رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[h=1]شوگر کوکیز[/h]

 

52517_sco1.x22417.jpg

آرد ½ 3 لیوان

نمک ¼ ق چ

بیکینگ پودر 1 ق چ

کره 1 لیوان ( 227 گرم)

شکر ½ 1 لیوان ( 300 گرم)

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2 ق چ

من مواد رو نصف کردم و به جای یک تخم مرغ از دو زرده استفاده کردم چون میخواستم با دو تا سفیده رویال آیسینگ درست کنم

52517_sco2.x22417.jpg

کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .

52517_sco3.x22417.jpg

سپس

تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به

مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد 1 تا 2 ق چ شیر اضافه

کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید

کمی نرم باشه)

52517_sco4.x22417.jpg

خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید

52517_sco5.x22417.jpg

فر را روی درجه 180 قرار دهید.

سطح

کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به

میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال

قرار دهید)

52517_sco6.x22417.jpg

خمیر

را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را

چرب کنید) و به مدت 10 تا 15 دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه

بیسکوییتها توی فر وا نرن)

52517_sco7.x22417.jpg

در

فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییتها

طلایی شود ( رنگ روی بیسکوییتها نباید عوض بشه. من در تصویر دو تا از

بیسکوییتها رو برگردوندم که پشتش رو هم ببینید)

52517_sco8.x22417.jpg

خوب تا اینجا بیسکوییتها آماده هستند.

خیلی راحت با یه قاشق روی بیسکوییت رویال آیسینگ بریزید و با چاقو روش رو صاف کنید ( رویال آیسینگ رو در پست قبلی آموزش دادم)

52517_sco10.x22417.jpg

حالا با قیفی که درست کردید به روش پایپینگ روی بیسکوییتها رو با دات های کوچولو دورگیری کنید. این شد یه مدل…..

52517_sco11.x22417.jpg

برای نمونه بعدی ، بیس کار رو صورتی روشن زدم.

52517_sco12.x22417.jpg

بعد با فاصله خطوط سفید رو با قیف ایجاد کردم

52517_sco13.x22417.jpg

 

و بعد خطوط قرمز رو بین خطوط سفید کشیدم.

52517_sco14.x22417.jpg

حالا با یه خلال دندون عمود بر جهت خطوط یه بار بالا و یه بار رو به پایین یکی درمیون کشیدم تا موجی شکل بشه

52517_sco15.x22417.jpg

و با سفید دورگریریش کردم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...