masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ترکیبات شیمیایی اسانس زیره سیاه زیره دارای 8 درصد تانن ، ماده روغنی مقدار 7 تا 15 درصد ، موم ، موسیلاژ ، موارد زرینی ، مواد قندی مختلف 19 تا 20 درصد مواد ازته و 5/3 تا 9 درصد اسانس است در بذرهای گیاهان یکساله اسانس کمتر از گیاهان دو ساله می باشد . از سوختن آن 6 تا 9 درصد خاکستر برجای می ماند . روغن دانه زیره اگر استخراج شود به صورت مایعی به رنگ سبز با بو و طعم معطر است . در گرمای 7- درجه انجماد حاصل می کند . اسانس این گیاه از ترکیبات ترپنی و ترپنوئیدی تشکیل شده است . عمده ترین آن ها «کارون» 50 تا 70 درصد است . از ترکیبات دیگر می توان از لیمون 25 تا 30 درصد دی هیدروکارون، کاروئول و دی هیدروکاروئول نام برد . اسانس زیره از میوه گیاه به وسیله تقطیر با بخار آب حاصل می گردد ولی قبل از این عمل باید میوه را به خوبی له نمود و سپس اسانس گیری به عمل آورد . اسانس زیره در حالت تازه ، مایعی بی رنگ با واکنش خنثی ولی در مجاورت هوا تدریجاً رنگ آن زرد می شود و حالت تغلیظ یافته پیدا می کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده