S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ حالا ب اینکه اصلا ماهیت فال و اینا چیه کاری نداریم. ولی خدایی، بعضی ازاین شعرا رو طوری تفسیر کرده ک با هیچ منظقی حداقل برا من جور در نمیاد لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ یعنی این شیخ، گیر دادی یکی رو مزدوج کنه ها. هی فرت و فرت میگه یکی رو دوس داری برو بگیر لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ نکنه حافظ خودش دلش درد می کرده لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ اینم از فال من.....شب یلداتون مبارک....روزگار همیشه به کام لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ مشکوکم کشکوکم به تو به خودت مشکوک باش خخخخخخ مشکوک :banel_smiley_4: بیا حافظ هم میدونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ به خودت مشکوک باش خخخخخخمشکوک بیا حافظ هم میدونه حافظ حالش خوش نبود بابا لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ مشکوکم کشکوکم به تو حافظ حالش خوش نبود بابا ولی حال تورو فهمیده لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ ایمان مال تو درسته به مثبت اشاره داره؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ به مثبت اشاره داره؟ حافظم فهمیده مثبتی لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ حالا ب اینکه اصلا ماهیت فال و اینا چیه کاری نداریم.ولی خدایی، بعضی ازاین شعرا رو طوری تفسیر کرده ک با هیچ منظقی حداقل برا من جور در نمیاد والاه اصلا فاز حافظ با من پي درجه فرق داره لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ دیشب هرچی فال گرفتم نیت یه چیز بود جواب یه چیز دیگه فکر کنم خلوص نیت نداشتم امشبم میگیرم ببینم بازم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ فکر کنم حافظ فقط تورو خوب شناخته قشنگ درست گفته حساسسسسسسس لطیففففففففففففف لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ شب یلدا تمدید شده. انقد فال بگیرین تا اونچه می خوایید در بیاد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ عشق و عاشقيه امشبم فاز حافظ جان لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ ای بابا .. بنده خدا شاعر بوده آخه چه ربطی به فال داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده