Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ درود و سلام در خدمت شما هستیم با یه مسابقه ی جدید تحت عنوان مسابقه ی طراحی لوگو برای کانال تلگرامی مهندسی مکانیک برای انجمن!:w14: اما قبل هر کاری، این لوگو باید یه سری جنبه هایی توش رعایت شده باشه اول از همه اینکه تقلیدی نباشه دوم اینکه ترجیحا طرحی از لوگوی انجمن باشه سوم اینکه گرافیک قابل قبولی داشته باشه و چهارم اینکه ابعادش در قطع مربع و اندازه ی 800 در 800 پیکسل باشه و با فرمت JPEG ذخیره شده باشه و در نهایت اینکه خوشگل باشه لطفا تا 20 ام بهمن ماه آثار به اینجانب ارسال بشه:icon_gol: رأی گیری 3 روز بعد از این تاریخ یعنی در تاریخ 23 بهمن ماه انجام میشه و اما جوایز طبق صحبت هایی که با آقای محمد عارف شد قرار بر این شد که به نفر اول مسابقات یک دستگاه گوشی تلفن همراه گلکسی نوت سامسونگ، مدال طراح برتر و 200 امتیاز:TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: نفر دوم 2 میلیون ریال وجه نقد و 100 امتیاز:TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: و نفر سوم 1 میلیون ریال وجه نقد و 50 امتیاز اهدا شود:TAEL_SmileyCente: فقط با این تفاوت که جایزه ی اول برای این سه نفر که ذکر شد معنوی باشه و جوایز بعدی نقدا اهدا بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: بشتابیدددددد:w14: بشتابیییدددد:w14::w14::w14: 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ ممنون از دعوت مهندس فاطمي. سپاس از مسابقه خوبتون. من كه بلد نيستم ولي مكانيك ها را دوست ميدارم طراحي كنيد شركت كنيد بعدشم به من ياد بديد گناه دارما اصلا زشته يكي بدونه عضو انجمنم و طراحي لوگو بلد نيستم 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ سلام تشریف اوردم من که کلا طراحی بلد نیستم ولی نظر میدم بعدا که موقعش شد:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سلام به روی ماهتون... چند تا سوال بپرسم...شاید برای دوستانی که می خوان طراحی کنن کارساز باشه..یک مقدار مسئله روشن تر بشه...:thk: اولا اینکه می تونه لوگو کاملا تصویر باشه و پایینش یا بالاش به صورت نوشتاری باشه؟ نوشته مثلا باشه: کانال مکانیک نواندیشان میشه آدرس سایت یا آدرس کانال درونش باشه؟ نوشتار فارسی و انگلیسی در کنار هم میشه؟ بزارین یک مثال بزنم برای کانال کتابخونه نواندیشان اگه من بخوام یک ایده ی سر دستی سریع بدم... شاخصه ی اصلی ایده می تونه کتاب باشه.... بعد یک آدم که کنارش باشه که کلاه دانشجویی سرش هست..با الهام از لوگوی انجمن....و البته اشاره میکنه به سر که یعنی آقا جان..خانوم جان فکر کن! اسم کتاب خونه نواندیشان به صورت فارسی.. و آدرس سایت و کانال کتابخونه به صورت انگلیسی... می خوام بگم اینجوری میشه؟ تصویر لوگوی بالا با استفاده از نرم افزار طراحی لوگو انجام شده.... اگر جور دیگه ای مدنظرتون هست...یکم بازتر و شفاف تر...حتی اگر جاهایی امکان داشته باشه با مثال تصویری از جاهای دیگه که انجام دادن...به دوستانی که می ان سر می زنن کمک کنین که بتونین شرکت کنن و طراحی انجام بدن... ممنون بابت این مسابقه..امیدوارم دوستان شرکت کنن... . . . . پ.ن: بار ناصرا(دوستان که در جریان نیستن،منظورم خدایگان ناصر ارشد الدوله هست) اگر این لوگو به دردت خورد حلالت! 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ بار بنده ی خاص من که در عالم نظیرت کمتر است تن صنوبر قد باالا مر مر است عالیه فقط اون @ بنداز این ور مرسیییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سلام به روی ماهتون... چند تا سوال بپرسم...شاید برای دوستانی که می خوان طراحی کنن کارساز باشه..یک مقدار مسئله روشن تر بشه...:thk: اولا اینکه می تونه لوگو کاملا تصویر باشه و پایینش یا بالاش به صورت نوشتاری باشه؟ نوشته مثلا باشه: کانال مکانیک نواندیشان میشه آدرس سایت یا آدرس کانال درونش باشه؟ نوشتار فارسی و انگلیسی در کنار هم میشه؟ بزارین یک مثال بزنم برای کانال کتابخونه نواندیشان اگه من بخوام یک ایده ی سر دستی سریع بدم... شاخصه ی اصلی ایده می تونه کتاب باشه.... بعد یک آدم که کنارش باشه که کلاه دانشجویی سرش هست..با الهام از لوگوی انجمن....و البته اشاره میکنه به سر که یعنی آقا جان..خانوم جان فکر کن! اسم کتاب خونه نواندیشان به صورت فارسی.. و آدرس سایت و کانال کتابخونه به صورت انگلیسی... می خوام بگم اینجوری میشه؟ تصویر لوگوی بالا با استفاده از نرم افزار طراحی لوگو انجام شده.... اگر جور دیگه ای مدنظرتون هست...یکم بازتر و شفاف تر...حتی اگر جاهایی امکان داشته باشه با مثال تصویری از جاهای دیگه که انجام دادن...به دوستانی که می ان سر می زنن کمک کنین که بتونین شرکت کنن و طراحی انجام بدن... ممنون بابت این مسابقه..امیدوارم دوستان شرکت کنن... . . . . پ.ن: بار ناصرا(دوستان که در جریان نیستن،منظورم خدایگان ناصر ارشد الدوله هست) اگر این لوگو به دردت خورد حلالت! درود بر شما سوالاتتون بجاست شرایط اصلی رو توی تاپیک نوشتم شرایط فرعی که شما فرمودید بسته به سلیقه ی جمع بچه ها هست که قراره به لوگو رای بدن کلا هر جوری قشنگ تر باشه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ شرکت کنید بچه ها! فردا مونده ها!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ تا الان فقط دو نفر شرکت کردن :| بشتابید باووو!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده