masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ نام علمی:Mentha spicata اندام مورد استفاده:برگ رنگ:زرد ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس نعناع عبارتند از: آلفا پینن،بتا پینن، کارون ، 8-1سینئول، لینالول ، لیمونن و میرسن. انواع اسانس نعناع:اسانس نعناع با کارون 37% اسانس نعناع با کارون 60% و اسانس نعناع با کارون 70% کاربرد اسانس نعناع : در صنایع دارویی ، صنایع غدایی ، لبنی ( دوغ ) و آرایشی بهداشتی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده