*mini* 37778 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 به به ...بازم یه ال کلاسیکوی دیگه... منم جای مسئولین فوتبال بودم کل بازیا رو واسه این مسابقه کنسل میکردم به نظرتون نتیجه چند چند میشه و این که کی طرفدار چه تیمیه؟ من خودم جاســــــــــت بارســــــــاForcaBarca پ.ن: بی احترامی و توهین نداریم پ.ن: مسالمت آمیز باهم کنار بیاین بحثمون شیرین شه 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 بارسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شیرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سلام رئال مادرید3 بارسلونا1 شما چقد خوبید:gnugghender::gnugghender: 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 شما چقد خوبید:gnugghender::gnugghender: مرسی خوبی ازخودتونه که فک می کنید هم خوبند ولی نکنه به گفته ایشون *mini* مسالمت آمیز می خوای جنجال درست کنی 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 مرسی خوبی ازخودتونه که فک می کنید هم خوبند ولی نکنه به گفته ایشون *mini* مسالمت آمیز می خوای جنجال درست کنی ماشالله به هوش نکته رو گرفتید 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 ماشالله به هوش نکته رو گرفتید بیایم منطقی باشیم بازیکنای رئال مارید وبارسارابزاریدکنارهم !نتیجه رویتان نمی شود بگید، بگید جمع خودمانیست.(رئال) مربی رابزاریم کنارهم .خجالت نکشید جمع خودیه می دونم زیدان بهتره ازنظرقیافه خب سکوت می کنم چون همه می دونن سفیدها بهترند مخصوصا اون قدبلنده 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 بیایم منطقی باشیم بازیکنای رئال مارید وبارسارابزاریدکنارهم !نتیجه رویتان نمی شود بگید، بگید جمع خودمانیست.(رئال)مربی رابزاریم کنارهم .خجالت نکشید جمع خودیه می دونم زیدان بهتره ازنظرقیافه خب سکوت می کنم چون همه می دونن سفیدها بهترند مخصوصا اون قدبلنده دوست عزیز باز هم تکرار ميکنم شما چقد خوبيد 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 دوست عزیز باز هم تکرار ميکنم شما چقد خوبيد سلام اون که می دونم خوبم مرسی 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 بردیم ک به به.... مینیییییییییییی من چقد شرمندتم مییییییینی نمیتونم بیام پروفت.اخه با گوشی ام چیکار کنم من ما چرا بردیمبارسا ما اینجا آی لاو یو مینی الگار:hapydancsmil: 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 بردیم ک به به.... مینیییییییییییی من چقد شرمندتم مییییییینی نمیتونم بیام پروفت.اخه با گوشی ام چیکار کنم من ما چرا بردیمبارسا ما اینجا آی لاو یو مینی الگار:hapydancsmil: :w58::w58::w58::w58::w58: عطیه جونم چی شده بگو منم بپرم بالا و پایین 1
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2016 بیایم منطقی باشیم بازیکنای رئال مارید وبارسارابزاریدکنارهم !نتیجه رویتان نمی شود بگید، بگید جمع خودمانیست.(رئال)مربی رابزاریم کنارهم .خجالت نکشید جمع خودیه می دونم زیدان بهتره ازنظرقیافه خب سکوت می کنم چون همه می دونن سفیدها بهترند مخصوصا اون قدبلنده همه میدونن بارسا خیلی بهتره...منتها نمیخوان ریا بشه اما جدا از شوخی بارسا امشب اصن بارسای همیشگی نبود..ینی چند وقته که بارسای همیشگی نیست...کلی موقعیت گلزنی داشت که همشو خراب کرد....الان نتیجه باس 3-1 میبود برای بارسا مسی نیمار ال کلاسیکوی بعدی جبران می شود 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 همه میدونن بارسا خیلی بهتره...منتها نمیخوان ریا بشه اما جدا از شوخی بارسا امشب اصن بارسای همیشگی نبود..ینی چند وقته که بارسای همیشگی نیست...کلی موقعیت گلزنی داشت که همشو خراب کرد....الان نتیجه باس 3-1 میبود برای بارسا مسی نیمار ال کلاسیکوی بعدی جبران می شود شما اختصاصی بیا بغل:aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 :w58::w58::w58::w58::w58:عطیه جونم چی شده بگو منم بپرم بالا و پایین مینا ک توضیح داد....نتبجه رو:hapydancsmil: گرچه 6/7تا شوت حیف شد گل نشد 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 مینا ک توضیح داد....نتبجه رو:hapydancsmil: گرچه 6/7تا شوت حیف شد گل نشد آهان 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 ملت چه شانسی دارن از شانس گذشته دیگه. کلا یه موقعیت داشتن اونم گل شد. این همه موقعیت خراب کردن اخرش گل مساوی رو خوردن 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 همه میدونن بارسا خیلی بهتره...منتها نمیخوان ریا بشه اما جدا از شوخی بارسا امشب اصن بارسای همیشگی نبود..ینی چند وقته که بارسای همیشگی نیست...کلی موقعیت گلزنی داشت که همشو خراب کرد....الان نتیجه باس 3-1 میبود برای بارسا مسی نیمار ال کلاسیکوی بعدی جبران می شود سلام می دونم مثل تیم های تهرانی البته اس که میبازن می گن نمی خواهیم ریابشه. من بودم شاید آرزومی کردم ال کلاسیکوبعدی هیچ وقت نیاد. این توپ خراب کردنها از استرس است، می دونید چرا؟ چون رئال اینقدربزرگ هست که مسی ونیمارهم موقع ضربه به توپ پاشون بلرزه فقط مربی ها رانگاه کنید! 1
saba mn 20993 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 از شانس گذشته دیگه. کلا یه موقعیت داشتن اونم گل شد.این همه موقعیت خراب کردن اخرش گل مساوی رو خوردن من با رءال بودما عشق بارسا 1
ارسال های توصیه شده