saba mn 20993 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلام به همگی یه سوال دارم دوستم میخواد دانشگاه ازاد برای ارشد ثبت نام کنه به جز اون شهریه ثابت و متغیر که ترمی تا ۲ .۳ تومان میره بهش گفتن شهریه پایان نامه مهندسی تا ۲۰ تومان چجوریه شهریه های پایان نامه ؟؟؟این حقیقت داره یا نه ؟؟؟؟؟ مونده دانشگاه ازاد ثبت نام کنه یا نه علمی کاربردی ارشد نداره ؟؟شهریه اون چجور و پیام نور چی با این حساب باید بریم سمت این دانشگاه ها از بس شهریه زیاد میگیرن فکر دانشجو هم نیستن لطفا راهنمایی کنید سپاس ............ برای دکتری که خودم خوندم گفتن کلا تا ۱۰۰ میلیون میره 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 دوستت بچه پولداره؟ میدونم اسپم شد ببخشید خو می موند تو دلم پست های من اسپم ازاد نه پولدار نیس
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 پست های من اسپم ازاد نه پولدار نیس خب بیچاره اذیت میشه با این همه شهریه
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 خب بیچاره اذیت میشه با این همه شهریه این همه پول میگیرن نمیدونم چکارش میکنن
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 شعبه جدید میزنن برای اونیی که میخواد ادامه تحصیل بده ولی پول نداره خیلی سخت
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 برای اونیی که میخواد ادامه تحصیل بده ولی پول نداره خیلی سخت آره والا
ارسال های توصیه شده