samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: گوشت خورشتی لپه (اگه حدودی نمیدونین چقدر تو خورشت لپه بریزین چون بعضی موقع خورشت یا پر لپه میشه یا خیلی کم لپه. به خاطر همین به ازای هر نفر ۲ قاشق لپه بریزین یعنی اگه خورشت برای ۴ نفر درست میکنین۸ تا قاشق غذاخوری لپه میخواد) پیاز کوچک ۲ عدد لیمو عمانی ۴-۵ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و دارچین به مقدار لازم برنج ۳ پیمانه روغن مایع سیب زمینی خلال شده تو این فاصله برنجتون رو هم خیس کنین. خدا بیامرز مادربزرگم یه چیزی بهم یاد داد برای اندازه آبی که تو قابلمه میریزین البته برای کته به اندازه ۲ بند انگشت از سر برنج آب بریزین خب برگردیم به قیمه .. گوشت رو هم همراه با لپه و گوشت تفت بدین یادتون باشه تو این مرحله به مواد ادویه نزنین. مواد رو بریزین تو قابلمه و به اندازه ای آب بریزین که روی مواد رو بپوشونه. اگه از همین اول زیاد بریزین قیمتون آبکی میشه و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد. خب حالا یه شعله پخش کن بگذارین روی اجاق و در قابلمه رو ببندین و هرازگاهی یه سرکی بهش بزنین که ته نگیره این بعد از ۲ ساعته ... ۲ قاشق رب بهش اضافه کنین + نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفرون اگه تو ایم مرحله احساس کردین خورشت کم آبه میتونین کم کم بهش آب اضافه کنین لیمو عمانی ها رو با چنگال از چند جا سراخ کنین و بگذارین دوباره بپزه. تو این فرصت برنجتون رو بپزین سیب زمینی رو به صورت یکدست و تقریبا نازک خلال کنین و تو روغن تفت بدین. 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خورشت قيمه بادمجان مواد لازم ( براي 4 نفر ): گوشت مغز ران يا گوساله 200 گرم لپه 60 گرم رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري پياز 1 عدد گوجه فرنگي 2 عدد آب 1 ليتر بادمجان 2 عدد چاشني به ميزان دلخواه روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را از عرض به دو نيم كنيد، از قسمت بريده شده روي تخته گذاشته و از بالا خلال خلال كنيد. در روغن لازم پياز را تفت دهيد سپس درون دستمالي ريخته تا روغن آن كشيده شود. لپه را كه از قبل خيس كرده ايد به همراه گوشت و پياز داغ تفت دهيد بعد رب را اضافه كنيد. در قابلمه جداگانه اي آب را بگذاريد به جوش آيد بعد چاشني را به آب اضافه مي كنيد. مواد تفت خورده بالا را به آب اضافه كرده با حرارت كم بگذاريد خورشت به مدت يك ساعت بماند تا جا بيفتد. گوجه فرنگي را نيم ساعت قبل از جا افتادن خورشت به آن اضافه كنيد. بادمجان را جدا سرخ كنيد و 10 دقيقه قبل از برداشتن خورشت به آن اضافه كنيد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده