Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام یه پیشنهاد بنظرتون اگه یک کانال درست شود که یک نگاه ، یک طرزفکرجدید رابه ما اضافه کنه چیست؟ ما در این کانال انواع چیزها که یک انسان باید رعایت کنه تا بشود گفت با فرهنگ اضافه می کنیم . می تونه روش پوشیدن لباس باشه ! می تونه روش گفتاردرست باشه ! می تونه .....باشه! 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سلامیه پیشنهاد بنظرتون اگه یک کانال درست شود که یک نگاه ، یک طرزفکرجدید رابه ما اضافه کنه چیست؟ ما در این کانال انواع چیزها که یک انسان باید رعایت کنه تا بشود گفت با فرهنگ اضافه می کنیم . می تونه روش پوشیدن لباس باشه ! می تونه روش گفتاردرست باشه ! می تونه .....باشه! کردار! اگر دنبال، چیزهایی هستید که بهش معمولا میگن "اخلاق" میشه بهشون رفتار کرد! مشابه این رو زده بودم. یادم نیست کجا بود. ولی یادمه قرار شد؛ هر کدوم از ماتوش به عنوان یک مامور انجام کارهای درست به خودمون متعهد بشیم تا دگیران ببیند، رفتار کنند، بهتر بشیم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ کردار!اگر دنبال، چیزهایی هستید که بهش معمولا میگن "اخلاق" میشه بهشون رفتار کرد! مشابه این رو زده بودم. یادم نیست کجا بود. ولی یادمه قرار شد؛ هر کدوم از ماتوش به عنوان یک مامور انجام کارهای درست به خودمون متعهد بشیم تا دگیران ببیند، رفتار کنند، بهتر بشیم... سلام بزرگوار درسته مشابه همینوزده بودین اگراشتباه نکنم خودم شرکت کردم ....... خب اینم تقریبا مثل موضوع مال شماست با تفاوتهای مثل یک کانال اختصاصی درتلگرام. حالاچراتلگرام ، هیچکس نمی تنه قدرت تلگرامو قبول نکنه مثل همین که خیلی از وبو گرفت ....... هرنفر حالانگیم همه 80% توتلگرامند خب ما میریم اونجا 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سلام بزرگواردرسته مشابه همینوزده بودین اگراشتباه نکنم خودم شرکت کردم ....... خب اینم تقریبا مثل موضوع مال شماست با تفاوتهای مثل یک کانال اختصاصی درتلگرام. حالاچراتلگرام ، هیچکس نمی تنه قدرت تلگرامو قبول نکنه مثل همین که خیلی از وبو گرفت ....... هرنفر حالانگیم همه 80% توتلگرامند خب ما میریم اونجا کانال. مممم. خوبه. ایده بدی نمیشه. فقط با چ الگوریتمی؟ یعنی روال و رویکردت چ میخاد باشه؟ عکس بزاری با زیرنویس؟ ببین مشابه این رو من سعی کردم تو اینستا خودم پیاده کنم، هرچند حوصلم خیلی کم بوده، کمتر هم شاید شده باشه، ولی کج دار و مریض میرم جلو. اونجا واقعیتش اینکه من، الگوی منطمی ندارم. اما نظم خیلی مفیده. ب نظرم روزی یک پست. تصویر و اندکی اندکی متن باشه. بهتر جواب میده. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ کانال. مممم. خوبه. ایده بدی نمیشه. فقط با چ الگوریتمی؟ یعنی روال و رویکردت چ میخاد باشه؟عکس بزاری با زیرنویس؟ ببین مشابه این رو من سعی کردم تو اینستا خودم پیاده کنم، هرچند حوصلم خیلی کم بوده، کمتر هم شاید شده باشه، ولی کج دار و مریض میرم جلو. اونجا واقعیتش اینکه من، الگوی منطمی ندارم. اما نظم خیلی مفیده. ب نظرم روزی یک پست. تصویر و اندکی اندکی متن باشه. بهتر جواب میده. چقدر خوب وجالب! خب پس تجربه داری این خیلی مفیده. روزی یک پست بدنیست ولی عالی نیست. موافقم اندکی متن وتصویر .حالا می تونه اینی که میگم اشتباه باشه ولی درکنار این کانال یک موضوع هم درانجمن ایجاد میکنیم تا همه شرکت کنند ماباید اول نیازها راشناسایی کنیم . به نظرم فرهنگ جزو چیزهای خشک هست . پس متنها زیاد کتابی نبباشه و شوخی و....... می تنیم به کاربگیریم . نظرشما چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ شوخی نه، لزوما. کلیپ ها و تصاویری با متن کم که مارو کمک کنه ک باهم باشیم و هم رو درک کنیم و به بقیه انسانها به اندازه خودمون اهمیت بدیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ شوخی نه، لزوما. کلیپ ها و تصاویری با متن کم که مارو کمک کنه ک باهم باشیم و هم رو درک کنیم و به بقیه انسانها به اندازه خودمون اهمیت بدیم. خب انگاری دوستان نمیان توبحث وفقط شما استقبال کردید. الان لیستی ازمطالبی که قراره بزاریم آماده کنیم. نظر شما برای لیست پیشنهادی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ خب انگاری دوستان نمیان توبحث وفقط شما استقبال کردید.الان لیستی ازمطالبی که قراره بزاریم آماده کنیم. نظر شما برای لیست پیشنهادی چیه؟ نسبتا طبیعی ه. واقعیت تلخ اینکه زندگی یک سری، حلقه های از قبل معین داره. احتمال نیفتادن تو این حلقه ها، تقریبا صفره. به خاطر تمایل درونی ما ب حلقه و همین طور تعداد زیاد حلقه ها. این از دید یک برنامه نویس بود. از دید، داستان سرایی میشه همون داستان سیمرغ! نمیدونم تونستم برسونم یا لازمه بیشتر بازش کنم. ب هر صورت. راستش، لیست کردن سخته. ب نظر میرسه باید بر روی یک ویژگی تمرکز کنیم. مثلا راستگویی! نهایتا، بهترین پیشنهاد از نظر من اینکه یک سری ویژگی اخلاقی پایه رو لیست کنیم، محدود کنیم، و اولویت بندی کنیم و اقدام! لیست ویژگی هایی که ب نظرم لازمه هر کردوم رو حلقه وار در فصل های مختلف سال تکرار کرد به شرح زیر ان: 1- ارزش و اهمیت راستگویی 2- اهمیت و ارزش نهادن به خود (ان واقعا کمه. فی المثل کسی ک ب خودش اهمیت بده، دروغ نمیگه. چون دون شان و جایگاه انسان ه) 3- اهمیت و ارزش نهادن به بقیه ب اندازه خود! خیلی شد! هر کدوم اینها صرفا لیست وار هستن و لازمه بحث بشه. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلامیه پیشنهاد بنظرتون اگه یک کانال درست شود که یک نگاه ، یک طرزفکرجدید رابه ما اضافه کنه چیست؟ ما در این کانال انواع چیزها که یک انسان باید رعایت کنه تا بشود گفت با فرهنگ اضافه می کنیم . می تونه روش پوشیدن لباس باشه ! می تونه روش گفتاردرست باشه ! می تونه .....باشه! اقا حرکتی زدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اقا حرکتی زدی؟ نه هنوز کانالی ایجادنشده ولی توفکرم هست . متعصفانه بعضی وقتها مشکلات انقدر زیادمیشه که .......... ولی بزارید اسم کانال راانتخاب کنیم farhang یا نگرشی نو( New Approach) یا Man of character یا Prestige یا ideology ..... شما کمک کنید. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اسم. مممممم. "حس خوب" اینا ک شما نوشته خوبه اما من نظرم رو اینکه یک اسمی باشه ک انسان فطرت ش اون رو زیبا بدونه. مثل "نیکی" و غیره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اسم. مممممم. "حس خوب" اینا ک شما نوشته خوبه اما من نظرم رو اینکه یک اسمی باشه ک انسان فطرت ش اون رو زیبا بدونه. مثل "نیکی" و غیره کانال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام "آزمایشی" . نطرتون رابگید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده