره دیگه مدارش منظورمه وگرنه بدنه که سالید هست 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ آره دیگه مدارش منظورمه وگرنه بدنه که سالید هست حقیقتا نوچ من رشته م مهندسی مکانیک بوده الانم مهندسی هوافضام شاید بتونم رو برنامه نویسیش کمک کنم ولی فعلا تا تیر که نمیتونم 4 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اوکی ممنون از متن انگیزشی..در مورد قطعات چقد اطلاعات داریدرشته شما چی هستش ... قطعاتو میشناسم و میدونم به چه دردی میخورن ولی طراحی مدار بلد نیستم(در حدی که دوره تعمیرات موبایل و اسمبل کامپیوترو گذروندم) انصرافی فیزیکم از مهر میرم یه رشته دیگه که الان بین الکترونیک و رباتیک و سخت افزار کامپیوتر در نوسانم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ حقیقتا نوچمن رشته م مهندسی مکانیک بوده الانم مهندسی هوافضام شاید بتونم رو برنامه نویسیش کمک کنم ولی فعلا تا تیر که نمیتونم خب پس باید رو ساخت استگاه فضایی به ما کمک کنید ...شما کمک کنید هر موقع باشه اشکال نداره 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ ... قطعاتو میشناسم و میدونم به چه دردی میخورن ولی طراحی مدار بلد نیستم(در حدی که دوره تعمیرات موبایل و اسمبل کامپیوترو گذروندم)انصرافی فیزیکم از مهر میرم یه رشته دیگه که الان بین الکترونیک و رباتیک و سخت افزار کامپیوتر در نوسانم خوبه من استادم پروتئوس بلد بود همونو هم بهم یاد داد پروتل یا همون آلتیوم با برنامه کار کردم ولی طراحی مدار ربات تخصصی آلتیوم نمیدونم....اگه جسارتا ناراحت نمیشید برید الکترونیک 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ خب پس باید رو ساخت استگاه فضایی به ما کمک کنید ...شما کمک کنید هر موقع باشه اشکال نداره چَش شما ربات درست کنین بره فضا... من خودم شخصا میرم کره ماه باتریشو عوض میکنم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ چَششما ربات درست کنین بره فضا... من خودم شخصا میرم کره ماه باتریشو عوض میکنم ماه نمیبرمش میرم مریخ تشریف بیارید در خدمت باشیم 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ خوبه من استادم پروتئوس بلد بود همونو هم بهم یاد داد پروتل یا همون آلتیوم با برنامه کار کردم ولی طراحی مدار ربات تخصصی آلتیوم نمیدونم....اگه جسارتا ناراحت نمیشید برید الکترونیک کم کم یاد میگیرین میشه بپرسم شما که انقد علاقمندین چرا نرفتین رباتیک؟ خوشحالم میشم میشه دلیلشم بگین؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ ماه نمیبرمش میرم مریخ تشریف بیارید در خدمت باشیم مریخ سرده شبا نمیشه چادر زد روزا هم گرمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما باشه مریخ ببرین، بقیه ش با من بادبزن و لحاف میبرم با خودم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ کم کم یاد میگیرین میشه بپرسم شما که انقد علاقمندین چرا نرفتین رباتیک؟خوشحالم میشم میشه دلیلشم بگین؟ من اگه برگردم به عقب مطمئنا میررم الکترونیک چون دوست دارم کلا مدار طراحی کنم مدار ببندم و برق منو بگیره...شما تا حالا کسی دید گند بزنه به زندگیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ندیدید من هستم در خدمتون 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من اگه برگردم به عقب مطمئنا میررم الکترونیک چون دوست دارم کلا مدار طراحی کنم مدار ببندم و برق منو بگیره...شما تا حالا کسی دید گند بزنه به زندگیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ندیدید من هستم در خدمتون این حرف رو نزنید:vahidrk: همیشه فرصت برای رسیدن به علایق هست ما یه استاد داشتیم میگفت، آدم باید بره سراغ اون چیزی که علاقه داره... اصلا شما برید سوفور بشید، اما خوبش بشید موفقید! 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من اگه برگردم به عقب مطمئنا میررم الکترونیک چون دوست دارم کلا مدار طراحی کنم مدار ببندم و برق منو بگیره...شما تا حالا کسی دید گند بزنه به زندگیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ندیدید من هستم در خدمتون آدم اگه واقعا یه چیزیو بخواد بجا بهونش راهشو پیدا میکنه فکر نمیکنم الان دیر باشه آره اتفاقا یکی هس هر روزم روزی چندبار تو آینه میبینمش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده