رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نام علمی:Cucumis Sativus

ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس خیار حاوی لینولِیک اسید یا اسید چرب امگا 6، مقدار قابل توجهی اولییک اسید و اسید های چرب دیگر است.

 

ویژگیها

1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن)

2. اسانس خیار مقاوم در برابر حرارت بالا

3. گواهینامه ISO,HACCP,QC

اسانس خیار مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات

1.انواع نوشیدنی ها

2.محصولات لبنی(انواع دوغ های لیوانی)

3.مواد غذایی دیگر.

برای خریداسانس خیا

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...