pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سلاااااااااااااااااااااام.مرسی بابت دعوت. تولد pari.v نه؟؟؟؟اشتباه پیام ندم یه وقت:icon_pf (34): کاش یوزرشم مینوشتی. پری زیاد داریم. تولدت مبارک دوستم. امیدوارم همیشه شااااااااااااااااد و پرانرژی باشی. :aghosh::aghosh: مرسییی عزییییییییییز دلممممم ♥ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ خسته نباشید میگم یادم رفت خب یعنی واااااای بر تو ادمین....یه فعالیتی میکنم ها ببین میزاری :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:از بس خودم میشناسمش خب میخواستم ببینم کی میشناسش صدا قشنگو خیلی فکر کردید و سختی و مشقت کشیدیدیخ حوضم گویا شکستید تو این سرما :icon_razz: شاروک عزیزم تولد تو هم مبارک ببخشید من اطلاع نداشتم وگرنه با هم مهمونی میدادم خرجتونم یکی میشد کسی میخاد ببینه کی میشناسش بگه براش تاپیک تولد بزنم مرسی از همه که نشناخته باز اومدن:hapydancsmil:والا مگه ما کی ایم از دست تو خواهر عشخ :ws28: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ عه عههههه دیر رسیدم پری جون تولدت مبارک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ خسته نباشید میگم یادم رفت خب یعنی واااااای بر تو ادمین....یه فعالیتی میکنم ها ببین میزاری :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:از بس خودم میشناسمش خب میخواستم ببینم کی میشناسش صدا قشنگو خیلی فکر کردید و سختی و مشقت کشیدیدیخ حوضم گویا شکستید تو این سرما :icon_razz: حیلییییییییییییی سخت بود.خیلییییییییییییییییی. :whistle: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک بهترین هارو براتون آرزومندم:icon_gol: با تاخیر گفتم ببخشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ عه عههههه دیر رسیدمپری جون تولدت مبارک:hapydancsmil: با یه ماه تاخیر مررررررررررررررررسی آرتاش جونممممممممممممم ♥ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ تولدتون مبارکبهترین هارو براتون آرزومندم:icon_gol: با تاخیر گفتم ببخشید:icon_gol: ممنووووووونم. لطف دارین شما. منم با تاخیر تشکر کردم شما ببخشید :icon_pf (34)::icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی سپاسگزارم آقا افشین. ممنون از لطفتون :icon_gol: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ ببخشید پری جان ، مبارک باشه گلم :boos::boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده