sahar1792 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلام،من ی ماتریس دارم که باید نرمالیزه بشه.۶تا سطر و ۸۷۹ستون.با چ دستورئ میتونم این کارو کنم؟بعدش باید وارد شبکه های عصبی بشم Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام،من ی ماتریس دارم که باید نرمالیزه بشه.۶تا سطر و ۸۷۹ستون.با چ دستورئ میتونم این کارو کنم؟بعدش باید وارد شبکه های عصبی بشم Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk سلام دوست عزيز يعني مي خواي مجموعش برابر يك بشه يا نه ماكزيممش يك باشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sahar1792 16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام مرسی از جوابتون نرمالیزه بین (۱،-۱)باشه. داده های من مربوط به اطلاعات ی بیمار.ضربان قلب و ....این داده ها غیر نرمال.میخوام با استفاده از شبکه عصبی حالت بعدیشو پیش بینی کنم.استادم گفته باید اول داده نرمال کنی بعد وارد شبکه های عصبی بشم Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام مرسی از جوابتوننرمالیزه بین (۱،-۱)باشه. داده های من مربوط به اطلاعات ی بیمار.ضربان قلب و ....این داده ها غیر نرمال.میخوام با استفاده از شبکه عصبی حالت بعدیشو پیش بینی کنم.استادم گفته باید اول داده نرمال کنی بعد وارد شبکه های عصبی بشم Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk به همون روش ميشه اينجوري نوشت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عبارت داخل پرانتز مقادير رو بين صفر و يك مي كنه. 3 لینک به دیدگاه
sahar1792 16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ مرسی از راهنماییتووون Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
mmozaffari 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ با سلام از دستور mapminmax در متلب میتوانید برای نرمال کردن داده ها استفاده کنید. 1 لینک به دیدگاه
sahar1792 16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ با سلام از دستور mapminmax در متلب میتوانید برای نرمال کردن داده ها استفاده کنید. Salam mamnoonam Sent from my LenovoA3300-GV using Tapatalk لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده