luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 پیرمرد؟؟؟؟؟مثلا چن سالتونه؟ چند روز مانده شصت سالم بشه . قراره از چند روز دیگه باز هم بدنیا بیام و جشن ده سالگی بعد از نیم قرن رو بگیرم .[emoji1] فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 البته دلمو نشکونید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 من وقت زیادی دارم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2016 من وقت زیادی دارم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk چرا دلتونو بشکونم تو هر سنی باید یاد گرفت ان اشالله بچه ها همت کنن و استارت کار زده بشه حتما اطلاعات شما استفاده میکنیم 6
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 چرا دلتونو بشکونم تو هر سنی باید یاد گرفت ان اشالله بچه ها همت کنن و استارت کار زده بشه حتما اطلاعات شما استفاده میکنیم منتظر خواهم بود . و همچنین برای شما آرزوی پیروزی دارم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2016 منتظر خواهم بود . و همچنین برای شما آرزوی پیروزی دارم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk ممنونم استاد خیلی لطف کردید 6
nasim184 12256 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: 6
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: سلام ، شبتون پر از آرامش . اینکارها برای خانمها هنر محسوب میشه ،عالیه . و مطمئنم با عبور کمی جریان از بدن اونا، موهایشان خیلی زیبا میشه . این هم مزاح آخر شب . شاد باشید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2016 منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: قربان گل من بشم اسمتو مینویسم واسه تیم ممنون عزیزم 6
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2016 خب؟الان میخواید چیکار کنید؟ فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن 8
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن شفارش ، منم هستم . در ضمن هرچه یاد بگیرم به دوتا نوه گلم آموزش میدم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5
nasim184 12256 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 سلام ، شبتون پر از آرامش . اینکارها برای خانمها هنر محسوب میشه ،عالیه . و مطمئنم با عبور کمی جریان از بدن اونا، موهایشان خیلی زیبا میشه . این هم مزاح آخر شب . شاد باشید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2016 شفارش ، منم هستم . در ضمن هرچه یاد بگیرم به دوتا نوه گلم آموزش میدم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk :a030: 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن اگر زمان یاری کند هستم اما بشرط زمان 5
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 سلام چندنکته 1- هدفتون رامعلوم کنید چی می خواهید. 2-اطلاعاتی کسب کنید . بعضی کارها اونجوری که بنظرمیان پیچیده نیست! 3-یک نرم افزارآموزش ازراه دور تهیه کنید.مثل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *یا.... 4-با نرم افزار مسافت ازبین میرود وهماهنگی ایجادمی شود. 5-عمل کنیم یا کنید . (مواظب باشید یهودیدید 1 سال یا..... داریم بحث می کنیم. 6-فیلم ببینیم . (ترجیحا خارجی باشه بهتره ، چون آموزششون بهتره. 7-این بحث خیلی شلوغ شده به نظرم یه بحث جدید مختص ربات ایجادکنید. 8-لازم نیست پیشرفته باشد ! گوی که بعضی شرکتها باهمین رباتهای مبتدی وکمتراز مبتدی کسب درامد می کنند ادعاشونم میشه! ولی بنظرم بایدکامل باشد.یک کارکامل زیبا و متفاوت 7
Imaaan 17059 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 ممنون از یمنای عزیز برای استارت این کار، منم سعی می کنم اگه کمکی از دستم بر بیاد، باشم. 7
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلام مدیر محترم من خودم عضو قبلی ها بودم میدونم شاید همه فک کنن نمیشه مجازی هست ولی خیلی امید دارم من چن تا تیم میشناسم که اعضای تیم ها از شهرهای مختلف هستن و مقام آوردن مسلما ساخت یه ربات برنامه نویسی،طراحی مدار، اسمبل کردن داره که هر کسی میتونه یه قسمت انجام بده بفرسته به نفر بعد و خودمم میتونم اسمبلش کنم...فقط انجمن اسپانسر میشن دیگه ان شالله:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: امیدوارم که موفق باشید بستگی به هزینه و روال کار داره اگه شد حمایت میکنیم 9
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 امیدوارم که موفق باشید بستگی به هزینه و روال کار داره اگه شد حمایت میکنیم حتما روند کار جوری تنظیم میکنیم که شامل حمایت بشویم...مرسی از انگیزه..امیدم 6000 برابر شد 8
ارسال های توصیه شده