hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام به همه دوستان نو اندیش مهلت مسابقه از30 بهمن تا 6 اسفند نظرسنجی چندگانه است عنوانِ مسابقه: 1 2 3 4 12 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ ممنونم از همه دوستان با سلیقه من شخصا عکس یک و دو رو دوست داشتم با مد نظر همه گزینه ها به دو گزینه اول و دوم رای میدم 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ واى 1و 3عالى بود دست عکاسش درد نکنه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ چندبارم تمدید کردید، من هی میخواستم عکس بگیرم بفرستم فراموش کردم :icon_pf (34): شرمنده عکس ها قشنگ بودن و رای دادم 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ به 4 رای دادم از شکل هندسی های این فرمی خوشم می آد 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ رای دادیم منم عکس گرفتم خواستم شرکت کنم 5 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ واى 1و 3عالى بود دست عکاسش درد نکنه دست شما هم درد نکنه بانو که رای دادید ممنون از حضور پر مهرتون 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ چندبارم تمدید کردید، من هی میخواستم عکس بگیرم بفرستم فراموش کردم :icon_pf (34):شرمنده عکس ها قشنگ بودن و رای دادم آره چند بارم تمدید شد ایشالله سری بعد برای جایزه ها باید به کجا بری اقدام کنی و درخواست بدیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ آره چند بارم تمدید شد ایشالله سری بعد برای جایزه ها باید به کجا بری اقدام کنی و درخواست بدیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا واسه سری بعدی برای جایزه ها به یکی از مدیرای ارشد پیغام بدین 4 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ به 4 رای دادم از شکل هندسی های این فرمی خوشم می آد مرسی از حضور پر مهرتون 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ رای دادیم منم عکس گرفتم خواستم شرکت کنم ممنون از حضور سبز و پرمهرتون ان شالله سری بعد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ نظر سنجی تموم شد...چند خط از زیبایی های تصاویر می نویسم...(به یاد اون مسابقه ی لبخند ها که طومار نوشتم برای هر عکس) به ذوق اومدم... البته الان نمی نویسم...که احیانا تو تصمیم دوستانم تاثیر نزاره... بسی چشم نواز بودن... 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ نظر سنجی تموم شد...چند خط از زیبایی های تصاویر می نویسم...(به یاد اون مسابقه ی لبخند ها که طومار نوشتم برای هر عکس) به ذوق اومدم... البته الان نمی نویسم...که احیانا تو تصمیم دوستانم تاثیر نزاره... بسی چشم نواز بودن... سلام ممنونم از حضور پر مهر شما تا ساعت 12 شب مهلت نظر سنجی 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ باید ببخشید من دیر اومدم نتیجه مسابقه ساده -باسلیقه سلام هاناییاینم یه عکس از برای مسابقه شما....عکس زیاد داشتم پیدا نکردم...یهو یادم افتاد امروز 20 گفتم شاید بد نباشه....شد بزارینش نشد هم اکشال نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشین برنده مسابقه بانو نسیم ممنون بابت این عکس زیبا تبریک بانو جان سلام ضمن تشکر بخاطر مسابقه ساده و باسلیقه و خلاقانهتون :icon_gol: این عکس خیلی سادهی منم ببنید اگر میتونه شرکت کنه وارد مسابقه کنید. ممنون :4chsmu1: برنده دوم جناب قاصدک سپاس از حضور و عکس با سلیقه تون جایزه هم مدال که خودتون باید هماهنگی کنید دست شما رو میبوسه سلام به روی ماهتون... جهت بالا بردن تعداد شرکت کننده... ایشالله که دوستان بیشتر شرکت کنن... آرامش پیشکش لحظه هاتون نفر سوم هم نمیدونم آقا هستن یا خانم و بهشون تبریک میگم نفر چهارم هم خودم بودم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ من خودم نبودم يادم رفته بود اصا.... مرسي عزيزم تبريك به همه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ نفر سوم هم نمیدونم آقا هستن یا خانم و بهشون تبریک میگم سام هستم مردی که سعی دارد نامرد نباشد ممنون از شما که مسابقه رو برگزار کردین به هر مشقتی که بود... تبریک به دوستانم که دل دادن به این اتفاق جمعی تصویر فرستادن...