VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ یه همکار اقا داریم که خیلی پسر خوب و گلیه و گوشاش قابلیت شنیدن صدا در ابعاد دور داره ما هر وقت با بچه ها پچ پچ میکنیم از پشت پارتیشن( درست نوشتم آیا ) میاد میگه نههههههههههههه؟ واقعا ؟ اخه چرا خود من به شخصه ادمی هستم معمولا تو گوشام هندفریه و صدا ها رو نمیشنوم اما واقعا شما هم گوش میدید؟ نظرات کارشناسانه هم میدید ؟ از مزایای این همکار گل اینه که خیلی وقتا غذاهای خوشمزه میاره و ما نگاه میکنیم و حسرت میخوریم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ یه همکار اقا داریم که خیلی پسر خوب و گلیه و گوشاش قابلیت شنیدن صدا در ابعاد دور دارهما هر وقت با بچه ها پچ پچ میکنیم از پشت پارتیشن( درست نوشتم آیا ) میاد میگه نههههههههههههه؟ واقعا ؟ اخه چرا خود من به شخصه ادمی هستم معمولا تو گوشام هندفریه و صدا ها رو نمیشنوم اما واقعا شما هم گوش میدید؟ نظرات کارشناسانه هم میدید ؟ از مزایای این همکار گل اینه که خیلی وقتا غذاهای خوشمزه میاره و ما نگاه میکنیم و حسرت میخوریم خیلی خوبه که مخصوصا این آخریش:ws28: متاسفانه ما ایرانی ها هنوز یاد نگرفتیم که مرز دخالت در امور دیگران و فضولی با کمک کردن به بقیه چیه! اینم فقط مال اینجا نیست همه جای مملکت همینه 500 600 تا کارشناس و عالم توی یه موضوع میان یه چیزی رو آماده میکنن و روش کار میکنن روز ها و ماه ها تا یه تصمیم درست بگیرن بعد یه شورای 5 6 نفره که اصلا نه رشته شون اینه و نه مصلحت بین هستن میان میگن این طرح اشتباهه این یعنی دخالت لامصب همه جای مملکت هم همینجوریه صنف گاوداران و شیر میگن دیگه هزینه ی گاوداری اینقدر نمیصرفه که بخوایم شیر با این قیمت کم تولید کنیم... پول خوراک دامش و نگهداریش خیلی بیشتر میشه و اگه با این قیمت ادامه بدیم گاودار هامون بدبخت میشن... پس بهتره قیمت بره بالا بعد یه سری دیگه که اصلا فقط منششون شبیه گاوه میان میگن نه قیمت شیر نباید بره بالا نتیجه این میشه که یا گاودار بدبخت میشه یا به شیر گاوش آب میبنده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ شاید همینجوری واسه مسخره کردن میپره وسط یه چیزی میگه معمولا پسرا توان گوش دادن، مگه موقع بیکاری رو اصلا ندارن حداقل من که اینطوریم مشغول یه کاری باشم (هرچیزی) یکی باهام بحرفه اصلا نمیفهمم چی میگه. شاید فقط کله تکون بدم و باشه بگم حالا چی باشه نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ شاید همینجوری واسه مسخره کردن میپره وسط یه چیزی میگه معمولا پسرا توان گوش دادن، مگه موقع بیکاری رو اصلا ندارن حداقل من که اینطوریم مشغول یه کاری باشم (هرچیزی) یکی باهام بحرفه اصلا نمیفهمم چی میگه. شاید فقط کله تکون بدم و باشه بگم حالا چی باشه نمیدونم نه همش در حال گوشیدن ی مدت با انگلیسی حرف میزدیم نفهمه یهو وسطش ی چیز جوابمونو داد بعد فهمیدم دو سال خارجه مونده درس خوندهتازه فکر کرده میخایم منشی نفهمه انگلیسی میگیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده