سارا-افشار 36437 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مايكروسافت مثل اينكه ميخواد امسال و سال اينده ميلادي جزو شگفتي هاي دنياي IT باشه اون از انتشار كدهاي دات نتش و همچنين قرار دادن نسخه اوبونتو در دل windows10 ش تا همين انتشار نسخه لينوكسي sql server ش و الان مايكروسافت يكي از اعضاي platinum بنياد لينوكس ميشود ( براي مشاهده ساير اعضاي پلاتينوم اين بنياد به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رجوع كنيد لطفا ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مايكروسافت مثل اينكه ميخواد امسال و سال اينده ميلادي جزو شگفتي هاي دنياي IT باشه اون از انتشار كدهاي دات نتش و همچنين قرار دادن نسخه اوبونتو در دل windows10 ش تا همين انتشار نسخه لينوكسي sql server ش و الان مايكروسافت يكي از اعضاي platinum بنياد لينوكس ميشود ( براي مشاهده ساير اعضاي پلاتينوم اين بنياد به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رجوع كنيد لطفا ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وایییییی یعنی میشه؟؟؟:hapydancsmil: اگه اوبونتو توی 10 باشه عالی میشه:hapydancsmil: الان برا نصب اوبونتو باید رو VMWare نصب کنم، اونم کلی با دنگ و فنگ آخرشم کارایی خود اوبونتو رو نداره 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2016 وایییییی یعنی میشه؟؟؟:hapydancsmil:اگه اوبونتو توی 10 باشه عالی میشه:hapydancsmil: الان برا نصب اوبونتو باید رو VMWare نصب کنم، اونم کلی با دنگ و فنگ آخرشم کارایی خود اوبونتو رو نداره اره هس ولي بازم اون قدرتي كه تو خود توزيع هاي لينوكس داريد رو بخاطر وجود خود ويندوز به راحتي انجام نميشه ولي براي اجراي دستورات ساده مي تونيد ازش ااستفاده كنيد اين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميتونه كمكتون كنه تا ازش استفاده كنيد 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 o,fdi خبر خوبیه بالاخره نیاز بود مایکروسافت هم به این سمت بره با این حال اصتفاده از نسخه های لینوکسی مزایای خاص خودش رو داره که با گنجاندنش در ویندوز ده فکر نکنم نیاز های اساسی یک لینکس کار رو براورده کنه 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2016 شما چی میگید چرا من نمیدونم :sad0: كجاشو عزيزم بگو بلد باشم سعي مي كنم با زبون ساده برات توضيحش بدم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 كجاشو عزيزم بگو بلد باشم سعي مي كنم با زبون ساده برات توضيحش بدم همون متنی که خودتون گذاشتید خبر خودشو متوجه نشدم 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2016 همون متنی که خودتون گزاشتید خبر خودشو متوجه نشدم خب ببينيد يه تلاشي تو دنياي نرم افزار شروع شد براي به رايگان در اختيار گذاردن كد نرم افزار ها طوري كه همه بدون اونن نرم افزار پشت صحنه چيكار مي كنه كه اين تلاش منحر به ايجاد بنياد نرم افزار متن باز يا كد باز به انگليسي ميشه نرم افزارهاي open source و free البته open source بودن حتما رايگان بودن نيس ولي بازم باعث ميشه دانش توسعه نرم افزار به راحتي بين همه افراد دنيا توزيع بشه اينكار حسن هاي زيادي داشت از جمله بالا رفتن امنيت و سريع پيدا شدن باگها و عيب هاي نرم افزاري و پيدا كردن راه حل براي انها اون اوايل دوتا شركت بزرگ بودن كه خيلي با اين بنياد مخالفت ميكردن يكي مايكروسافت و ديگري اپل حالا مايكروسافت خودش به اين بنياد پيوسته و داره قفل جعبه نرم افزارهاشو باز مي كنه 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 خب ببينيد يه تلاشي تو دنياي نرم افزار شروع شد براي به رايگان در اختيار گذاردن كد نرم افزار ها طوري كه همه بدون اونن نرم افزار پشت صحنه چيكار مي كنه كه اين تلاش منحر به ايجاد بنياد نرم افزار متن باز يا كد باز به انگليسي ميشه نرم افزارهاي open source و free البته open source بودن حتما رايگان بودن نيس ولي بازم باعث ميشه دانش توسعه نرم افزار به راحتي بين همه افراد دنيا توزيع بشه اينكار حسن هاي زيادي داشت از جمله بالا رفتن امنيت و سريع پيدا شدن باگها و عيب هاي نرم افزاري و پيدا كردن راه حل براي انها اون اوايل دوتا شركت بزرگ بودن كه خيلي با اين بنياد مخالفت ميكردن يكي مايكروسافت و ديگري اپل حالا مايكروسافت خودش به اين بنياد پيوسته و داره قفل جعبه نرم افزارهاشو باز مي كنه آهان چه جالب...من اول دیر میفهمم بعد میفهمم 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2016 آهان چه جالب...من اول دیر میفهمم بعد میفهمم پس دقيقا مثل خودمي 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 پس دقيقا مثل خودمي نه عزیزم من نظرات شمارو میخونم میمونم چقد اطلاعات دارید..من فقط فوتبال بلدم:icon_pf (34): 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2016 نه عزیزم من نظرات شمارو میخونم میمونم چقد اطلاعات دارید..من فقط فوتبال بلدم:icon_pf (34): :icon_gol: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 حالا اگر اپل هم به این میدان بیاد با کاهش شدید قیمت محصولاتش مواجه میشه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2016 حالا اگر اپل هم به این میدان بیاد با کاهش شدید قیمت محصولاتش مواجه میشه اپل سياست دور زدني رو در پيش گرفته اومده ادعا مي كنه طرفدار اين بنياد هس در حالي كه بيس كاراي خودشو متن باز انتخاب مي كنه ولي اون قلق هايي كه تو لايه هاي مياني نرم افزار انجام ميده رو كامل سري و محرمانه نگه داشته لينوس توروالدز تو كتاب زندگي نامه اش ميگه استيو جابز منو شركت خودش دعوت كرد كه يه جورايي منو با خودش همراه كنه الكي ادعا داشت كه طرفداره ولي خيلي با اون چيزي كه من تو ذهنم از نرم افزار متن باز داشتم فاصله داشت حتي بعضيا معتقدن اپل تو اون بخشاي مخفي نرم افزارهاش از كدهاي كثيف استفاده ميكنه براي بالا بردن performance سيستمش بخصوص تو بخش هوشمندسازيش ولي خب اپل هنوز اپله شيك و مجلسي 2
ارسال های توصیه شده