pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 سلاااااااااااااااااااااام.مرسی بابت دعوت. تولد pari.v نه؟؟؟؟اشتباه پیام ندم یه وقت:icon_pf (34): کاش یوزرشم مینوشتی. پری زیاد داریم. تولدت مبارک دوستم. امیدوارم همیشه شااااااااااااااااد و پرانرژی باشی. :aghosh::aghosh: مرسییی عزییییییییییز دلممممم ♥
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 خسته نباشید میگم یادم رفت خب یعنی واااااای بر تو ادمین....یه فعالیتی میکنم ها ببین میزاری :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:از بس خودم میشناسمش خب میخواستم ببینم کی میشناسش صدا قشنگو خیلی فکر کردید و سختی و مشقت کشیدیدیخ حوضم گویا شکستید تو این سرما :icon_razz: شاروک عزیزم تولد تو هم مبارک ببخشید من اطلاع نداشتم وگرنه با هم مهمونی میدادم خرجتونم یکی میشد کسی میخاد ببینه کی میشناسش بگه براش تاپیک تولد بزنم مرسی از همه که نشناخته باز اومدن:hapydancsmil:والا مگه ما کی ایم از دست تو خواهر عشخ :ws28:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 خسته نباشید میگم یادم رفت خب یعنی واااااای بر تو ادمین....یه فعالیتی میکنم ها ببین میزاری :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:از بس خودم میشناسمش خب میخواستم ببینم کی میشناسش صدا قشنگو خیلی فکر کردید و سختی و مشقت کشیدیدیخ حوضم گویا شکستید تو این سرما :icon_razz: حیلییییییییییییی سخت بود.خیلییییییییییییییییی. :whistle:
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 تولدتون مبارک بهترین هارو براتون آرزومندم:icon_gol: با تاخیر گفتم ببخشید:icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 عه عههههه دیر رسیدمپری جون تولدت مبارک:hapydancsmil: با یه ماه تاخیر مررررررررررررررررسی آرتاش جونممممممممممممم ♥
pari.v 10304 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 تولدتون مبارکبهترین هارو براتون آرزومندم:icon_gol: با تاخیر گفتم ببخشید:icon_gol: ممنووووووونم. لطف دارین شما. منم با تاخیر تشکر کردم شما ببخشید :icon_pf (34)::icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 20 اسفند، 2016 تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی سپاسگزارم آقا افشین. ممنون از لطفتون :icon_gol:
ارسال های توصیه شده