JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ سلام به همهی دوستان یه درخواست غیر معقول دارم و البته اندکی فوری پروژهای مرتبط مدارمنطقی در رابطه با تحلیل مدارهای آسانسور نیاز دارم اگه دوستان چیز خاصی در دسترس داره و کمکم کنه ممنون میشم از همین پروژهها هست ااساتید می خوان و فقط باید بهشون تحویل داد، ولی هرچی کیفیتش بالاتر بهتر ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ درود مگه شما رشته تون شیمی نیست مدار منطقی هم دارین لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ درود مگه شما رشته تون شیمی نیست مدار منطقی هم دارین ا سلام مهندسی شیمی البته رشتهم این بود و خوب دیگه دانشجو نیستم مدار منطقی ندارم و نیازمند به یک پروژه در این رابطه که گفتم هستم، اگه امکانش هست کمک رو برسونین ممنون لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ اسلام مهندسی شیمی البته رشتهم این بود و خوب دیگه دانشجو نیستم مدار منطقی ندارم و نیازمند به یک پروژه در این رابطه که گفتم هستم، اگه امکانش هست کمک رو برسونین ممنون درباره اسانسور باید باشه حتما؟ اسانسور رو فکرکنم الکترونیکی ها بعنوان پروژه با میکرو کارمیکنن... مدار منطقیش رو ندیدم و نشنیدم پروژه ساخت بایدباشه؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ درباره اسانسور باید باشه حتما؟ اسانسور رو فکرکنم الکترونیکی ها بعنوان پروژه با میکرو کارمیکنن... مدار منطقیش رو ندیدم و نشنیدم پروژه ساخت بایدباشه؟ ا خوب تلفن هم باشه خوبه، یا یه چیز خوب دیگه ولی در مورد آسانسور هم چیزی یافت بشه برای مثال همون الکترونیکیا باز هم کافیه ممنون لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ با میکرو یا بدون میکرو؟ بامیکرو:دی لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ بامیکرو:دی https://www.noandishaan.com/forums/thread113395.html برنامه با میکرو پره تو نت بگرد خیلی چیزا پیدا میکنی. اینی که تو پست بالا گذاشتم خیلی پیشرفته است برا کاری که میخای بگرد ساده تر پیدا کنی تو گوگل لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ بامیکرو:دی با میکرو زیاد هست بقول دوستمون ساعت میتونی بسازی یا شمارنده یا دماسنج... لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ جاویدجان اینا به کارت نیومد؟ https://www.noandishaan.com/forums/thread94994-2.html لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده