masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ترکیبات عمده حاصل از آنالیز شیمیایی اسانس فلفل سیاه عبارتند از: لیمونن،پینن،میرسن،فلاندرن،بتا کاریوفیلن،بتا بیزابولن،سابینن،لینالول،پینوکارول،ترپینیول،کامفن و ترپینن. موارد مصرف اسانس فلفل سیاه: در داروهای آروماتراپی برای تسکین دردهای رماتیسمی،دردهای عضلانی،دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن به کار برده میشود. روغن فلفل سیاه بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها به کاربرده میشود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده