luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ پیرمرد؟؟؟؟؟مثلا چن سالتونه؟ چند روز مانده شصت سالم بشه . قراره از چند روز دیگه باز هم بدنیا بیام و جشن ده سالگی بعد از نیم قرن رو بگیرم .[emoji1] فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ البته دلمو نشکونید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ من وقت زیادی دارم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ من وقت زیادی دارم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk چرا دلتونو بشکونم تو هر سنی باید یاد گرفت ان اشالله بچه ها همت کنن و استارت کار زده بشه حتما اطلاعات شما استفاده میکنیم 6 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ چرا دلتونو بشکونم تو هر سنی باید یاد گرفت ان اشالله بچه ها همت کنن و استارت کار زده بشه حتما اطلاعات شما استفاده میکنیم منتظر خواهم بود . و همچنین برای شما آرزوی پیروزی دارم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ منتظر خواهم بود . و همچنین برای شما آرزوی پیروزی دارم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk ممنونم استاد خیلی لطف کردید 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: سلام ، شبتون پر از آرامش . اینکارها برای خانمها هنر محسوب میشه ،عالیه . و مطمئنم با عبور کمی جریان از بدن اونا، موهایشان خیلی زیبا میشه . این هم مزاح آخر شب . شاد باشید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ منم بازی پریز برق میتونم درست کنم...لامپم میبندم...کامپیوترم روشن میکنم....بخاری هم میتونم روشن کنم بدون شوخی بتونم کاری کنم خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: قربان گل من بشم اسمتو مینویسم واسه تیم ممنون عزیزم 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ خب؟الان میخواید چیکار کنید؟ فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن 8 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن شفارش ، منم هستم . در ضمن هرچه یاد بگیرم به دوتا نوه گلم آموزش میدم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ سلام ، شبتون پر از آرامش . اینکارها برای خانمها هنر محسوب میشه ،عالیه . و مطمئنم با عبور کمی جریان از بدن اونا، موهایشان خیلی زیبا میشه . این هم مزاح آخر شب . شاد باشید فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ شفارش ، منم هستم . در ضمن هرچه یاد بگیرم به دوتا نوه گلم آموزش میدم . فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk :a030: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ فریماه جان میخوام ببینم کسی پایه هستش واسه تشکیل تیم یه کار گروهی انجام بدیم و یه تیم تشکیل بدیم برای انجمن اگر زمان یاری کند هستم اما بشرط زمان 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ اگر زمان یاری کند هستم اما بشرط زمان 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ سلام چندنکته 1- هدفتون رامعلوم کنید چی می خواهید. 2-اطلاعاتی کسب کنید . بعضی کارها اونجوری که بنظرمیان پیچیده نیست! 3-یک نرم افزارآموزش ازراه دور تهیه کنید.مثل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *یا.... 4-با نرم افزار مسافت ازبین میرود وهماهنگی ایجادمی شود. 5-عمل کنیم یا کنید . (مواظب باشید یهودیدید 1 سال یا..... داریم بحث می کنیم. 6-فیلم ببینیم . (ترجیحا خارجی باشه بهتره ، چون آموزششون بهتره. 7-این بحث خیلی شلوغ شده به نظرم یه بحث جدید مختص ربات ایجادکنید. 8-لازم نیست پیشرفته باشد ! گوی که بعضی شرکتها باهمین رباتهای مبتدی وکمتراز مبتدی کسب درامد می کنند ادعاشونم میشه! ولی بنظرم بایدکامل باشد.یک کارکامل زیبا و متفاوت 7 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از یمنای عزیز برای استارت این کار، منم سعی می کنم اگه کمکی از دستم بر بیاد، باشم. 7 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام مدیر محترم من خودم عضو قبلی ها بودم میدونم شاید همه فک کنن نمیشه مجازی هست ولی خیلی امید دارم من چن تا تیم میشناسم که اعضای تیم ها از شهرهای مختلف هستن و مقام آوردن مسلما ساخت یه ربات برنامه نویسی،طراحی مدار، اسمبل کردن داره که هر کسی میتونه یه قسمت انجام بده بفرسته به نفر بعد و خودمم میتونم اسمبلش کنم...فقط انجمن اسپانسر میشن دیگه ان شالله:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: امیدوارم که موفق باشید بستگی به هزینه و روال کار داره اگه شد حمایت میکنیم 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ امیدوارم که موفق باشید بستگی به هزینه و روال کار داره اگه شد حمایت میکنیم حتما روند کار جوری تنظیم میکنیم که شامل حمایت بشویم...مرسی از انگیزه..امیدم 6000 برابر شد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده