mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام ب دوستای خوب نواندیشان. من لیسانس مهندسی شهرسازی دارم ولی بدلیل نبود کار در این رشته در شهرستان و علاقه کمی ک ب روانشناسی ومشاوره دارم میخام رشته ارشدمو عوض کنم. از شما عزیزانی ک در این شاخه ها مدرک دارین(مشاوره ،روانشناسی،علوم تربیتی و....)میخام منو راهنمایی کنین ک ارشد کدوم یکی بازار کار بیشتری رو داره میشه باهاش دفتر زد. لطفا کسی ک منابع ارشد مشاوره وراهنمایی رو داره .منابع روبرام بذاره .کتابایی ک صددرصد تو ازمون میایند. چون من نمیتونم همه شونو خوب بخونم اصلیاشونومیخام. بازم مرسی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام ب دوستای خوب نواندیشان.من لیسانس مهندسی شهرسازی دارم ولی بدلیل نبود کار در این رشته در شهرستان و علاقه کمی ک ب روانشناسی ومشاوره دارم میخام رشته ارشدمو عوض کنم. از شما عزیزانی ک در این شاخه ها مدرک دارین(مشاوره ،روانشناسی،علوم تربیتی و....)میخام منو راهنمایی کنین ک ارشد کدوم یکی بازار کار بیشتری رو داره میشه باهاش دفتر زد. لطفا کسی ک منابع ارشد مشاوره وراهنمایی رو داره .منابع روبرام بذاره .کتابایی ک صددرصد تو ازمون میایند. چون من نمیتونم همه شونو خوب بخونم اصلیاشونومیخام. بازم مرسی سلام من بالینی خوندم و متاسفانه درمورد منبع کمکی ازم بر نمیاد اما اینو بگم چون شما تغییر رشته ای هستی و مدرک کارشناسیت نامربوط با روانشناسی هست اگر بخواین دفتر بزنین باید تا مقطع دکترا ادامه تحصیل بدین. دو سال هم باید دوره کارآموزی ببینین و بعد در یک امتحان جامع شرکت کنین و اگر قبول شدین بهتون مجوز دفتر رو میدن. به نظر من گرایش مشاوره خیلی هم خوبه و بازار کار مناسبی داره، میتونین تو مدارس هم به عنوان مشاور مشغول بشین. موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
mehr69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ سلام عزیزم.ممنون از راهنمایی تون.شما شاغلین بامدرک روانشناسی ؟ برای دفتر ینی هم باید مدرک دکترا باشه و هم دو سال کارآموزی و آزمون.؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده