patroll.md 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ این لینکشه. نمی دونم اجازه دارم یا نه. ولی با اجازه ی بزرگترا.بچه ها حالت تدافعی بگیرید. حمله.... الان عضو بشیم یا نه؟ [emoji53] 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ این لینکشه. نمی دونم اجازه دارم یا نه. ولی با اجازه ی بزرگترا.بچه ها حالت تدافعی بگیرید. حمله.... بردارید لطفا کسی که ایجاد کرده گروه رو اگه صلاح میدونست ما هم عضو بشیم اطلاع میداد منم شوخی کردم گفتم 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ منو چرا نبردید به سایت که سر نزدی خبرشو ببینی تلگرامتم ندیدی 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ من چه بدونم ميخوايد برنامه بزاريد اخهههههه اي خدا بدجور دلم ميخواست:((((( خيلي ام جام خالي بود دفعه بعد بيام تهران ميخوام تاپيك بزنم...عطيه تهران است:) هنوز سمانه نميدونه اومدم برگشتم اون ديگه ميكشه كلا منو سعادت ميخواد ديدن من...همينطوري نميشه كه عطیه تو تهران بودی بمن نگفتی؟ :vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ ممنون از همگی جای کسانی که نیومده بودن خیلی خالی بود تشکر از دوستانی که اومده بودن و باعث شدن خوش بگذره, تشکر از اقایون عارف بابت رانی و زحمات دیگه که امکان تفریح مارو فراهم کردن تشکر از پسردایی اقایون عارف و اقای حمیدرضا که زحمت کشیذن مارو بردن تشکر از عکاسان عزیز تشکر از عاطفه عزیز بابت هماهنگی جاش فوق العاده خالی بود 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ عطیه تو تهران بودی بمن نگفتی؟ :vahidrk: ميدونستم تو يكي منو ميكشي 6 لینک به دیدگاه
mohammad 1373 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ واقعا جای ما شهرستانیها خالی بوده ایشالا که به همه خوش گذشته باشه همون روز ما هم رفتیم دریاچه شورابیل تو اردبیل واقعا جای همه بچه ها خالی بود:a030: 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۹ یادش بخیر چه روزای خوشی بود دورهمی های نواندیشانی ❤ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده