seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ مدرک ارشد من پوسید خاک شد رفت تو زمین.... تو شیرینی شو میخوای هنووووووز؟؟:vahidrk: منم میخوام تازه علاوه بر شیرینی ارشدت باید شیرینی مدیر شدنتم بدی 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ منم میخوام تازه علاوه بر شیرینی ارشدت باید شیرینی مدیر شدنتم بدی نبینمت مهدی:w589: کی مدیر شدم خودم خبر ندارم اسپم نکن بیا پی وی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ نبینمت مهدی:w589:کی مدیر شدم خودم خبر ندارم اسپم نکن بیا پی وی اسپم نیست که....اومدم لو بدم بچه ها ازت شیرینی رو بگیرن اونجا 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اسپم نیست که....اومدم لو بدم بچه ها ازت شیرینی رو بگیرن اونجا به تو چی میرسه این وسط آدم فرووووش؟؟؟ خوبه نمیخوای بیای اینقد حرص و جوش شیرینی رو میزنی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ به تو چی میرسه این وسط آدم فرووووش؟؟؟خوبه نمیخوای بیای اینقد حرص و جوش شیرینی رو میزنی:icon_razz: لذتی که در گرفتن شیرینی است در خوردن آن نیست 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ که شیمی و کیمیاگری زووووود آف شو تا آبروتو نبردم:viannen_38::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ که شیمی و کیمیاگریزووووود آف شو تا آبروتو نبردم:viannen_38::persiana__hahaha: منو از چی میترسونی برو از خدا بترس من زندگیمو باختم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ منو از چی میترسونیبرو از خدا بترس من زندگیمو باختم من که از خدا میترسم... ولی تو برو از ادمینان بترس پروتون 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ من که از خدا میترسم... ولی تو برو از ادمینان بترس پروتون هیچ وقت یه #نوترون رو تهدید نکن 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ صوبت میکنید جالب میشید برام 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ من پروژه دانشگاهمو اونجا گذروندم.. حتما برید از دستتون در میره اگه نرید.. عالیه.. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همه[emoji255] [emoji255] [emoji255] وقتتون بخیر[emoji255] [emoji255] [emoji255] اینبار تصمیم گرفتیم به پیشنهاد مهدی عارف برنامه باغ ملی گیاهشناسی روز پنجشنبه 18 شهریور بذاریم.[emoji4] باغ ملی گیاهشناسی فضای نابی داره و به تعبیری بهشتی رویایی هست . گشت و گذار در باغی حدود 145 هکتار مملو از گل و گیاه- شبیه سازی طبیعت تمام نقاط ایران (خزر، البرز، جنوب و ...) و چند کشور جهان (چین، ژاپن، آمریکا، مدیترانه، هیمالیا) از ویژگیهای بارز این محل می باشد. [emoji4] [emoji108] از طریق سایت نت برگ از لینک زیر میتونید بلیط ورودی رو نیم بها تهیه کنید و پرینت بلیط رو همراهتون بیارید.[emoji4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [emoji837] ساعت 9:30 مترو ایران خودرو باشید. شماره تماس محمد در صورت نیاز 09365452019 توضیحات تکمیلی رو توی همین پست میذارم. سوالی داشتید از برنامه یا نحوه خرید نت برگ توی همین تاپیک بپرسید.[emoji4] سلام چه برنامه ای برای این دورهمی وجود داره؟ صرف دید و بازدید و سلفی گرفتنه یا برنامه دیگه ای هم هست؟ توضیحات تکمیلی رو من ندیدم اگر ذکر کرده باشید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ سلامچه برنامه ای برای این دورهمی وجود داره؟ صرف دید و بازدید و سلفی گرفتنه یا برنامه دیگه ای هم هست؟ توضیحات تکمیلی رو من ندیدم اگر ذکر کرده باشید اا، اینو الان تو پروف هم گفتم. همونو اینجام کپی میکنم اگه سوال کس دیگه ای هم بود ببینه برنامه بازدید از طبیعتش هستش اصلاً نمی شینیم که. یعنی نه جا داره نه فرصتش هست. فقط واسه ناهار احتمالا تو بوفش بشینیم یه ساعتی حالت بازدید و گردشه دیگه. فقط قدم میزنیم و می بینیم و فیض میبریم از طبیعتش و عکس میگیریم و میحرفیم اون سلفی رو خوب اومدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده