رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ترکیبات عمده حاصل از آنالیز شیمیایی اسانس فلفل سیاه عبارتند از:

لیمونن،پینن،میرسن،فلاندرن،بتا کاریوفیلن،بتا بیزابولن،سابینن،لینالول،پینوکارول،ترپینیول،کامفن و ترپینن.

موارد مصرف اسانس فلفل سیاه:

در داروهای آروماتراپی برای تسکین دردهای رماتیسمی،دردهای عضلانی،دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن به کار برده میشود.

روغن فلفل سیاه بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها به کاربرده میشود.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...