Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ طرح تفصیلی و جامع شهرستان آمل درخواست طرح بود یا میخواستین بذارین و لینک دانلود فراموش شده؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۵ طرح جامع شهر آمل با عنوان طرح توسعه و عمران و حوزه نفوذ شهر آمل توسط مهندسین مشاور پژوهش و عمران در سال 1379 تهیه شده که فایل PDF اون رو در چهار جلد از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. جلد اول: بخش های اول و دوم بخش اول: مطالعات منطقه ای و حوزه نفوذ بخش دوم: بررسی های تاریخی - جغرافیایی - جمعیتی - اقتصادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلد دوم: بخش های سوم و چهارم بخش سوم: مجموعه مطالعات کالبدی بخش چهارم: تجزیه و تحلیل، استنتاج از بررسی ها، تهیه طرح ها و برنامه های عمرانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلد سوم: بخش پنجم بخش پنجم: مطالعات آمد و شد و ترابری شهری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلد چهارم: بخش ششم بخش ششم: مجموعه ضوابط و مقررات اجرایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ململی 28 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ ممنونم دوست عزیز. سپاس بسیااااااااااااااااااااااااار لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ ببخشید ولی دانلود نمیشه مجدد تست کنید لینک به دیدگاه
ململی 28 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دانلود نمیشه ممکنه به این ادرس فایل ها رو ایمیل کنید لطفا چون واقعا به این فایل احتیاج دارم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دانلود نمیشه ممکنه به این ادرس فایل ها رو ایمیل کنید لطفا چون واقعا به این فایل احتیاج دارم. تست کردم همه جلدها رو. به صورت مستقیم دانلود میشن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده