masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ نوع استخراج:تقطیر با بخار آب. اندام مورد استفاده:دانه گشنیز ترکیبات اصلی اسانس گشنیز عبارتند است: بورنئول،لینالول،سینئول،سایمن،ترپینئول،دی پنتن،فلاندرن،پینن و ترپینولن. موارد مصرف اسانس دانه گشنیزدر اشکال دارویی: بالا بردن حافظه،رفع خستگی روحی و عصبی و میگرن. رفع ورم معده،گرفتگی عضلات،کاهش درد ورم مفاصل و رماتیسم و نیز اسپاسم های عضلانی مفید است. اسانس گشنیز به عنوان یک پاک کننده عمومی بدن عمل می کند . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده