رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نام علمی:Mentha spicata

اندام مورد استفاده:برگ

رنگ:زرد

ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس نعناع عبارتند از: آلفا پینن،بتا پینن، کارون ، 8-1سینئول، لینالول ، لیمونن و میرسن.

انواع اسانس نعناع:اسانس نعناع با کارون 37% اسانس نعناع با کارون 60% و اسانس نعناع با کارون 70%

کاربرد اسانس نعناع : در صنایع دارویی ، صنایع غدایی ، لبنی ( دوغ ) و آرایشی بهداشتی.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...