رفتن به مطلب

رمز موفقیت در مصاحبه استخدام ( گزینش حضوری )


iranmct

ارسال های توصیه شده

تیم مشاوران مدیریت ایران :

 

 

برخی از افراد، هرچند که از کار خود ناراضی هستند اما به راحتی نمی‌توانند کار خود را تغییر دهند ، زیرا که هنگامی که بحث کار و استخدام پیش می‌آید ، اغلب به یاد روز اولی که برای مصاحبه استخدام ( مصاحبه شغلی ) رفته بودند ، خواهند افتاد. استرس‌ها پیش از برخورد با مصاحبه‌کننده و سوالات وی . اینکه چه گونه باید از خود تصویر مناسب ارائه دهید، چگونه در زمان مصاحبه دوست‌ داشتنی به نظر بیایید ، تا روی مصاحبه کننده تاثیر مثبت بگذارید . آیا نهایتا جواب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مثبت است یا خیر .

hiring-interview-مصاحبه-استخدام.jpg

 

 

رمز موفقیت در مصاحبه استخدام

رمز موفقیت در مصاحبه استخدام ، پیش‌بینی سوالات و محیا نمودن جواب‌هاست. مثلا پاسخ شما به این پرسش چیست : استخدام شما ، چه ارزشی را به شرکت ما می‌افزاید؟

 

 

خانم میرا زاسلف ، یکی از مدیران Fortune 500 بیان می‌نماید که این یکی از مهم‌ترین سوالات در زمان مصاحبه استخدام است. حتما برای آن پاسخی محیا نمایید. حتی اگر مصاحبه‌کننده به صورت مستقیم این سوال را نپرسد ، حتما به دنبال پاسخ این سوال در بین جملات شما خواهد بود. اگر دلایلی قانع‌کننده‌ای در خصوص ارزش ‌آفرین بودن شما برای سازمان به مصاحبه کننده ندهید ، نباید توقع استخدام نیز داشته باشید. پاسخ باید صادقانه و با اعتماد نفس باشد. لبخند در زمان ارائه پاسخ فراموش نگردد. به مصاحبه کننده بگویید : ” از اینکه این سوال را مطرح نمودید، بسیار خوشحالم “. سپس، پاسخ را با مشخصات شرکت هماهنگ و همخوان نمایید. صادقانه ، به توانمندی‌های خود و نیازهای شغلی بنگرید و نقاطی که با یکدیگر هم‌راستا هستند را بیابید . به آن‌ها فکر کنید ، اما چیزی بیان نکنید.

 

 

برای مثال :

 



     
    • در یک شرکت صنعتی، تجربه کاری زیادی داشته‌اید ، حالا چند مثال از اینکه چگونه تخصص شما توانسته تا ارزشی به آن شرکت بی افزاید را برای مصاحبه‌کننده بیان نمایید .

     

     

    • اگر فردی را در آن شرکت می‌شناسید، نقاط اشتراک فرهنگ سازمانی خود با آن فرد را بیان نمایید. در خصوص رفتارهایی که در جمع همکاران انجام می‌دهید (اگر یک ارزش باشد ) توضیح دهید و بیان نمایید که چگونه آن خصیصه می‌تواند به فرهنگ سازمانی کمک نماید.

     

     

    • از محصول یا خدمات استفاده نمایید ، در خصوص علاقه و اشتیاق خود به آن و کمکی که به شما می‌نماید تا ارزش خود را به سازمان منتقل نمایید
      به مراحل ترفیع جایگاه‌های شغلی خود اشاره نمایید .

     

     

    • اگر توانایی و دانش شما در بخش الف بر روی بخش ب نیز اثرگذار بوده است ، اشاره نمایید.

 

اگر واقعا دستتان خالی است ( یک رزومه پر از مدارک و مقالات تحقیقی دانشگاهی )، در زمان مصاحبه استخدام نباید خشکتان بزند، بر موارد زیر تمرکز نمایید :

هر شغلی حداقل ۳ نیاز اصلی است :

اهمیت هرکدام به نسبت جایگاه سازمانی بسیار متفاوت است.

 

 

 

 

 



     


  •  
    • دارای مهارت‌های انجام کار هستید.
    •  

       

      • خواستار انجام این کار هستید.

       

       

      • آن‌ها می‌خواهند که با شما کار نمایند.

 

برای استخدام باید از انطباق توانایی خویش با سه چیز مطمئن باشید:

 

 

۱- حالت تدافعی به خود نگیرید

۲- لکنت نگیرید

۳- از جملات روتین استفاده نکنید ( مثلا : من خیلی سخت‌کوش هستم ).

 

 

لطفا نگویید : من از تمام افرادی که تابه‌حال آن‌ها مصاحبه نمودید ، باهوش‌تر هستم ، شما با چه علمی، کیفیت افراد قبل و بعد از خود را ارزیابی نموده‌اید ؟

 

 

شخصا ، تمام افرادی که این جملات را در جلسات مصاحبه استخدام به من گفته‌اند را حتما استخدام ننموده‌ام . اگر مصاحبه‌کننده به‌صورت مستقیم پرسید ” چرا باید شما را به دیگر کاندیداها ترجیح دهم ؟ ” ، حتما بیان کنید که شما از توانایی دیگر کاندیدها آگاه نیستید ، اما خودتان را به‌خوبی می‌شناسید و بعد در خصوص خود سخنرانی نمایید. این بهترین و مثبت‌ترین شیوه برای فروش شایستگی‌های خویش به مصاحبه‌کننده است ، به دنبال تخریب چهره دیگران نباشید.

 

 

منبع مطلب :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مطالب این سایت شامل حمایت از حق مؤلف و مترجم بوده و هرگونه کپی برداری بدون درج لینک منبع پیگرد قانونی دارد.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...