afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ ربات چی می خوای بسازین؟ از این خنگا یا از این باهوشا؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ ربات چی می خوای بسازین؟ از این خنگا یا از این باهوشا؟ حالا ببینیم نفرات کی هستش؟اوضاع چطوره 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يوتيوب (ساخت يک نوع ربات با قطعات cd rom )ووو 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يوتيوب (ساخت يک نوع ربات با قطعات cd rom )ووو خب 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ حالا ببینیم نفرات کی هستش؟اوضاع چطوره فعلا برید جلو شاید یه سال دیگه بهتون اضافه شدم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ خب خب نمونه آموزش+نمونه ساخت اول شمامعلوم کن چی می خوای بسازی ، یا..... بعد بریم فیلم همونا را بزاریم . ظاهرا آقای Ali.Fatemi4 تجربه ساخت داره . نگاهمچیزش هست ازشاسی تامداراتش ...... من دارم به بیشترفکرمی کنم یعنی تاسیس یجیزی مثل آموزشگاه ربات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تازه از اسم انجمنم استفاده کرده که اون به آقایون عارف مربوطه 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ خب نمونه آموزش+نمونه ساخت اول شمامعلوم کن چی می خوای بسازی ، یا..... بعد بریم فیلم همونا را بزاریم . ظاهرا آقای Ali.Fatemi4 تجربه ساخت داره . نگاهمچیزش هست ازشاسی تامداراتش ...... من دارم به بیشترفکرمی کنم یعنی تاسیس یجیزی مثل آموزشگاه ربات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تازه از اسم انجمنم استفاده کرده که اون به آقایون عارف مربوطه دستم بنده میام نگاه میکنم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ هستم. یاعلی. ♥ و البته هیچ چیزی از ربات نمیدونم ینی از ساختش.ولی علاقه دارم.در کل هیچی نمیدونم. چقد تو خوبی بخدا:ws28: روحیه عالییییییییه افرین :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ فعلا برید جلو شاید یه سال دیگه بهتون اضافه شدم :ws28::ws28::ws28::ws28:من عاشقتم خودت میدونی واسه چی 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ خوب عمو جون منم هستم ولی الان اصفهانم و مشغول خدمت علی فاطمیو خفت کن یه چیزایی بلده افشین تنبلم یقشو بگیر اصن کارش همینه منم اگه در حد توان و سوادم بود هستم در خدمت دوستان از راه دور 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ خوب عمو جون منم هستم ولی الان اصفهانم و مشغول خدمت علی فاطمیو خفت کن یه چیزایی بلده افشین تنبلم یقشو بگیر اصن کارش همینه منم اگه در حد توان و سوادم بود هستم در خدمت دوستان از راه دور مگه اینکه دستم بهت نرسه... مرسی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ :ws28::ws28::ws28::ws28:من عاشقتم خودت میدونی واسه چی خوب گفتی 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: میایید عضو بشید یا جیغ بزنم:w000::w000::w000: 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۶ من هستم پشت همین 2تا کلمه یه کوه انگیزه و انرژیه ساده نگیرینش 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ من هستم پشت همین 2تا کلمه یه کوه انگیزه و انرژیه ساده نگیرینش مرسی چند نفر دیگه اعلام آمادگی کردند اگه موافق باشید هماهنگی انجام بدیم استارت بزنیم 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ مرسی چند نفر دیگه اعلام آمادگی کردند اگه موافق باشید هماهنگی انجام بدیم استارت بزنیم فقط یه کم زودترلطفا من یه نمه عجولم مرسی 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ فقط یه کم زودترلطفا من یه نمه عجولممرسی چشم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ چه جور رباتی قراره ساخته بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ چه جور رباتی قراره ساخته بشه؟ فعلا مسیریاب تا ببینم خدا چی میخواد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده