رفتن به مطلب

شغلی پردرامد!ولی..............

Mohammad-Ali

ارسال های توصیه شده

سلام

خب من دنبال کاری دیگر برای افزایش درامد هستم طرح هارابرسی میکنم ، مشاوره میگیرم ، بات می سازم ، وبلاگم رادوباره فعال کردم و........ تا درامدی داشته باشم ...

تا چند روزپیش که با دوستی که ویزیتوربود صحبت کردم تا گفتم کارگفت میای توشرکت ویزیتوری کنی پرسیدم درامدش چیه جواب داد خوبه تا جای که خرج اول زندگیمو میده .....خودش تو ما کارمی کرد گفت ولی بیمه نداره توماکارمیکنم برای بیمه .........

یکمقداری که فکرکردم حدس زدم که باید زیرمجموعه داشته باشه که اینقدرسریع حاضرشد منو معرفی کنه . چرا رقیب خوب نیست ! پس چراایشون می خواست رقیب برای خودش درست کنه؟استخدام شرایط داره کیلویی نیست که! بیمه هست ! شرایط هست و......! ولی این کیلویی بود هروقت خواستی ویزیت کن و.....

حالا به من گفت اسمش پلیمر بوشهره - کارشم لوازم آرایشه . خب چون همیشه نت دارم رفتم توگوگولی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اومد همنجورکه می بینیدالکساش پایین است (6,858,770) یک دلیل برای شک-دامنه کانی هست که همه می تونن برند سایت بسازن (خودمم داشتم چون ir بود ادامه ندادم)-دلیل دوم شک- استایل سایت خیلی بد ازوبلاگم بدتر معلوم فق می خوان یچیزی نوشته باشن - خب خدا پدرتلگراموبیامرزه ... بااین شماره چت کردم سوالات مختلف حدود 1 یا2 ساعت فهمیدم پلیمربوشهرنیست وهمش پنبه ریزه پس گفتم برم پنبه ریز عضوشم که نشد اونا زرنگترن :icon_razz: چرا؟چون هنگام عضویت بایدکدمعرف داشته باشی تا هرم ساخته بشه!مشکل بزرگ !سرچشمه اون هرم که حتما خودشونن دیگه کاری ندارن مثلا من 1و23456زیرمجموعه اونا کارمی کنند منم مقداری ازدرصد اونا استفاده میکنم خدابده برکت! بازاریابی نوین !یا نامردی نوین!

راستی تا یادم نرفته این فیلمم بهم نشون داد.http://www.aparat.com/v/E2l76

حمل ونقل چگونه است؟ تا جای که من فهمیدم باپسته ! واینکه پست هم بصرفه نیست پس باید تلاش کنی زیادبفروشی ! اینجا خودت میخری بعد میفروشی .یا خودت ازانبارمیگیری یاپست میاره یا موقع خرید آدرس شخص مورد نظر رو بدین تا پست براشون ببره

کرایه پست چی ؟بستگی به خرید نصفش شرکت ونصفیش شما -

توجه کنید که پنبه ریز شرکت بزرگیه وخودش پخش وماشین داره ولی چرا باپست اینکاروانجام میده؟گفت الان درشرکت بیش از100هزاربازاریاب است واینن خدمات راپست انجام می دهد.

بعدشم گفت اگرمی خوای ثبت نام کنی کد معرف می خواد که99% کد خودش رامی داد.اینم اضافه کرد بعدثبت نام کلاس داره می تونی شرک کنی !

ازاین شرکتها هست مثل بیز متعصفانه.

ولی این پنبه ریز نوبره!

------------

نمی دونم شاید من اشتباه گفتم وعقیدم اشتباس

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...