و البته رای دادن... نسرین جان ملقب به نسیم جان...دیگه عکاس برتر شدن براشون عادی شده... قاب هاشون همیشه ماندگار... تصویر ایلیا عزیز هم به دلم نشست..مخصوصا اون لبخند ها و البته یکدونه صورت غم نهفته درون دل سنگ... و تصویر آخر یک هنر... یک نظم هنری در میان قاب یک میز.... در باب تصویر اول این واژه ها از ذهن من گذشت: پُشتِ درِ نهان خانه ی دل من... باغچه ی کوچکی ست... که در میانه ی آن خاطره ها با هم عشق بازی می کنند... کهنه و رنگ و رو رفته...نشانه ی اصالتی ست...که در دیوارهای نو نَوار شده ی خانه های امروزمان نیست... در باب تصویر دوم: لبخند پنهان...صورت غمناک...ماسک سنگی این روزها من نقش این دو چهره است... چه خوب...که رنگ لبخندش...پُر رنگ تر است... در باب تصویر چهارم: مروارید دوز کردم ستاره ی مهر را بر قرینه ی محبت.... در میانش لوزی ظاهر شد... دست به دست داد این دو ستاره را.... چه خوش هندسه شد این احوال خوشم ام... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ من خودم نبودميادم رفته بود اصا.... مرسي عزيزم تبريك به همه :hapydancsmil: ایششششششششششش من باز به تو رای دادم که 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ من خودم نبودميادم رفته بود اصا.... مرسي عزيزم تبريك به همه :hapydancsmil: همینکه شما به یاد ما بودین خودش کلی سپاس بانو تبریک بابت این همه سلیقه و هنر که توی وجود شما ثبت شده 1 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ سام هستم مردی که سعی دارد نامرد نباشد ممنون از شما که مسابقه رو برگزار کردین به هر مشقتی که بود... تبریک به دوستانم که دل دادن به این اتفاق جمعی تصویر فرستادن...و البته رای دادن... نسرین جان ملقب به نسیم جان...دیگه عکاس برتر شدن براشون عادی شده... قاب هاشون همیشه ماندگار... تصویر ایلیا عزیز هم به دلم نشست..مخصوصا اون لبخند ها و البته یکدونه صورت غم نهفته درون دل سنگ... و تصویر آخر یک هنر... یک نظم هنری در میان قاب یک میز.... در باب تصویر اول این واژه ها از ذهن من گذشت: پُشتِ درِ نهان خانه ی دل من... باغچه ی کوچکی ست... که در میانه ی آن خاطره ها با هم عشق بازی می کنند... کهنه و رنگ و رو رفته...نشانه ی اصالتی ست...که در دیوارهای نو نَوار شده ی خانه های امروزمان نیست... در باب تصویر دوم: لبخند پنهان...صورت غمناک...ماسک سنگی این روزها من نقش این دو چهره است... چه خوب...که رنگ لبخندش...پُر رنگ تر است... در باب تصویر چهارم: مروارید دوز کردم ستاره ی مهر را بر قرینه ی محبت.... در میانش لوزی ظاهر شد... دست به دست داد این دو ستاره را.... چه خوش هندسه شد این احوال خوشم ام... جناب سام من باید تشکر کنم بابت این همه مهربونی و وقتی که گذاشتین سپاس نوشته هاتون به دل من که خیلی نشست اسم ها رو هم یکی یکی لو دادین 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ همینکه شما به یاد ما بودین خودش کلی سپاس بانو تبریک بابت این همه سلیقه و هنر که توی وجود شما ثبت شده هر جا عكس باشه نسيمم هس ممنون از شما كه مسابقه با ذوق هنري ميزارين:hapydancsmil: لطف داري شما...اين وصله ها به من نميخوره.... خودتونيد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده