masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ نام علمی:Cucumis Sativus ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس خیار حاوی لینولِیک اسید یا اسید چرب امگا 6، مقدار قابل توجهی اولییک اسید و اسید های چرب دیگر است. ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) 2. اسانس خیار مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه ISO,HACCP,QC اسانس خیار مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1.انواع نوشیدنی ها 2.محصولات لبنی(انواع دوغ های لیوانی) 3.مواد غذایی دیگر. برای خریداسانس خیا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده